El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

Bende var bir sakatlık, fazla yüklenmişim demek ki

Bende de aynı şey oldu, hatta sünger 1 haftayı biraz geçti pert oldu. :) Ben genelde ojenin üstüne flakeli glitterli bir şeyler sürüyorum onlar çıkarırken süngeri parçalıyorlar. Aslında süngeri o tür ojeleri çıkarırken kullanmamak lazım ama kolaylığına da çabuk alışılıyor. :) Keşke süngerin yedeğini ayrı satsalar...

Bu arada ben bugün leyla gibiyim, acaba neden öyleyim? )) Ne çene var bizde ama değil mi hahaha! :))) Sabah yeni yatmışım, uykumun en tatlı yerinde kızımın babası geldi, üçümüz pazar gezmesi olayına girdik, akşama dek dışarlardaydık, tamamen pilim bitti bu mesajı bile zor yazıyorum... :) Ama bir yandan asetonla ojelerimi çıkarmayı biliyorum heh heh... Halim olursa yatmadan önce süreceğim yenisini, acaba ne renk sürsem... :)

gece bende pireler uçarken siz kaynatmışsınız aldım haberler
kuzular siz aseton şişesine neden haşin davranıyosunuz
ben 1 senedir aynı şişeyei ve süngeri kullanıyorum
nazik olun caneemmm biraz
biyonik kadınhala oce diyosun yat da dinlen

Hahaha biyonik kadın. :) Bana çok uyuyor bu tanım. Yeni bir franken deniyorum, şimdi hemen yatarsam gecenin abuk bir saati cin gibi bir halde uyanırım sabah da erkenden işim var, ondan oyalanıyorum işte... :)))
1 sene aynı sünger! Şişe tamam o evladiyelik de, süngere inanamadım. :)

Bu arada bugün faydalı bir Watson çıkartması yaptım. Önerdiğin el kremlerinden aldım, birkaç değişik krem gördüm onları da aldım, evde yeterince yok ya, kıtlık filan çıkar bir daha el kremi bulamam ya, zilyon tane alıp istiflemem lazım. İşin komiği kullanıyorum ve bitiyorlar da çabucak. El kremi cinleri mi var evde nedir, ben yatınca yiyorlar mı kalanları anlamıyorum ki.

Ben bir karar aldım, alakalı alakasız tüm mesajlarıma bu ikondan ekleyeceğim, öylesine yani, bir sebebi yok.

bu da watsonstan 2,99 da aldığım el ve tırnak losyonu
kıvamı daha ince adından belli olduğu üzere losyon
bu da gayet başarılı bi el ve tırnak ürünü
severek kullanıyorum

Az önce bunu denedim ve bayıldımm! Fiyata göre performans olağanüstü iyi! Yatarken de diğerini deneyeceğim gece için olanını...Tavsiyen için çok teşekkürler canım. Sen göstermesen ben daha uzun süre Watson'larda göremezdim bunları, yani o kadar girip çıktığım yer, el kremi de özel ilgi alanımda ama nasıl görememişim bunu ve diğer kremi şaşırdım doğrusu. Bir de extra dry olanı vardı onu da kızımın babasına aldım baktım ellerinin üstü çatlamış, mutfak işi zor, o işte olan erkeklerin de sık sık el kremi kullanması lazım.

ama kuzu ben her sefrinde kullanmıyorum
sadece bozulan tınağım için kullanıyorum onu
eskimemesi normal yoksa benim pintiliğimle
hiç alakası yok

ben de el kremi onusunda fazla bonkörüm
her gördüğüm yeni markayı denemeye bayılıyorum
daha resim ekleyeceğim o kadar çok krem var ki
ama bu ürünler hem ucuz hem de güzel ilginç olan o

ben de el kremi onusunda fazla bonkörüm
her gördüğüm yeni markayı denemeye bayılıyorum
daha resim ekleyeceğim o kadar çok krem var ki
ama bu ürünler hem ucuz hem de güzel ilginç olan o

Ben de zaten ona şaşırdım. Fiyata göre çok iyiler. Arkasına baktım İngiliz malıymış, İngilizler vücut bakım ürünleri konusunda çok iyiler. Çok iyi traditional markaları var vücut kremleri, sabunları, pudraları yapan. Bu marka da favorilerim arasına girer benim, kokusunu da beğendim. Tırnak diplerime de iyi geldi gerçekten güzel bir ürün, tekrar teşekkür ederim canım.

sizde ne cevherler saklıymış yahu benim dünyadan haberim yokmuş abow şimdi bende bu çözücüleri öğrenip akşama alışverişe gitmezmiyim

Bende bunu amonrayla beraber onun tavsiyesiyle almıştım
Şahane birşey gerçekden
Benim tırnaklarımda soyulma vardı ve azaldı hatta koyboldu
Umarım tekrarlamaz çünkü çok çabul kırılıyor soyulmadan dolayı
Ellerime tırnaklarıma yedire yedire masajla sürüyorum şahaneee:13:

amonracımmmm meğer bu topicteymiş cevabımm özür dilerimm yeni bakmaya başlamıştım topiclere

aynısından aldımm gratislerde 2,99 watsonslarda 3,99 kızlar kazıklanmayın tabii siz daha ucuzunu da bulursunuz belki

Ya anladım benim elim çok ağır...Ben bu asetondan aldım ama 2 haftada süngeri pert oldu, sen nasıl yıkayıp kullanıyorsun ki?

ben de sanırım canını çıkarabilirim süngerin

inşallah benimki de uzun ömürlü oluuur

karamele bayılıyorum
vücut spreyimde var öyle
eşim pasta gibi kokyosun diyip duruyo her seferinde
ama baylıyorum napim

benimki meyveli lipsticklerime hasta valla

bugün bundan da aldımmm listeme yazmıştım annecim için aldım ama ne demişler fazla bakım göz çıkarmaz

işini görür demiştim sana kuzu
beğenmene sevindim

kızlar aslında biraz zaman harcayarak çok ürüne gerek kalmadan el ve tırnakları bakımlı hale getirebilirsiniz. yaptığım bikaç şeyi denerseniz memnun kalıcaksınızdır. öncelikle çok fazla deterjanla uğraşırsanız ne yaparsanız fayda etmez temizlik yaparken eldiven kullanmaya özen gösterin. ben manikürümü kendim yapıorum. siz evde manikür yapmasanız bile haftada en az bir kere ellerinizi ılık şampuanlı suda bekletip bir diş fırçasıyla tırnak etlerini diplerini fırçalayın. yine haftada en az bikaç kere özellikle gece yatmadan önce bol yağlı kremle ellere masaj yapın uzun uzun ( hep terapi oluyor) ben normal kremi neutrogena el ve tırnak kremi kullanıyorum. bir de tırnaklar için yarım şişe parlatıcının üstüne yarı yarıya limon suyu koyuyorum onu her ojenin altına cila olarak kullanıyorum hem hızlı uzatması hem de kırılmaması için.ellere peeling de yapmak lazım ben yüzüm için olan peelingimi elime uyguluyorum ya da kese yapıorum. sevgiler...

bugün bundan da aldımmm listeme yazmıştım annecim için aldım ama ne demişler fazla bakım göz çıkarmaz

herkese aldırdım bu kremlerden
sen de al tabi kuzu

annem beklenmedik bir hızla denedi ve ertesi gün "ayy harika oldu yumuşacık ellerim " diyerek beni şok etti ona aldığım el kremlerinin sayısını bilseniz hep yazın ayak bakımına da kullanıp bitiriyordum bakalım inşallah düzenli kullanır bu sefer, ama ben de tam baş ucuna yerleştirdim krem tüpünü bu sefer, gözüne soktum yani

sağ olasın amonracımmm, sayendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…