- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Bende de aynı şey oldu, hatta sünger 1 haftayı biraz geçti pert oldu. :) Ben genelde ojenin üstüne flakeli glitterli bir şeyler sürüyorum onlar çıkarırken süngeri parçalıyorlar. Aslında süngeri o tür ojeleri çıkarırken kullanmamak lazım ama kolaylığına da çabuk alışılıyor. :) Keşke süngerin yedeğini ayrı satsalar...
Bu arada ben bugün leyla gibiyim, acaba neden öyleyim?)) Ne çene var bizde ama değil mi hahaha! :))) Sabah yeni yatmışım, uykumun en tatlı yerinde kızımın babası geldi, üçümüz pazar gezmesi olayına girdik, akşama dek dışarlardaydık, tamamen pilim bitti bu mesajı bile zor yazıyorum... :) Ama bir yandan asetonla ojelerimi çıkarmayı biliyorum heh heh... Halim olursa yatmadan önce süreceğim yenisini, acaba ne renk sürsem... :)
Bende bu mesajları görmeseymişim ama...Kafa bir dünya tabii
gece bende pireler uçarken siz kaynatmışsınız aldım haberler
kuzular siz aseton şişesine neden haşin davranıyosunuz
ben 1 senedir aynı şişeyei ve süngeri kullanıyorum
nazik olun caneemmm biraz
biyonik kadınhala oce diyosun yat da dinlen
Oce işte oce, yatmak dinlenmek yok hadi Flamenca neyse o zaten ezelinden oceye sevdalıymışda bana ne oldu onu anlamadım...Gece yarısı odama çekilip ders çalışırken bir yandan oce sürüyorum
Hahaha biyonik kadın. :) Bana çok uyuyor bu tanım. Yeni bir franken deniyorum, şimdi hemen yatarsam gecenin abuk bir saati cin gibi bir halde uyanırım sabah da erkenden işim var, ondan oyalanıyorum işte... :)))
1 sene aynı sünger!Şişe tamam o evladiyelik de, süngere inanamadım. :)
Anlaşılan yeni bir tane daha alacağız bu üngerli asetondan ve bu sefer çok narin davranacağız...Hatta istifleyelim, neme lazım biter miter
Bu arada bugün faydalı bir Watson çıkartması yaptım.Önerdiğin el kremlerinden aldım, birkaç değişik krem gördüm onları da aldım, evde yeterince yok ya, kıtlık filan çıkar bir daha el kremi bulamam ya, zilyon tane alıp istiflemem lazım. İşin komiği kullanıyorum ve bitiyorlar da çabucak. El kremi cinleri mi var evde nedir, ben yatınca yiyorlar mı kalanları anlamıyorum ki.
Ben bir karar aldım, alakalı alakasız tüm mesajlarıma bu ikondan ekleyeceğim,öylesine yani, bir sebebi yok.
Ne olacak bizim bu sağlamcı tavrımız
Az önce bunu denedim ve bayıldımm!Fiyata göre performans olağanüstü iyi! Yatarken de diğerini deneyeceğim gece için olanını...Tavsiyen için çok teşekkürler canım. Sen göstermesen ben daha uzun süre Watson'larda göremezdim bunları, yani o kadar girip çıktığım yer, el kremi de özel ilgi alanımda ama nasıl görememişim bunu ve diğer kremi şaşırdım doğrusu. Bir de extra dry olanı vardı onu da kızımın babasına aldım baktım ellerinin üstü çatlamış, mutfak işi zor, o işte olan erkeklerin de sık sık el kremi kullanması lazım.
Hahahahaha bak bak, babacığıda düşünür ama benim pamuk kalpli arkadaşım...Ben hepsinden aldım duruma göre kullanıyorum bunlrı ama dün baktım zamlı tarifye geçmiş 3.99 olmuş yine...Olsun değer...
ama kuzu ben her sefrinde kullanmıyorum
sadece bozulan tınağım için kullanıyorum onu
eskimemesi normal yoksa benim pintiliğimle
hiç alakası yok
Bizde böyle yapalım bari kuzum, yazıktır...
ben de el kremi onusunda fazla bonkörüm
her gördüğüm yeni markayı denemeye bayılıyorum
daha resim ekleyeceğim o kadar çok krem var ki
ama bu ürünler hem ucuz hem de güzel ilginç olan o
Sen işini bilirsin...Sayende bizde güzel şeyler öğreniyoruz işte...
Tabii ben aldım dayanamadım her gün onu kullandım. :) Senin yöntemin için saklamak daha akıllıca.
Biz o boş kavanozun içine ortasını deldiğimiz bulaşık süngerini koyup aseton eklesek aynı işi görmez mi yahu...
herkese aldırdım bu kremlerden
sen de al tabi kuzu
annem beklenmedik bir hızla denedi ve ertesi gün "ayy harika oldu yumuşacık ellerim" diyerek beni şok etti ona aldığım el kremlerinin sayısını bilseniz hep yazın ayak bakımına da kullanıp bitiriyordum bakalım inşallah düzenli kullanır bu sefer, ama ben de tam baş ucuna yerleştirdim krem tüpünü bu sefer, gözüne soktum yani
sağ olasın amonracımmm, sayendeee
Bir sürü teferruatla uğraşmaktan kafa kalmıyor ki kadıncağızlarda...Kıyamam...İnşallah dediğin gibi düzenli kullanır artık...Bende kendime aldıklarımdan ona aldım, koltuğun yanına koydum bakıyorum göz ucu ile kullanıyor gibi...