• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

bugün dax sulphurum geliyor, tırnaklar da dipten kesildi maalesef, ama böylece etkisini daha iyi görebileceğim.
günde iki kere kullanmayı düşünüyorum,mutlaka yazarım.

en iyisini yapmışsın bazen tırnakları iyice kesip
daha sağlıklı uzamasını beklemek gerekiyo
ben nadasa bırakmak diyorum bu duruma
Dax Sulphurun siparişini nereden veriyorsunuz bayanlar,bilgilendirebilecek var mı? :34:

bugün dax sulphurum geliyor, tırnaklar da dipten kesildi maalesef, ama böylece etkisini daha iyi görebileceğim.
günde iki kere kullanmayı düşünüyorum,mutlaka yazarım.

Dax Sulphurun siparişini nereden veriyorsunuz bayanlar,bilgilendirebilecek var mı? :34:

canım ben netten almadım alan arkadaşalr bilgi verir sanırım

Teşekkürler Amonra :34: Çarşıya gittiğimde kozmetik dükkanlarına sorayım o halde belki bulabilirim,yine de net üzerinden sipariş veren varsa nereden aldığını belirtirse sevinirim :90:

canım ben netten almadım alan arkadaşalr bilgi verir sanırım

valla benimki zorunlu durum çünkü tırnaklarım ancak 1 ay dayanır dibinden kesme yapmasam kat kat pullanır gibi dökülerek kırılır.
şimdilerde ilaç kullanıyorum 3 hafta oldu ama 6 haftada etki edermiş.
hem onun etki etmesini hem de daxın etkisini gözlemleme fırsatım oldu işte.
bugün öğle geldi daxım ayrıca.

dax'ı ben vimjo'dan aldım bu arada. kargo ile 13.50 tl idi.

Arkadaşlar dax sulphur vimjoda satılıyor. Sitenin arama yerine dax sulphur yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Ben ordan aldım :32:

Son düzenleme:
Son birkaç senedir ellerime ayda bir yaptığım mini bakımdır bu. Vazelini gece yatmadan sürüp poşet eldivenleri (saç boyası kutularından çıkan) ellerime geçirip uyurum sabaha pamuk gibi yumuşacık ellerle uyanırım :10:

Sevgili amonra tüm topiği zevkle okudum valla tebrikler çok güzel bilgiler paylaşmışsın canım....Ya oje sürmem ben pek ama el tırnak bakımına çok önem veririm...Aynı yaşlardayız ama senin bayağı bi birikimin olmuş krem konusunda:1: Umarım bundan sonra da devam eder senin ve arkadaşların paylaşımları....Benim ellerim aşırı kuru ve avuç içlerim egzama gibi kuruyor....Bu özellikte bir cilt için tavsiyesi olan var mı acabaaa..?:44:

Sevgili amonra tüm topiği zevkle okudum valla tebrikler çok güzel bilgiler paylaşmışsın canım....Ya oje sürmem ben pek ama el tırnak bakımına çok önem veririm...Aynı yaşlardayız ama senin bayağı bi birikimin olmuş krem konusunda:1: Umarım bundan sonra da devam eder senin ve arkadaşların paylaşımları....Benim ellerim aşırı kuru ve avuç içlerim egzama gibi kuruyor....Bu özellikte bir cilt için tavsiyesi olan var mı acabaaa..?:44:

canım çok teşekkür ederim beğenmene sevimdim
kozmetik merakım hele bakım ürünleri vazgeçilmezim sermayem birikimim:1:
canım egzama mı var ellerinde acaba bi uzmana gösterdin mi
çünkü egzama tedavisinde üre içeren kremler öneriyolar
kozmetikten ziyade. ama bu mevsim geçişlerinde
herkesin sorunu aşırı kuruluk
elimi her yıkadığımda krem sürmesem
kağıt gibi hışır hışır oluyo ellerim resmen

canım çok teşekkür ederim beğenmene sevimdim
kozmetik merakım hele bakım ürünleri vazgeçilmezim sermayem birikimim:1:
canım egzama mı var ellerinde acaba bi uzmana gösterdin mi
çünkü egzama tedavisinde üre içeren kremler öneriyolar
kozmetikten ziyade. ama bu mevsim geçişlerinde
herkesin sorunu aşırı kuruluk
elimi her yıkadığımda krem sürmesem
kağıt gibi hışır hışır oluyo ellerim resmen

Egzama olduğunu sanıyorum canım doktora da gittim ama verdiği kremlerden hiç bi fayda görmedim.....Çok yağlı kremler sürünce ellerim güzel yumuşuyor ama içlerindeki tırtık deri kalkmaları geçmiyor....Ayak topuklarında da var aynı sıkıntı....Senin topuk için verdiğin formülü ellerime de aynı şekilde uygulamaya başladım..Bakalım sonuç verecek mi....
Bu arada tırnak eti giderici olan YF ürünü nereden bulabilirim bilemiyorum...Aradım bayağı internetten ama bulamadım...Oriflamenin var bir de flormarın var aynı üründen...Onları denerim artık napalım mecbur....

Amonra merhaba.. topiğini çok beğendim her gün girip bakıyorum yeni önerilerin var mı diye :17:
ben bir şey sormak istiyorum. İstanbulda yaşıyorsun sanırım eminönünden alıyormuşsun asetonunu da bende gidip alıcam eminönüne ama dax sulpur da orada bulabilr miyin? sen internetten almıyomuşsun, gitmişken onu da alıyım diye düşündüm de.. benim internetten alma şansım yok çünkü. şu benim uzamak bilmez tırnaklarımda da işe yararsa sana çok dua edicem bilesin :34: Ayrıca gece kremini kullanmaya başladım gerçekten çok memnun kaldım. önerilerin için çok teşekkürler..

Amonra, bu gün tahtakeleye gittim bizim malum yere, Roon aseton yoktu ellerinde çok üzüldüm, sipariş vermişler gelecekmiş ama bakalım ne zaman... Kulaklarınıda iyi çınlattım annemle:1::1::1:

Amonra, bu gün tahtakeleye gittim bizim malum yere, Roon aseton yoktu ellerinde çok üzüldüm, sipariş vermişler gelecekmiş ama bakalım ne zaman... Kulaklarınıda iyi çınlattım annemle:1::1::1:

Ben geçen haftaya eminönü zazahana gittim . Aseton aklıma geldi roon marka görünce aldım . Amonranın da dediği gibi çok iyi temizliyor . Fiyatı da 6 tl'ydi . Avm'lerde en ufak asetonun 3 tl olduğunu düşünürsek bu oldukça iyi fiyat .

Birincisi ben malum yeri bilmiyorum, beni dışladığınızın farkındayım yani
ikincisi mesajıma cevap vermedin face den eklemedin sevmiyorsun sen beni artık :43:

Amonra merhaba.. topiğini çok beğendim her gün girip bakıyorum yeni önerilerin var mı diye :17:
ben bir şey sormak istiyorum. İstanbulda yaşıyorsun sanırım eminönünden alıyormuşsun asetonunu da bende gidip alıcam eminönüne ama dax sulpur da orada bulabilr miyin? sen internetten almıyomuşsun, gitmişken onu da alıyım diye düşündüm de.. benim internetten alma şansım yok çünkü. şu benim uzamak bilmez tırnaklarımda da işe yararsa sana çok dua edicem bilesin :34: Ayrıca gece kremini kullanmaya başladım gerçekten çok memnun kaldım. önerilerin için çok teşekkürler..

teşekkür ederim canım
dax sulphur ben netten almadım süvari kozmetikte var ordan aldım eminönünde de vardır sanırım tatlım:34:

bensiz eminönü he:57:
benim de gitmem lazım kuzu ama bu kez koltuk kaplatma kumaşı bakmak için
kedi tırnağı geçmeyen kumaş bulmam gerek hem de en acilinden:19:

Ben geçen haftaya eminönü zazahana gittim . Aseton aklıma geldi roon marka görünce aldım . Amonranın da dediği gibi çok iyi temizliyor . Fiyatı da 6 tl'ydi . Avm'lerde en ufak asetonun 3 tl olduğunu düşünürsek bu oldukça iyi fiyat .

evet fiyat performans oranı çok çok makul
ben yıllardır bu asetonu kullanıyorum küçük aseton şişesine aktarıp
aslında bu roon asetonu ben yaydım böyle piyasaya
çünkü kuaför malzemesidir bu herkes bilmezdi
roon bana sponsor olsun:27:
burdan yetkilileri göreve davet ediyorum:37:

Birincisi ben malum yeri bilmiyorum, beni dışladığınızın farkındayım yani
ikincisi mesajıma cevap vermedin face den eklemedin sevmiyorsun sen beni artık :43:

malum yer eminönü kuzu
kim dışlıyo seni kılıç hanımı kim kaybetmiş ki sen bulasın:63:

Back