• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

Canım kumaşla uğraşmak yerine ebaydan cat claw alalım sana, tırnak kılıfı...Daha öncede söylemiştim ama aklından çıkmış herhalde, bu şekilde daha iyi oluyor diğer türlü her türlü kumaşa geçiriyolar tırnakları veya bir manikürcü tutacaksın artık çocuklara:1::1::1:

Canım kumaşla uğraşmak yerine ebaydan cat claw alalım sana, tırnak kılıfı...Daha öncede söylemiştim ama aklından çıkmış herhalde, bu şekilde daha iyi oluyor diğer türlü her türlü kumaşa geçiriyolar tırnakları veya bir manikürcü tutacaksın artık çocuklara:1::1::1:

artık çok geç koltuklar bi kılıf isityo bi iskeleti kaldı nerdeyse:1:
kalatıp o dediğinden acilinden almam lazım

ben geçen gün taksime gidip dax buldum çok şükür. nasıl sevindiiimm nasıl anlatamammm. :32:
oradan da eminönüne geçip azimle, anlattığınız hanın karşısındaki dükkanı buldum. amca dedi kii roon aseton sipariş etmiceklermiş artık çünkü fiyatını arttırmışlar. bidonda var istersen dedi, anaaam bir baktım bidon 5 litrelik. o kadar istedim aslında almayı ama saçmalama selin dedim kendime. 5 litre aseton bana mezara kadar yeterdi herhalde. :1: öyle işte anlatmak istedim. umarım amca beni başından savmak için öyle söylemiştir, gideniniz bulanınız olursa haber verirse sevinirim.

ben geçen gün taksime gidip dax buldum çok şükür. nasıl sevindiiimm nasıl anlatamammm. :32:
oradan da eminönüne geçip azimle, anlattığınız hanın karşısındaki dükkanı buldum. amca dedi kii roon aseton sipariş etmiceklermiş artık çünkü fiyatını arttırmışlar. bidonda var istersen dedi, anaaam bir baktım bidon 5 litrelik. o kadar istedim aslında almayı ama saçmalama selin dedim kendime. 5 litre aseton bana mezara kadar yeterdi herhalde. :1: öyle işte anlatmak istedim. umarım amca beni başından savmak için öyle söylemiştir, gideniniz bulanınız olursa haber verirse sevinirim.

keşke başka dükkanlara da baksaydın canım zaza handa
ben yakında gidicem bi araştırırım bakalım doğru mu:34:

flormar ın tırnak güclendiricisi harika. 1 hafta falan kullandım çıt çıt kırılan tırnaklarım güclendi cidden :)

Benim 5lt asetonum bugün bitti. Bitmez diye düşünmeyin bende ilk aldğımda ooo birkaç sene gider dedim ama bugün içinde kalanıda aseton şişesine boşalttım büyük bidonumuda geri dönüşüme attım :1::1::1: Geri dönüşüme atarken komşu gördü çamaşır suyu mu diye sordu yok dedim aseton nasıl bitirtin ne yaptın onunla diye de sordu :1::1::1::1::1:

$2011-06-19 08.15.25.jpg

meraba arkadaşlar..
ben bir tırnak manyağıyım kaşım bıyığım çıksa alamadım dert etmem,
sivilcelense dert etmem aman tırnaklarıma bişey olmasın.
birkaç ay önce sağlık sorunlarımdan dolayı hastaneye yattım sağolsun ilaçlardan
ne tırnaklar kırıldı saçlar yağmur gibi....
neyse bende moral sıfır..
protez diye tutturdum uyarılara aldırmadan daha doğrusu burnumun dikine gittim aptırdım
yaptırmaz olaydım anlatacak kelime bulamıyorum:((((((
neyse tesadüf ya bu tırnak bakım serilerine bakınırken bir bayanla tanıştım bana
yapacağın tek şey SALLY HANSAN ürünlerinden kullan dedi
bende eczanede satıldığını öğrenince soluğu en yakın eczanede aldım....
tabi fiyatları görünce gözler bi bing beng oluyo ama gercekten işe yarıyo arkadaşlar
bu protez tırnak yapımında kullandıkları jel kadar kalın ve sert oluyo.
ben uzadıkça törpülüyorum mahvolan tırnaklarım nerdeyse bitmek üzere
biraz pahalı ama adamlar yapmış abi kullandıktan sonra anladım değer................

yazık benim sevgilime ya yılda 2 kez görüşüyoruz zaten sokucam watsons a napayım öbür türlü dışarı çıkamıyorum tek başıma bu sınav hazırlığı depresyona soktu iyice gece kremi ve losyon çok güzelmiş gerçekten hemen alıcam çok yararlı bi topic teşekkürlerr :):)

Bayan çikolata, benim tırnaklarımın üstü buffer kullanmadan önce pürüzsüzdü ama buffer kullanmaya başladıktan sonra bi haller oldu şimdi tırnak yüzeyim tırtıklı tırtıklı pürüzsüz değil, e bu bufferların son adımı da cila sonuçta abdest açısından tereddütte bırakıyor beni o yüzden tırnak yüzeyimi pürüzsüzleştirecek krem bakım kür vs var mı ??? :26:

Bayan çikolata, benim tırnaklarımın üstü buffer kullanmadan önce pürüzsüzdü ama buffer kullanmaya başladıktan sonra bi haller oldu şimdi tırnak yüzeyim tırtıklı tırtıklı pürüzsüz değil, e bu bufferların son adımı da cila sonuçta abdest açısından tereddütte bırakıyor beni o yüzden tırnak yüzeyimi pürüzsüzleştirecek krem bakım kür vs var mı ??? :26:

canım o törpüler iyi değil tırnak yapısını inceltiyo ben çok çok nadir kullanıyorum
kullanmamanı kullanıcaksan da çok sık olmamasını tavsiye ederim

Benim de tırnaklarım hiç eskisi gibi sağlam değil. devamlı kırılıyor :(

harika bir topic olmuş,eline sağlık amonra.. ben de ellerime ; nivea soft nemlendirici,arko nem böğürtlen-yoğurt ve mango-mandalina , diadermine hydra fresh nemlendirici ve perfume jewels-silky touch-ultra moisturizer hand body lotion kullanıyordum .. yorumlarıma gelirsek , nivea bence iyice marka değer kaybına uğruyor ben de dahil kullanan çoğu insan memnun değil.. arko nem meyveli bakım serisinde sadece ve sadece koku var o da çok kalıcı değil.. diadermine iyi fakat çok yoğun kalıyor ve biraz ıslak hissi bırakıyor.. perfume jewelsten geçen yıl kampanyalarından 205 ml yani kocaman boy almıştım,ben vücut spreyi+vücut kremi+el losyonu olarak üçlü set halinde 9.90 tl ye almıştım birsürü eşe dosta hediyelik,ama bu tam boy losyon tek başına 1,99 tl ye satılıyordu .. tabii ki hiç beklentim yoktu ama hafif kokusundan ve nemlendirmesinden oldukça memnun kaldım .. bu arada artık bu ürün satılmıyor eyüp sabrinin sitesinde :( ama benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi yumuşatan krem , estee lauder idealist.. tabii ben tester olanları ellerimde kullanmıştım,nefisss..

senin yazılarını okuduktan sonra koşa koşa watsons'tan regenerating hand cream ve vaselin cocoa butter kremlerini aldım.. 2 gecedir ellerime watsonstaki kremi bol bol sürüp uyuyorum,günde 3-4 kere de vaselin cocoa butter, ellerim pamuk pamuk .. cocoa butter kokusuna bayıldım çok kalıcı,hiç gitmiyor ve gerçekten çok etkili.. dax sulphur, beauty formulas el-tırnak kremi ve lush lemonny flutter da alınacaklar listemde.. çok teşekkür ederim kendi adıma.:16:

harika bir topic olmuş,eline sağlık amonra.. ben de ellerime ; nivea soft nemlendirici,arko nem böğürtlen-yoğurt ve mango-mandalina , diadermine hydra fresh nemlendirici ve perfume jewels-silky touch-ultra moisturizer hand body lotion kullanıyordum .. yorumlarıma gelirsek , nivea bence iyice marka değer kaybına uğruyor ben de dahil kullanan çoğu insan memnun değil.. arko nem meyveli bakım serisinde sadece ve sadece koku var o da çok kalıcı değil.. diadermine iyi fakat çok yoğun kalıyor ve biraz ıslak hissi bırakıyor.. perfume jewelsten geçen yıl kampanyalarından 205 ml yani kocaman boy almıştım,ben vücut spreyi+vücut kremi+el losyonu olarak üçlü set halinde 9.90 tl ye almıştım birsürü eşe dosta hediyelik,ama bu tam boy losyon tek başına 1,99 tl ye satılıyordu .. tabii ki hiç beklentim yoktu ama hafif kokusundan ve nemlendirmesinden oldukça memnun kaldım .. bu arada artık bu ürün satılmıyor eyüp sabrinin sitesinde :( ama benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi yumuşatan krem , estee lauder idealist.. tabii ben tester olanları ellerimde kullanmıştım,nefisss..

senin yazılarını okuduktan sonra koşa koşa watsons'tan regenerating hand cream ve vaselin cocoa butter kremlerini aldım.. 2 gecedir ellerime watsonstaki kremi bol bol sürüp uyuyorum,günde 3-4 kere de vaselin cocoa butter, ellerim pamuk pamuk .. cocoa butter kokusuna bayıldım çok kalıcı,hiç gitmiyor ve gerçekten çok etkili.. dax sulphur, beauty formulas el-tırnak kremi ve lush lemonny flutter da alınacaklar listemde.. çok teşekkür ederim kendi adıma.:16:

rica ederim canım ben teşekkür ederim
şifa olsun yarasın:34:
seninde beğendiğin ürünler olursa fotolarını eklemekten çekinme
görsel olarak görmek daha net akılda kalıcı oluyo:16:

rica ederim canım ben teşekkür ederim
şifa olsun yarasın:34:
seninde beğendiğin ürünler olursa fotolarını eklemekten çekinme
görsel olarak görmek daha net akılda kalıcı oluyo:16:

bir de ben oğlumun bakım ürünlerinden de kullanıyorum el yumuşaklığı için :34:
$DSCF7597.jpg

bende tatalı badem yagı kullnıyorum suruyorum ole bekletıyotrum bı saat falan sonra yıkıyorum burdakı bı paylasımda gormustum bırınden evdede varken yapıyım dedım baska benım gıbı tatlı badem yagı suren varmı memnun musunuz ben daha yenı bsladıgım ıcın ıse cıdden yarıyomu merak ettım sızce dogru mu yapıyorum ????

Back