ela gözlüm üçüzlerini katbetti:(

Rabbim sabırlar versın dıyecek bı sey yok malesef
3 gun once yasadım bende taptazecık yaram kapanırmı nasıl kapanır caresı varmıdır bılemıyorum.Rabbum kımsecıklerı evladıyla ımtıhan etmesın cok zor cok...

a.sçok üzüldüm ..içim burkuldu .ne diyelim ALLAH' tan ümit kesilmez kaderimiz neyse o olur . allah sabır versin canım .her hayırda bir şer her şerde bi hayır vardır.

ay canım çok üzüldüm yaaa allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zordur yarabbimm kimseye vermsinnn allah sabır versin arkadaşımızaa...inş tekrar annelik duygusunu yaşar...

başın sağolsun.bende ilk çocugumu kaybettim acınızı anlıyorum sabır sabır sabır:çok üzgünüm:

ela gözlüm ne olur kk ya girersen iki satır yaz

bende bir iki bişeyler yazmak istiyorum arkadaşıma ama ellerim yüreğimmm
yazamıyorummmmmm .söyleyesi ve konuşası zor bir durumm

arakadaşımmmmmm sana ve eşine allhtan rahmet diliyorummmm
rabbim sabır versinnn,allah yardımcınız olsunnn

ve arkadaşlar hamişlerrr ne olur dikkat edin kendinizeeeee,rabbim meleklerimizi korusun
yaşatmasın böle acılar bize

ela gözlümü sayfamıza geldiği kadar tanıyorum ne zorluklarla bu çocuklara sahip olduğunu biliyorum anlatıyordu ama yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen yılmamış ve bu savaş sonunda aldığı meyvelerine çok mutluydu demek evlat böle bişey annem hep derdi çok zahmetle büyütüyoruz sizleri ama tüm acıalrdan sonra tek bir gülüşünüz herşeyi bitiriyor unutuyoruz derdi ....

ne kadarda haklıymışşşş......

ela gözlüme ve eşine allahtan sabır diliyorum rabbim peygamber sabrı versinki acıları dinsin....
keşke acısını engelleyecek birşeyler yapabilsek belki yanında aynı şehirde değiliz ama kabimiz dualarımız seninle cnm en yakın zamanda tekrar anne oalcaksın.....

ben 9 aydır uğraşıyorum ama diyer bekleyen arkadaşlarımın yanında benim bekleidğim zaman üzüntüm çok azzz
ama içimde hep anne olamamk korkusunu yaşıyorum ya bir evladım olmazsa diyorum
ama hepde sunu dedim sorunsuz sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin rabbim acı gösterseden bir evalt nasip etsin tüm beklenlere tabi
tüm anne adaylarıda sağlıklı ve sorunsuz doğum nasip etsin rabim içinizdeki meleği ve melekleri korusun arkadaşlar...

Ela Gozlum Ne oldu sana, nazara mı geldin canım benim... Bu yazılanlar senin tarafından duyurulmamıs umarım birisi olan biteni yanlıs anlamıstır ve bebeklerin de sen de iyisinizdir.
Sen benim ikizlerime hamile oldugumu ogrendigimde yanımda olan ilk KK uyesiydin canım benim, eger tum bunlar dogruysa ne kadar uzuldum senin için... Ne kadar buyuk kaybın. Allah’ım sana sabır versin, ben de bundan onceki bebegimi kaybetmiştim ama bu kadar buyukken degil. Yine de seni anlamaya calısıyorum. Allah sana en kısa zamanda seni en iyi avutacak seyi kucagına geri versin insallah. Sabırların en buyugunu diliyorum llah’tan.
Başın sağolsun demeye dilim varmıyor ama Allah’a bu gece sana sabır vermesi için dua edecegim.
Sevgiler

Allah sabir versin.Gercekten cok zor ve aci bir sey.Baska ne diyecegimi bilemiyorum.
Allah sabir versin....

allah peygamber sabrı versin inş. çok üzüldüm canım.

çok üzücü Bir Durum Allah Sabir Versin.allahin Taktiri...allah Herkesin Bebişlerini Korusun Yarabbim...

söylenecek şey o kadar az ki.. Allah sabır versin inş. bir daha ne sana ne de başkasına bu acıyı yaşatmasın inş...

allah sabır versin inşallah.off çok üzücü bişey ama kendimizi teselli etmek içinde allahın takdiri buymuş demekten başka bişey gelmez elden

çok üzüldüm..
Allah sabır ve güç versin.. bir daha yaşatmasın inşallah..

allah sabir versin canim kaybin cok büyük ama lütfen kendini hirpalama canim allahin yazgisi buymus elinden bisey gelmez bitenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…