teşekkür ederim canım her zaman gel senin bakım ürünlerinde azımsanacak kadar
değil senin de tavsiyelerini bekleriz.
markası YF adı da tam olarak Cuticle Revitaliaer Oil canım
bunu kılıçbalığı aldı ama yanılmıyosam ebaydan almış olmalı
kullanım açısından da çok güzel
bakalım bittiğinde içine kendim de yağ
ekleyebileceğim
bi mekanizması var mı
yoksa ziyan olur canım şişesi.
Tamam canım ben de bir ara vakit ayırıp birkaç bir şeyin fotoğrafını çekip anlatayım... Bu arada, bugün Born Pretty'de gördüm bu yağlardan, ya aynısı ya benzeri başka bir marka ama şişe aynı ve yaseminlisi de var. Oradan da sipariş verilebilir. Kütiküllerim anormal hızlı çıktığından onlarla baş etmekle ilgili her türlü ürünle aşırı ilgiliyim ben. :) Dün teyzem Oriflame'in Cuticle Remover Gel'ini getirmiş bana, pek bir şeye benzetemedim bakınca ama kullanınca çok sevdim. 7 ml.'lik minicik bir tüp ama yine de epey gider herhalde çünkü ürünleri dönüşümlü kullanıyorum ben. Şu günlerde Oriflame ürünlerine taktım, çok geliştirmişler kendilerini, el kremlerinin 3 tanesini denedim hepsine bayıldım ama en çok papatya özlü olana, muhteşem bir el kremi ve bu ay o da indirimde, stok yapmakta fayda var. :) Tender Care'in yeni versiyonlarına delirdim, birer tane aldım ama yine sipariş etmem lazım... Sanırım teyzem benim yüzümden Oriflame'e girecek yeniden, öyle arkadaşıyla filan olmayacak bu işler, sırf tırnak ve el ürünlerinden alsam gene her ay alacak bir şey bulurum. Duş jelleri de güzel. Nisan kataloğunu almış arkadaşından, ona baktım, kısa süreliğine satışta olacak mercan rengi bir oje var, şişesi de çok güzel, nisanda ondan almam lazım, kullanmadan öneremem ama sırf şişesi için bile almaya değer. (Ne de olsa koleksiyoncuyuz değil mi? ) )
Son düzenleme: