El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

Aaa evet anladım şimdi hangi poşetler! Onlar pamuklu eldiven içinde de kullanılabilir böylece eldiven hiç vazelinli karşımı emmez, çünkü ister istemez bir miktar da eldivene bulaşıyor benim yöntemimle. Onlardan nerden alabiliriz acaba, ben saç boyası almıyorum çünkü.

kılıçbalığı gelsin vardır onda mutlaka bi formül
ben de muzdaribimin o izlerden
makyajsız da duru olsun cildim istiyorum

Ayyy benim bıcırıklar bunlar! Beğenmene çok sevindim canım, iyi günlerde kullan, inanılmaz güzeller değil mi? Özellikle karamellinin kokusu beni bitiriyor. Hazır indirimdeyken bu ay birer tane daha aldım ben, teyzem benim yüzümden yeniden Oriflame'e girecek galiba. :)))

marketlerde va bi de temizlik malzemesi satan yerlerde
eczanelerde de bulabilirsin sanıyorum canım
ben iş yerinden getiriyorum
bu tarz şeyleri elimde gün boyu eldiven oluyo
hatta bu pudralı eldivenlerin altına giyorum
o plastik kokusundan rahatsız olduğum için

evet tatları da harika
ben biraz yedimde tatlı niyetine
dudağımda denedim lezzeti süper

Son düzenleme:

Tatlım, iltihaplı sivilceden kastım yüz sivilcesi değil, hani vucudun muhtelif yerlerinde çıkar ya onlar için kullanılması güvenli...Bir aloe vera yaprağını kesip sıvısını iltihapın üzerine sürüyorsun ve yaprağı üzerine kapatıp hava almayacak biçimde kapatıyorsun...Bu şekilde 12-18 saat civarı kalması gerek, açtığında iltihabın ve hasarlı kısmın tamamen yaprak üzerinde kaldığını görürsün ve iltihaptan eser kalmaz...Yüz için kullanılacaksa sadece yaprağı kestikten sonra akan sıvı sürülür...Yaprak kapatılmaz...

Sana söylediğim sarımsak olayını yapmadın mı bakayım?

her zaman sorulan bi sorudur
o kadar oje bozulmadan nasıl duruyo diye
benim bozulmuyo çünkü ben hepsini dik ve ışık almıcak şekilde
muhafaza ediyorum ayrıca kıvamı koyulaşanları da bu kalyonun
ve any oje çözücü yardımıyla inceltiyorum

Son düzenleme:

Hmm tamam canım, acilen almam lazım benim de o eldivenlerden. Listeme ekleyeyim. :)
Bu arada teyzem Oriflame'den 2. siparişimi getirdiğinde, kendine aldığı bazı ürünleri gösterdi. Kolonya almış ben önce burun kıvırdım, sonra portakal çiçeklisinden elime dökünce bayıldım, bir alana 2 tane de hediye ediyorlarmış bu ay, şişesi kocaman, tanesi de 7 liraya filan geliyor şu anda. Teyzemin kendine aldığına el koydum, 1 tane daha sipariş ettim. (2 de yanında gelecek yani 3 tane gelecek 1 yerine ) Limonlusu da güzel, lavantalısı bana ağır geldi, çay çiçeklisi varmış bitmiş galiba, onu merak ediyorum ama diğer 3 tane denediğimden en güzeli portakal çiçeklisiydi.

Buğday yağı Her sabah her akşam temiz cilt üzerine günde 2 kere...Aktarınızdan ısrarla isteyiniz...

Yaptım güzelim de, sarımsak kesmedim ellerim kokacak diye, sarımsak yağı vardı şişede, saçım için hazırladığım bakım yağı karışımına eklediğim, ondan bir kulak çubuğuna damlatıp üstüne sürdüm.
Aloe Vera yaprağını nerden bulabilirim?

Olmazsa olmazımız oje çözücüler. Onlar olmasa gönül rahatlığı ile oje koleksiyonu yapamazdık. Üreticilerine saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Her sayfaya alıntılayalım bunları, ojesi şişede kuruyunca bozuldu sanıp atan herkes görsün öğrensin.

bence de çok luzumlu icatlardan bi tanesi yapanın ellerine sağlık
yoksa nasıl birikirdi yüzlerce oce

Ahahaha sarımsak yağı uçucu yağdır hiç bir işe yaramaz, saçına sürdüğün sarımsak yağıda yaramaz...Aktardan alma kendin yap kendi yağını

Bende diyorum ki bu kızın sivilcesi neden hala geçmedi

Tatlım aloevera bitkisini çiçekciden saksı olarak alacaksın...

evet tatları da harika
ben biraz yedimde tatlı niyetine
dudağımda denedim lezzeti süper

Ay dudakta müthiş oluyorrrr! Diğer bütün lip balmlar filan hikaye bunun yanında. Ve dediğin gibi tadı da nefis. Sen de benim gibi karamel aşıklarındansın sanırım. :)

Kedilerden nasıl koruyacağım yerler benimkiler. Mutfağa saklayayım bari...

Sarımsak yağını kendim yapmak mı? İmkansız! Kesin düşüp bayılırım kokudan.

Ay dudakta müthiş oluyorrrr! Diğer bütün lip balmlar filan hikaye bunun yanında. Ve dediğin gibi tadı da nefis. Sen de benim gibi karamel aşıklarındansın sanırım. :)

karamele bayılıyorum
vücut spreyimde var öyle
eşim pasta gibi kokyosun diyip duruyo her seferinde
ama baylıyorum napim

bu da çok işimi gören bi aseton
ben bunu tırnaklarımın tamamını silmek için değil
oje kurumadan bozduğum tırnağı kurtarmak
için kullanıyorum
mağlum aseton pamuk sileyim derken bozulmayan
tırnakları da mahvedebiliyoruz
bu şişe de ona engel oluyo sok parmağını içine çevir pırıl pırıl tırnak
kirlendikçe de süngeri sıkıp yeni aseton koyarak ömrünü uzatıyorum

Son düzenleme:

Ya anladım benim elim çok ağır...Ben bu asetondan aldım ama 2 haftada süngeri pert oldu, sen nasıl yıkayıp kullanıyorsun ki?

Ya anladım benim elim çok ağır...Ben bu asetondan aldım ama 2 haftada süngeri pert oldu, sen nasıl yıkayıp kullanıyorsun ki?

süngeri çıkarıp sıkıyorum kirli aseton aksın diye
sonra bizim eminönü işi asetonu döküp tekrar sıkıyorum süngeri
şişeye yerleştirip aseton döküyorum hepsi bu
valla sünger sapasağlam duruyo kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…