El ve Ayaklarimiz icin Kullandigimiz Kremler Hangileri??

niveanın var bi kremi..yeni çıktı eller ve tırnak etleri için.ben aldım ama adını hatırlayamadım..tüpde satılıyo..

Sebamed balsam güzel. Emilimi, kokusu, kıvamı hoşuma gitti. Onun dışında neutrogena'nın kremi güzel.

arkadaşım ıspartadan berfeks diye gül kremi getirdi hem harika kokuyo hem %100 doğal hem de tırnaklarımı besliyo ve ellerimi yumuşacık yapıyo

Makyajsız manikür iddiasıyla pazarlanan bir tırnak bakım seti aldım, törpü (tırnak yüzeyi için 3, tırnak ucu için 1 yüz), kütikül yağı ve de losyon. İçnde aloe vera, lut gölü tuzu, pek çok bitkisel yağ falan varmış,şimdi ilk defa kullandım güzel, başarılı. Swisa Beauty - Sensation kullandığım ürünün markası. Umarım uzun vadede güzel sonuçlar verir. Birkaç hafta kullanayım, sizlerle paylaşacağım.

avonun gliserinli kremini kullanıyorum cok memnunum bebek gibi yapıyor ellerimi.

kuaforlerde satılan ''lapitak'' markalı el ve ayak kremlerini öneririm..banyodan sonra ayacıklarınıza surup bir de corap giydiniz mi yumusacık yapıyor ayaklarınızı..el icin olanı ise manikur suremi uzatıyor kremi surup masaj yapıyorum ve kenarlarından itiyorum..cok memnunum..tavsiye ederim..

bir yıldır avonun gliserin el kremını bende kullanıyorum kim ne derse desin ben asla bırakmam süper tavsıye ederim arkadaslar

selam arkadaslar,hangi krem olursa olsun farketmez.ben hemen hemen bütün kremleri kullandim aslinda hepsi ayni.tirnak etlerinizi oturdugunuz yerde zaman bulursaniz öteki tirnak yardimiyla geri itin, yada bir cubukla sabirla ve yavas yavas.bunu hep yapin ve herdefasinda nemlendirici sürün (marka farketmez)

avon gliserinli el kremini kullanıyorum.memnunum

arada bir gece yatmadan johnson's yada dalin vazelinle ellerimi komple sıvayıp eldiven geçiriyorum. sabaha yumuşacık oluyor. bazen de ayaklarıma yapıp yatıyorum... tavsiye ederim....

Arkadaşlar en güzeli banyodan sonra, tırnak etlerini ileri doğru itmek. Ben yıllardır böyle yaparım. Sanki manikür yaptırmış gibi ellerim. Ayak topuklarına gelince, vazelin sürüp çoraplarımı giyiyorum. Ancak böyle yumuşadı topuklarım. Tabi önce sertlik olan yerleri ponza taşıyla ovduktan sonra yaparsanız daha etkili olur.

Bir arkadasin dedigi dogru, el icin asagi yukari cogu krem ayni.

Nivea gece kremini aksatmadan suruyorum. Bakim icinse pamuk bakim eldivenimi bazen kullaniyorum gece. Ayaklar icin de ayni sekilde. Bir de banyo sonrasi ponza, tamam... :)

ps: Bir de bol bol su icin .. O herseye iyi geliyor... Ve cilde iyi gelecek vitamin ve mineral iceren ne varsa...

Bende swisa beauty sensation losyon kullanıyorum yaklaşık 5 ay oldu. Cevahir AVM'den almıştım ve gayet memnunum inanılmaz güzel bir aroması var. İçeriğinde dead sea minerals var yani ölü deniz lut gölü tuzu. Çok methini duymuştum gerçekten güzel tavsiye ederim.

quick manicure tırnak etleri için iyi ama el kreminde en besleyici ve işe yarayan neutrogena el ve tırnak kremi kavanoz içinde.

neutrogena nın el kremini kullanıyorum.
Kozmetik değil medikal bir ürün ve gerçekten çok etkili.
Krem sürmeyi aışkanlık haline getirmedim çünkü hergün sürünce alışıyor ve bir süre sonra kremsiz yaşayamaz olunuyor.
Bu yüzden çok ihtiyacım olduğunda sürüyorum.

arkadaşlar bendede avonun mavi kapaklı elve yüz için kremi var.fakat bu kış her saat surmeme ragmen ellerım hep kuru, hep catlak.marketten dove kremı almaya karar verdım bırde onu deneyecegım.olmadı son çare vazelin alacağım.

bende iki yıldır Dove Body Silk kullanıyorum hem ellerimi yumusacık yapıyor hemde ellerim vıcık vıcık yağ içinde bırakmıyor .. kokusuda cok güzel tavsiye ederim ben cok memnunum

Arkadaşlar ben de neutrogena el kremini kullanıyorum. Süper valla. Avon son zamanlarda bozdu sanırım. Hatta ben yaşlılık için olanı bile kullandım yine de işe yaramadı. Ama bu harika. Tavsiye ederim. :))

günlük kullanım(soğuk havalarda genellikle) için Nivea'nın yaşlanmaya karşı tüpte satılan el kremi, inanılmaz bir hızla cildiniz emiyor. Ben yağlı kremleri pek sevmem de.
Ama eğer ellerim rüzgardan yanık yanık olduysa, acil bakım gerekiyorsa gece yatmadan önce neutrogena'yı yavaş hareketlerle yedirmeye çalışıyorum. Özellikle gece çünkü elde kremli hissi bırakıyor, çok yoğun, ama sabaha yumuşamış ve oldukça iyi bir hale gelmiş ellerimi görünce "oh be!" diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…