• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

parlatıyor deyince vücut simleri geldi aklıma bak olmadı ki şimdi :44:
sanki parlayıp da ne yapacaksam kendi kendime evde :1:
her yanım kapalı zaten :1:
alayım ben bunu kurabiye kız olayım ooooh misler gibi :69:
teşekkür ettim :71:

sim yok kuzu içinde yağlı bi yapısı olduğu için parlıyo
kurabiye olalım gezeleim oh mis:1:

Dax sulphur siparişim sonunda az önce geldi. İnşallah bende faydasını görürümde bol bol duamı alırsın a m o n r a :9: Artık buda derdime derman olmazsa gidicem protez tırnak yaptırıcam. :63:

$15072011718.jpg

Dax sulphur siparişim sonunda az önce geldi. İnşallah bende faydasını görürümde bol bol duamı alırsın a m o n r a :9: Artık buda derdime derman olmazsa gidicem protez tırnak yaptırıcam. :63:

Eki Görüntüle 225365

işine yarayacak emin ol canım
hem tırnaklarına hem tırnak etlerine bakım yapıcak
ojesiz ya da oıruyucusuz gezmemeni tavsiye ederim
oje altına da muhakkak bi koruyucu
tırnağın kırılmazsa uzadığını görebilirsin
kalyon bu konuda ucuz ama etkili

işine yarayacak emin ol canım
hem tırnaklarına hem tırnak etlerine bakım yapıcak
ojesiz ya da oıruyucusuz gezmemeni tavsiye ederim
oje altına da muhakkak bi koruyucu
tırnağın kırılmazsa uzadığını görebilirsin
kalyon bu konuda ucuz ama etkili

Bu kremi 1 haftadır kullanıyorum ama inanılmaz faydasını gördüm.1 haftada bukadar çabuk uzadığını bakım yaptığını görmek çok şaşırtıcı. Benim tırnaklarım çok çok yavaş uzayan cinsten. 1 haftadır sadece yatmadan önce sürüyorum. Bu kreme başlamadan önce tırnaklarımı dipten kesmiştim. Ve şuan normal şartlarda 20 - 25 günde anca ulaştıkları boya geldiler. Hemde sadece 1 haftada. Fiyatı bu kadar uygun olan bir kremden bu kadar çok memnun kalacağımı hiç düşünmemiştim. Tekrar çok çok teşekkürler amonra :16::16::16::16::103::103::103::103::103:

Son düzenleme:
Bu kremi 1 haftadır kullanıyorum ama inanılmaz faydasını gördüm.1 haftada bukadar çabuk uzadığını bakım yaptığını görmek çok şaşırtıcı. Benim tırnaklarım çok çok yavaş uzayan cinsten. 1 haftadır sadece yatmadan önce sürüyorum. Bu kreme başlamadan önce tırnaklarımı dipten kesmiştim. Ve şuan normal şartlarda 20 - 25 günde anca ulaştıkları boya geldiler. Hemde sadece 1 haftada. Fiyatı bu kadar uygun olan bir kremden bu kadar çok memnun kalacağımı hiç düşünmemiştim. Tekrar çok çok teşekkürler amonra :16::16::16::16::103::103::103::103::103:

tavsiye ettiğim ürünlerin iyi dönüşleri oldukça çok mutlu oluyorum
boş ürün hiç tavsiye etmedim şimdiye kadar allah var:1:
fayda görmene çok sevindim gerçekten
fiyatı uygun ama pahalı ürünler kadar başarılı
kaliteyi ucuza da alaibiliyoruz işte bazen:34:

img0073oa.jpg

watsonstan aldığım harika bi krem daha
2 yıldır kullanıyorum fiyatı da çok ucuz 2,99
ama fiyatından daha büyük bi performansı var
bu krem yoğun bakım gece kremi
akşamdan sürdüğünüzde sabaha pamuk gibi
ellere kavuşucabileceğiniz bi ürün

Eki Görüntüle 206592

Arkadaşımın annesine aldım bu kremden çok memnunmuş kokusundan, etkisinden

bu kremi deneyip de beğenmeyen olmadı hiç kuzu
favori el kremlerinden
çok da bereketli bitmedi gitti:1:

Bereketini bilemiyorum henüz alalı bir hafta ya oldu ya olmadı, ben hiç sevmem krem sürmeyi ellerime ama kardeşim el kremi koleksiyoncusu ne yapacaksa o kadar kremi :1:
Bu kremi sırf rengi için alabilirim mor mor çok güzel :69:

Cnm bu ürün watsonsta mevcut mu acaba ? Birde Fiyatı nedir?

Canım ben bu ürünü watsonsda hiç görmedim. Ben bir alışveriş sitesinden bu ürünü aldım. Almayada devam edicem çok faydasını gördüm. Aldığım sitede fiyatı 8,50 TL.Kargo ücretide 4,90 TL. Kapıda ödeme seçeneğide mevcut. Şimdi burda sitenin ismini yazmıyım reklam olmasın. İstersen özel mesajla site ismini verebilirim.

dax sulphur kullananlara bi sorum var: ürünü kullanınca tırnakta oje ya da koruyucu oluyor mu?
yoksa hiçbir şey olmaması mı lazım?

dax sulphur kullananlara bi sorum var: ürünü kullanınca tırnakta oje ya da koruyucu oluyor mu?

Ben hiç bir şey yokken kullanıyorum canım. Varken bir anlamı olacağını düşünmüyorum açıkçası

oje yokken daha etkili olur tabi
ama ben oje varken de tırnak diplerine kenarlardaki etlere falan sürüyorum yumuşacık yapıyo

ben hiçbir şey yokken kullanmıştım sulphur ü

Ben hiç bir şey yokken kullanıyorum canım. Varken bir anlamı olacağını düşünmüyorum açıkçası

oje yokken daha etkili olur tabi
ama ben oje varken de tırnak diplerine kenarlardaki etlere falan sürüyorum yumuşacık yapıyo

teşekkür ederim kızlar:71::71::71:
tabi ki hiçbir şey yokken daha etkili olur aa ojeli tırnakta da sonuçta tırnak kökü ve tırnak altı etleri açık yine de etki edebilir.
zaten tırnakları keseceğim 1 haftacık bir şey sürmeyiveririm artık.
teşekkür ederim:) yarın ben de sipariş vereyim madem.

teşekkür ederim kızlar:71::71::71:
tabi ki hiçbir şey yokken daha etkili olur aa ojeli tırnakta da sonuçta tırnak kökü ve tırnak altı etleri açık yine de etki edebilir.
zaten tırnakları keseceğim 1 haftacık bir şey sürmeyiveririm artık.
teşekkür ederim:) yarın ben de sipariş vereyim madem.

bugün dax sulphurum geliyor, tırnaklar da dipten kesildi maalesef, ama böylece etkisini daha iyi görebileceğim.
günde iki kere kullanmayı düşünüyorum,mutlaka yazarım.

Back