ela gözlüm üçüzlerini katbetti:(

kızlar yeni duydum ve çok üzüldüm allahım ona sabrını bol bol versin inş

çok üzücü acı herşey allahtan elimizden gelen hiçbirşey yok allah sabır versin insan ne diyeceğini bilemiyo gerçekten

canim ya bende cok üzüldüm ama arkadaslar üzülsekde ne faydaki önemli olan edaya ulasabilmek ve ona biraz teslli verebilmek ama tabi öyle bi acinin üzerine nasil bir teslli verilebilirki ALLAHim onun ve esinin bol sabrini versin ins.

Gercekten kötü arkadaslar.Allah arkadasımıza sabır versin.Ela gözlünün bebekleri tedavi sonucu olmustu galiba.

Allah bol sabırlar versin ailesine çook kötü bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum
ufff çok kötü oldum

:çok üzgünüm: çok üzücü bir haber bu. allah sabır versin. nasıl atlatacak çok endişelendim şimdi. off yaaaa senağlama

çok zor ya 21 haftalık hemde 3 tane.....rabbim çok çok sabırlar versin....allahım tekrar yaşatmasın ne denirki başka

ya ben arkadaşı hatırlayamadım ama tüylerim diken diken oldu..allahım sabırlar versin...

gerçekten çok üzücü. birşey söylemek çok zor. allah sabır versin. böyle acıları kimseye yaşatmasın

Allahım neolacak halimiz zor koşullarda sahip oluyoruz,ama son zamanlarda kayıplar öyle çok artıyor ki.Sahip olmak da zor onu dünyaya sağlıklı getirebilmekte.

Ela Gözlüm sana ve eşine sabır diliyorum.İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir keder.

allah kimseye evlat acısı göstermesin..helede bu kadar uğraşıpta elde ettim sandıktan sonra..ela gözlüm canım allahtan sana olabilecek verilebilecek bütün sabırları diliyorum..allah yardımcın olsun birdahada yaşatmasın ..hiçkimseyede yaşatmasın..

bende çok üzüldüm.büyük bir bir mutlulukla bebişlerini beklerken böylesi kötü bir olay yaşa allah sabı versin

senağlama. inanmıyorum yaaa.şimdi okudum.rabbim sabır versin.çok üzüldümsenağlama

allah sabır versın ne denırkı baska cok uzuldum senağlama

Allahım çok üzüldüm.
Rabbim sabır versin inşallah.
ne denir böyle bir durumda hiç bilemiyorum.başın saolsun ela gözlüm.

ne denirki çok zor bi durum ama neden neydi çok merak ediyorum nasıl oldu ne oldu anlam veremedim illaki hayırlısı allah ın işinede karışılmaz

Ela gözlüm ; Sana ve eşine Allahtan sabır diliyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…