• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

teşekkür ederim canım her zaman gel senin bakım ürünlerinde azımsanacak kadar
değil senin de tavsiyelerini bekleriz.

markası YF adı da tam olarak Cuticle Revitaliaer Oil canım
bunu kılıçbalığı aldı ama yanılmıyosam ebaydan almış olmalı
kullanım açısından da çok güzel
bakalım bittiğinde içine kendim de yağ
ekleyebileceğim
bi mekanizması var mı
yoksa ziyan olur canım şişesi.

Tamam canım ben de bir ara vakit ayırıp birkaç bir şeyin fotoğrafını çekip anlatayım... Bu arada, bugün Born Pretty'de gördüm bu yağlardan, ya aynısı ya benzeri başka bir marka ama şişe aynı ve yaseminlisi de var. Oradan da sipariş verilebilir. Kütiküllerim anormal hızlı çıktığından onlarla baş etmekle ilgili her türlü ürünle aşırı ilgiliyim ben. :) Dün teyzem Oriflame'in Cuticle Remover Gel'ini getirmiş bana, pek bir şeye benzetemedim bakınca ama kullanınca çok sevdim. 7 ml.'lik minicik bir tüp ama yine de epey gider herhalde çünkü ürünleri dönüşümlü kullanıyorum ben. Şu günlerde Oriflame ürünlerine taktım, çok geliştirmişler kendilerini, el kremlerinin 3 tanesini denedim hepsine bayıldım ama en çok papatya özlü olana, muhteşem bir el kremi ve bu ay o da indirimde, stok yapmakta fayda var. :) Tender Care'in yeni versiyonlarına delirdim, birer tane aldım ama yine sipariş etmem lazım... Sanırım teyzem benim yüzümden Oriflame'e girecek yeniden, öyle arkadaşıyla filan olmayacak bu işler, sırf tırnak ve el ürünlerinden alsam gene her ay alacak bir şey bulurum. Duş jelleri de güzel. Nisan kataloğunu almış arkadaşından, ona baktım, kısa süreliğine satışta olacak mercan rengi bir oje var, şişesi de çok güzel, nisanda ondan almam lazım, kullanmadan öneremem ama sırf şişesi için bile almaya değer. (Ne de olsa koleksiyoncuyuz değil mi? ;)) )

Son düzenleme:
img0074cj.jpg

bu da watsonstan 2,99 da aldığım el ve tırnak losyonu
kıvamı daha ince adından belli olduğu üzere losyon
bu da gayet başarılı bi el ve tırnak ürünü
severek kullanıyorum

Ben Watson'un önünden bir uğramadan geçmem, ama bu kremlerden hiç almamıştım, en kısa zamanda alıp deneyeyim. Shea butterlı bir duş jeli var çok güzel, onu alıyorum bazen. "Shea butter" özellkle ilgi alanımda olan bir malzeme zaten, içinde shea butter olduğunu gördüğüm herşeyi topluyorum, el kreminde de çok iyi, Vaseline'in shea butterlı kremini çok severek kullanıyorum ama daha çok yatarken sürüyorum onu, yoğun bir kıvamı var, kokusu da muhteşem.

Tamam canım ben de bir ara vakit ayırıp birkaç bir şeyin fotoğrafını çekip anlatayım... Bu arada, bugün Born Pretty'de gördüm bu yağlardan, ya aynısı ya benzeri başka bir marka ama şişe aynı ve yaseminlisi de var. Oradan da sipariş verilebilir. Kütiküllerim anormal hızlı çıktığından onlarla baş etmekle ilgili her türlü ürünle aşırı ilgiliyim ben. :) Dün teyzem Oriflame'in Cuticle Remover Gel'ini getirmiş bana, pek bir şeye benzetemedim bakınca ama kullanınca çok sevdim. 7 ml.'lik minicik bir tüp ama yine de epey gider herhalde çünkü ürünleri dönüşümlü kullanıyorum ben. Şu günlerde Oriflame ürünlerine taktım, çok geliştirmişler kendilerini, el kremlerinin 3 tanesini denedim hepsine bayıldım ama en çok papatya özlü olana, muhteşem bir el kremi ve bu ay o da indirimde, stok yapmakta fayda var. :) Tender Care'in yeni versiyonlarına delirdim, birer tane aldım ama yine sipariş etmem lazım... Sanırım teyzem benim yüzümden Oriflame'e girecek yeniden, öyle arkadaşıyla filan olmayacak bu işler, sırf tırnak ve el ürünlerinden alsam gene her ay alacak bir şey bulurum. Duş jelleri de güzel. Nisan kataloğunu almış arkadaşından, ona baktım, kısa süreliğine satışta olacak mercan rengi bir oje var, şişesi de çok güzel, nisanda ondan almam lazım, kullanmadan öneremem ama sırf şişesi için bile almaya değer. (Ne de olsa koleksiyoncuyuz değil mi? ;)) )

bende geçen yıl bi arkadaşın zoruyla oriflama üye olmuştum te ne zaman kendim için
bi kaç şey almıştım öyel sipariş falan alamıyodum kimseden uğraşmam da zaten
normal de 3 ay sipariş vermezsen kaydın dilinio diye biliyodum
ama dün akşam denedim ve sipariş verdim:1:
oje göremedim bu katalogda ama yeni gelcek kataloğa bakarım mutlaka
koleksiyoncuyuz madem hakkını verelim de mi:60:

Ben Watson'un önünden bir uğramadan geçmem, ama bu kremlerden hiç almamıştım, en kısa zamanda alıp deneyeyim. Shea butterlı bir duş jeli var çok güzel, onu alıyorum bazen. "Shea butter" özellkle ilgi alanımda olan bir malzeme zaten, içinde shea butter olduğunu gördüğüm herşeyi topluyorum, el kreminde de çok iyi, Vaseline'in shea butterlı kremini çok severek kullanıyorum ama daha çok yatarken sürüyorum onu, yoğun bir kıvamı var, kokusu da muhteşem.

watsons en sevdiğim yerlerden benimde herşeyi bulmak mümkün
ben de bazı duş jellerini çok seviyorum senin gibi
aha da watsonsum geldi
oraya da gideyim:1:

img0077np.jpg

bu tırnak bakım ve katikül giderici yağ
bana kılıçbalığımın hediyesi
kendine alırken beni de unutmamış almış bi tane
yeri gelmişken burdan bi kez daha teşekkür edeyim:54:
bu yağ buram buram yasemin kokuyo harika ötesi
duştan sonra yumuşamış tırnak diplerime
kolay uygulama sağlayan fırçasıyla sürüyorum
10 dk sonra tırnak etlerimi itiyorum
sonra manikur yapılmış gibi
sağlıklı bakımlı tırnaklar:nazar:

Güle güle kullan kuzum, ben yedeksiz çalışmam biliyorsun, tabii ki daha yedeğimiz mevcut, ben çantamdan hiç çıkartmıyorum mesela...

al canım bunun bi de pembesi ve tırnaklar için
onu da kendine al mutlaka
onun da resmini çekeyip koyucam ilk fırsatta

img0074cj.jpg

bu da watsonstan 2,99 da aldığım el ve tırnak losyonu
kıvamı daha ince adından belli olduğu üzere losyon
bu da gayet başarılı bi el ve tırnak ürünü
severek kullanıyorum

Evettt gece için olanı çok beğendiğim için bundan da aldım, birde çok kuru ciltler için olanı var denemek için onud aldım :1::1::1:

Tatlım ben ebaydan aldım ama bornprettydekiler ile benim aldıklarım aynı...Eğer katükül sorunun varsa şiddetle tavsiye ederim...

amonra ben bugün watsonsa gittiğimde ordaki satış elemanı kıza tırnaklarımın uzamadığını anlattım ( ahbap gibi olduk artık :9: ) FLORMAR NOURISHING OIL VITAMIN diye bir ürün verdi çok ama çok güzel olduğunu hergün tırnak kenarlarıma masajla yedirerek sürersem 1 haftada çok güzel sonuç alacağımı söyledi. Aldım bende :1: dax la birlikte kullanıcam memnun kalırsamda yazarım mutlaka

aleoveradan şaşmam kızlar. yağını haftada 1 komple elime sürüyorum. tırnaklarım eskiden çok kırılıyordu şimdi yok şükür. ellerimde pamuk gibi:46:

Nerden alıyorsun tatlım?

canım aktarlarda ya da bitkiözlerinin yağlarını satan yerler var ya ordan bulabilirsin. ama hemen hemen her aktarda var. ayrıca izlere de iyi geliyo. özellikle suratta sivilce lekelerine falan. fakat direkt sürmemek gerek.farklı şekilde uygulanıyo. eller ve tırnaklarda sür dursun o derece :21: denersen kesin bayılcaksn demedi deme :34:

Tırnaklarım uzadı :32::32::32::32: amonra çok teşekkür ederim sana dax gerçekten harika bir ürün yalnızz flormarın e vitaminli yağıda çok ama çok faydalı sanıyorum önümüzdeki haftaya kadar baya bi uzayacak :8:

Güle güle kullan kuzum, ben yedeksiz çalışmam biliyorsun, tabii ki daha yedeğimiz mevcut, ben çantamdan hiç çıkartmıyorum mesela...

Evettt gece için olanı çok beğendiğim için bundan da aldım, birde çok kuru ciltler için olanı var denemek için onud aldım :1::1::1:

Tatlım ben ebaydan aldım ama bornprettydekiler ile benim aldıklarım aynı...Eğer katükül sorunun varsa şiddetle tavsiye ederim...

Hemen sipariş edeceğim, teşekkürler canım. :69:

canım aktarlarda ya da bitkiözlerinin yağlarını satan yerler var ya ordan bulabilirsin. ama hemen hemen her aktarda var. ayrıca izlere de iyi geliyo. özellikle suratta sivilce lekelerine falan. fakat direkt sürmemek gerek.farklı şekilde uygulanıyo. eller ve tırnaklarda sür dursun o derece :21: denersen kesin bayılcaksn demedi deme :34:

Sivilce lekelerine farklı uygulanıyor demişsin, nasıl uygulanıyor? Yüzümde bir tane var ve bir türlü kurtulamadım da...

Güzel...Ben yaralar ve iltihaplı sivilceler için aloveranın kendisini kullanıyorum direkt ama demek ki pazartesi yağınıda alacağım...Teşekkür ederim...

Pazartesi istikamet aktar...
1-Jojoba yağı
2-Aloevera yağı
3-Badem yağı alınacak

el ve tırnak bakımında vazgeçilmezim vazelinlerim
haftada bi ellerime bolca vazelin sürüp limon kolonyası döküp
poşet eldivenleri geçiriyorum
hem sararmış tırnaklara çözüm sağlıyo hem de ellleri muhteşem yumuşatıyo
tabi tırnak diplerine de faydası büyük
ben johnsons baby kullanmayı tercih ediyorum
birisi parfümlü diğeri e vitaminli aleo veralı

img0075g.jpg

$img0075g.jpg

Son düzenleme:
el ve tırnak bakımında vazgeçilmezim vazelinlerim
haftada bi ellerime bolca vazelin sürüp limon kolonyası döküp
poşet eldivenleri geçiriyorum
hem sararmış tırnaklara çözüm sağlıyo hem de ellleri muhteşem yumuşatıyo
tabi tırnak diplerine de faydası büyük
ben johnsons baby kullanmayı tercih ediyorum
birisi parfümlü diğeri e vitaminli aleo veralı

img0075g.jpg

Kesinlikle benim de vazgeçilmezim. :69: Poşet denemedim üstüne pamuklu eldiven ve çorap giyip yatıyorum, poşetle daha mı iyi olur acaba? Buzdolabı poşeti değil mi bahsettiğin? Strech film de olabilir aslında... Yalnız ben limon kolonyası değil limon suyu ekliyorum bazen de aspirin ilave ediyorum. Acaba saç bakım karışımlarına eklediğimiz E vitamini ampüllerinden de kırıp eklesek nasıl olur? :)

bir diğer oce delisi olan sevgili flamenca nın tavsiyesi üzerine
aldığım oriflame çok amaçlı balmlarım
burdan teşekkür ediyorum kendisine böyle bi üründen beni haberdar ettiği için
bu ürün katiküllere çatlamış diz dirsek ve dudaklara da müthiş bakım yapıyo
üstelik kokukarı harika biri karamelli diğeri vanilyalı,kutular minnacık ama
kıvamı çok yoğun ufacık bi parça her şeye yetiyo

img0106os.jpg

$img0106os.jpg

Son düzenleme:
Güzel...Ben yaralar ve iltihaplı sivilceler için aloveranın kendisini kullanıyorum direkt ama demek ki pazartesi yağınıda alacağım...Teşekkür ederim...

Pazartesi istikamet aktar...
1-Jojoba yağı
2-Aloevera yağı
3-Badem yağı alınacak

Aktarlara bayılıyorum! :69: Bir girdim mi hiç çıkamam! :27: Aloe Veranın kendisini nasıl kullanıyorsun sivilcelerde? Benim geçmeyen tek bir adet sivilcem var da uğraştığım, bayağı bir inatçı çıktı. :37:

Kesinlikle benim de vazgeçilmezim. :69: Poşet denemedim üstüne pamuklu eldiven ve çorap giyip yatıyorum, poşetle daha mı iyi olur acaba? Buzdolabı poşeti değil mi bahsettiğin? Strech film de olabilir aslında... Yalnız ben limon kolonyası değil limon suyu ekliyorum bazen de aspirin ilave ediyorum. Acaba saç bakım karışımlarına eklediğimiz E vitamini ampüllerinden de kırıp eklesek nasıl olur? :)

poşet eldivenler var ya saç boyalarından çıkar onları kullanıyorum ben
daha nemi hissediyorum sanki öyle olunca
e vitami olayını ben de düşünmedim değil
aldım daha yeni bi kapsül değerlendirmek gerek aslında
faydası olur diye düşünüyorum

Bir de asıl sivilce izini (hani sivilce geçer sonra uzun süre kırmızı benek şeklinde izi kalır ya) nasıl TAMAMEN yok edebiliriz bilen var mı? Makyaj yapınca belli olmuyor ama makyajsız belli, sol yanağımda gözüme yakın bir yerde minik kırmızı bir sivilce izi kaldı aylardır duruyor. :52: Soyucu bir ürün kullanmak istemiyorum, soyucu olmayan lightening ürünler işe yarar mı onda acaba?

Back