Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok üzğünüm içim burkuldu.aynı acıyı iki kez tatmıştım.ama arkadaşıım üçünüde aynı anda yaşadı.ela gözlüm üçüzlerini kaybetti.ona ve eşine allahtan sabır diliyorum.boğazım düğüm düğüm arkadaşlarsenağlama
Offff Dlekk Sormaaa Canimm Gözlerim Dolu Dolu Zor Tutuyom Kendimiiii Cani Sikkin Sakinn Yakinim Gibi Züldümmm Allahim Yaa öyle Konuşmak Istiyom Kii Ela Ileeee
gerçekten çok üzücü bi durum..Allah sabır versin tüm aileye...21.haftadan sonrada çok zor yaaa......inanılır gibi değil..Allahım sen kimseye böyle acılar yaşatma...
ay tüylerim diken diken oldu.. kenidme kızıdm bir an.. Rabbim böyle aıclar yaşatmaısn. bizler oluyor diye ağlıyıp sılıyoruz.. işte böyle aıc çok zor.. Rabbim hayırlsıını ve sağlıklasını versin.. çok acı.. bu acının tarifiolmaz sanmıyorum. hemde 21 haftalık.. Aman Alllah!ım.. Rabbim sabırlar versin.. çok üzüücüüü...