poşet eldivenler var ya saç boyalarından çıkar onları kullanıyorum ben
daha nemi hissediyorum sanki öyle olunca
e vitami olayını ben de düşünmedim değil
aldım daha yeni bi kapsül değerlendirmek gerek aslında
faydası olur diye düşünüyorum
Bir de asıl sivilce izini (hani sivilce geçer sonra uzun süre kırmızı benek şeklinde izi kalır ya) nasıl TAMAMEN yok edebiliriz bilen var mı? Makyaj yapınca belli olmuyor ama makyajsız belli, sol yanağımda gözüme yakın bir yerde minik kırmızı bir sivilce izi kaldı aylardır duruyor.Soyucu bir ürün kullanmak istemiyorum, soyucu olmayan lightening ürünler işe yarar mı onda acaba?
bir diğer oce delisi olan sevgili flamenca nın tavsiyesi üzerine
aldığım oriflame çok amaçlı balmlarım
burdan teşekkür ediyorum kendisine böyle bi üründen beni haberdar ettiği için
bu ürün katiküllere çatlamış diz dirsek ve dudaklara da müthiş bakım yapıyo
üstelik kokukarı harika biri karamelli diğeri vanilyalı,kutular minnacık ama
kıvamı çok yoğun ufacık bi parça her şeye yetiyo
Aaa evet anladım şimdi hangi poşetler! Onlar pamuklu eldiven içinde de kullanılabilir böylece eldiven hiç vazelinli karşımı emmez, çünkü ister istemez bir miktar da eldivene bulaşıyor benim yöntemimle. Onlardan nerden alabiliriz acaba, ben saç boyası almıyorum çünkü.
Ayyy benim bıcırıklar bunlar!Beğenmene çok sevindim canım, iyi günlerde kullan, inanılmaz güzeller değil mi? Özellikle karamellinin kokusu beni bitiriyor. Hazır indirimdeyken bu ay birer tane daha aldım ben, teyzem benim yüzümden yeniden Oriflame'e girecek galiba. :)))
Aktarlara bayılıyorum!Bir girdim mi hiç çıkamam! Aloe Veranın kendisini nasıl kullanıyorsun sivilcelerde? Benim geçmeyen tek bir adet sivilcem var da uğraştığım, bayağı bir inatçı çıktı.
marketlerde va bi de temizlik malzemesi satan yerlerde
eczanelerde de bulabilirsin sanıyorum canım
ben iş yerinden getiriyorum
bu tarz şeyleri elimde gün boyu eldiven oluyo
hatta bu pudralı eldivenlerin altına giyorum
o plastik kokusundan rahatsız olduğum için
Bir de asıl sivilce izini (hani sivilce geçer sonra uzun süre kırmızı benek şeklinde izi kalır ya) nasıl TAMAMEN yok edebiliriz bilen var mı? Makyaj yapınca belli olmuyor ama makyajsız belli, sol yanağımda gözüme yakın bir yerde minik kırmızı bir sivilce izi kaldı aylardır duruyor.Soyucu bir ürün kullanmak istemiyorum, soyucu olmayan lightening ürünler işe yarar mı onda acaba?
Tatlım, iltihaplı sivilceden kastım yüz sivilcesi değil, hani vucudun muhtelif yerlerinde çıkar ya onlar için kullanılması güvenli...Bir aloe vera yaprağını kesip sıvısını iltihapın üzerine sürüyorsun ve yaprağı üzerine kapatıp hava almayacak biçimde kapatıyorsun...Bu şekilde 12-18 saat civarı kalması gerek, açtığında iltihabın ve hasarlı kısmın tamamen yaprak üzerinde kaldığını görürsün ve iltihaptan eser kalmaz...Yüz için kullanılacaksa sadece yaprağı kestikten sonra akan sıvı sürülür...Yaprak kapatılmaz...
Sana söylediğim sarımsak olayını yapmadın mı bakayım?
Buğday yağıHer sabah her akşam temiz cilt üzerine günde 2 kere...Aktarınızdan ısrarla isteyiniz...
her zaman sorulan bi sorudur
o kadar oje bozulmadan nasıl duruyo diye
benim bozulmuyo çünkü ben hepsini dik ve ışık almıcak şekilde
muhafaza ediyorum ayrıca kıvamı koyulaşanları da bu kalyonun
ve any oje çözücü yardımıyla inceltiyorum
Olmazsa olmazımız oje çözücüler.Onlar olmasa gönül rahatlığı ile oje koleksiyonu yapamazdık. Üreticilerine saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Her sayfaya alıntılayalım bunları, ojesi şişede kuruyunca bozuldu sanıp atan herkes görsün öğrensin.
Yaptım güzelim de, sarımsak kesmedim ellerim kokacak diye, sarımsak yağı vardı şişede, saçım için hazırladığım bakım yağı karışımına eklediğim, ondan bir kulak çubuğuna damlatıp üstüne sürdüm.
Aloe Vera yaprağını nerden bulabilirim?
evet tatları da harika
ben biraz yedimde tatlı niyetine
dudağımda denedim lezzeti süper
Ahahaha sarımsak yağı uçucu yağdır hiç bir işe yaramaz, saçına sürdüğün sarımsak yağıda yaramaz...Aktardan alma kendin yap kendi yağını
Bende diyorum ki bu kızın sivilcesi neden hala geçmedi
Tatlım aloevera bitkisini çiçekciden saksı olarak alacaksın...
Ay dudakta müthiş oluyorrrr! Diğer bütün lip balmlar filan hikaye bunun yanında. Ve dediğin gibi tadı da nefis. Sen de benim gibi karamel aşıklarındansın sanırım. :)
bu da çok işimi gören bi aseton
ben bunu tırnaklarımın tamamını silmek için değil
oje kurumadan bozduğum tırnağı kurtarmak
için kullanıyorum
mağlum aseton pamuk sileyim derken bozulmayan
tırnakları da mahvedebiliyoruz
bu şişe de ona engel oluyo sok parmağını içine çevir pırıl pırıl tırnak
kirlendikçe de süngeri sıkıp yeni aseton koyarak ömrünü uzatıyorum
Ya anladım benim elim çok ağır...Ben bu asetondan aldım ama 2 haftada süngeri pert oldu, sen nasıl yıkayıp kullanıyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?