Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar nerelerdesin
ay yine geldim yine kimse yokmafoldumben
neyse umarim hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir
hepinize hayirli aksamlar opuyorumnanaktan
iyigeceler kızlarr
çookk güldüm eltimle lunaparka gittik konyadan bayrama gelmişler yemekten snra gittik 2 çılgın elti gondola bindik ama nerden bileyim ki ilkdefa biniyo bide en arkaya bindik gülmekten yazamıyorum
kadın resmen uçuyodu snra iyice kendini öne verdi, demirlerin altına yatar gibi ama anlatamıyorum ki bas bas bagırıyo yarın gazetelerde haberler ilk sayfa haber olucaz şebnem
çılgın eltiler diye
ayyy çok eğlendim ama eltimden dolayı yoksa dahada bişeye bindirmedi
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
♥ Yüreğinize damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdikleriniz hep yanınizda olsun, yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın. Bayramıniz kutlu olsun...
Günaydin sekerler nasilsiniz
Ben çok iyiyim ve çok mutlu
Dün bebegimin cinsiyetinii ögrendik bi KIZIMIZ olucak allahin izniyle
artik sabirzizlikla kucagima alacagim günü bekliyorum