ela gözlüm üçüzlerini katbetti:(

mira

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
3.622
1
çok üzğünüm
içim burkuldu.aynı acıyı iki kez tatmıştım.ama arkadaşıım üçünüde aynı anda yaşadı.ela gözlüm üçüzlerini kaybetti.ona ve eşine allahtan sabır diliyorum.boğazım düğüm düğüm arkadaşlarsenağlama

Ah Miraa Sormaaa Keşeke Ulaşa Bilsen Onaaaaaaa Sormaa Benii Basim Ağriyoo Tansiyonum Düştüüüüüüüüü Kötüyümm Allahim Koru Sen Yarabbimmm Uzun Sağlikli ömürler Ver Bebeklerimizeeeeee

şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanmam ya
nasıl olur gökcen anlat yaaaa
ben konuşamıyorummmmmmmmm

gerçekten okurken tüylerim diken diken oldu allah kimseye evlat acısı tattırmasın sabırlar diliyorum

ay yok şaka yaptım de gökcen yaaaaaaaaaaaaa
olamaz allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mira sende tel nosu varsa msjla atarmısın tabi ela yanlış anlamazsa of şahsen tel açsam ne denirki 1 tanede değil 3 tane allah ım sabırlar versin((

gökcen kaç aylıktı ne zaman olmuş nasıl olmuş
hepsimi allahım yaaaaaaaaaaaaaa
bi şey söyle yaaaaaaaaaaaaaa

Offff Dlekk Sormaaa Canimm Gözlerim Dolu Dolu Zor Tutuyom Kendimiiii Cani Sikkin Sakinn Yakinim Gibi Züldümmm Allahim Yaa öyle Konuşmak Istiyom Kii Ela Ileeee

Agustos Annesinde Panikatak Var O Arkadaşş Biliyo Sanirim O Söyle çünkü

gerçekten çok üzücü bi durum..Allah sabır versin tüm aileye...21.haftadan sonrada çok zor yaaa......inanılır gibi değil..Allahım sen kimseye böyle acılar yaşatma...

allah sabır versin bişey söylemek çok zor çok üzüldüm.......

kızlar 21 haftalıktı
ulaşamıyorumki
hep nette konuşuyoduk
bende şoktayım

ay tüylerim diken diken oldu.. kenidme kızıdm bir an.. Rabbim böyle aıclar yaşatmaısn. bizler oluyor diye ağlıyıp sılıyoruz.. işte böyle aıc çok zor.. Rabbim hayırlsıını ve sağlıklasını versin.. çok acı.. bu acının tarifiolmaz sanmıyorum. hemde 21 haftalık.. Aman Alllah!ım.. Rabbim sabırlar versin.. çok üzüücüüü...

allah sabir versin ins. ayy cok zor yaa ( cok üzüldüm

kızlar ben kötü oldum çıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dilek öyle Deme Canimm Boş Kese Falan O Da Bebekti Sonuçtaa Ama Sen Biraz Erken Kaybettin Gülümmmmmmm Allahim Koru Sen Yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…