Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yoksa bana yakın lojmanlaramı gelecen
burası sadece mrb diyip çıktığmız yer oldu yaa bide hep birlikte muhabbet edebilsek yaaa
eevt öğle ama ne yapalım canımm denk gelmiyoruz kiiŞeniz
ama yinede bi günaydın demek istiyorummma.s.
hayılı gunler kızlar.....
bugun esyalarımı gönderdık elazıga... yakında da ben gelıyorum... opuyorum hepınızı...
Özgülüm saoll canım... lojmana gırecegım ınsallah ama ılk defa bu kadar uzak bır yere gıdıyorum aılemdensıkıstıgımda kapısını calabılecegım bır kısı olsun yeter,Rabbım ıyılerle karsılastırsın herkesı...
Özgülüm saoll canım... lojmana gırecegım ınsallah ama ılk defa bu kadar uzak bır yere gıdıyorum aılemdensıkıstıgımda kapısını calabılecegım bır kısı olsun yeter,Rabbım ıyılerle karsılastırsın herkesı...
Ablam benim... ne düşüncelıdır benim ablam...
Kızlar ıyı geceler... ben yarından ıtıbaren yokum... esyalarım gıttı sıra bende :) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle,bundan sonra elazıgdan görüşürüz ınsallah ama ne zaman bılemıyorum canlar... hepınızı öpüyorum...
Ablam benim... ne düşüncelıdır benim ablam...
Kızlar ıyı geceler... ben yarından ıtıbaren yokum... esyalarım gıttı sıra bende :) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle,bundan sonra elazıgdan görüşürüz ınsallah ama ne zaman bılemıyorum canlar... hepınızı öpüyorum...