- Konu Sahibi sila34
- #2.221
elazığa bir gül düşmüş ....
ismide özembüş müş...
![]()
Ayy prensesımm benımm... Şeniz Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elazığa bir gül düşmüş ....
ismide özembüş müş...
![]()
ay canım yaa saol allah razı olsun duaya ihtiyacım var rabbim nasip edecek inş bebişimi bide alacakayyı duydum ama görmedim hiç fazla bilgim yok yani canım inş ii bi yerdir
saoll canımm tesekkur ederımm.. Rabbım senınde gönlune göre versın ınsallah canısı bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne dualarım senınle canısı...
Alacakayayı bılenınız var mı?
saol tatlım allah razı olsun inş gelir meleğim banaa yakındahadi hayırlı olsunn canımmm..Şeniz
aminnnn
nedemek canımmmm.Allah ihşallah tekrar tekrar yardımcın olsunnnŞeniz
canım hayırlı olsun seninde oh maşallah bebeğinle birliktesin karnıyarık olman artık önemli deildir:)))))))gamzecim spinal sezaryan oldum kızım kafası yamuk yerleşmiş dogum da sıkıntı ceker die karnıyarık oldum
3650 gr 53 cm uzunca bi defnem oldu maşallahımız var allaha şükür iiyiyiz dikişlerim alındı bugünn:)
dua eden herkese cok cok tesekkür allah razı olsun sizden öpüyorum hepinizi
günaydın elazığğğ nasılsınız ben çok yorgunum evin terasını kapatıyoruz üstünü yani 3 gündür işçilerle birlikte çok yoruldum
özebus cüm keşe merkez olsaydı ama hayırlısı
özgülüm sanada çok dua ettim dün gece inşallah hayırlı haber verirsin en kıa zamanda bize
dimplecim tatil iyi gidiyo heralde ohh ne güzel
edam mucckk
hepinize muckk
ayyyyyy amannn allaahhımmm bu gül banamı çok teşekkür edderimm çok güzell özebüscüm adım şebnem buarada ne zaman geliyosun nekadar kaldı gelmene
günaydın kızlar
edam de canım yoksa sayfanın öncde kalması imkansız olcak
şebnemcim lojmana geçmeyi düşünüylruz ondan dolayı yer değiştiricem daha az ödemiş olurz demiiiiikaydirigubbakcemile3