• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Ayaklarimiz icin Kullandigimiz Kremler Hangileri??

bende iyi kremler tercih ediyorum... ve arada bir kuaförümde parafin yaptırıyorum .. ellerim çok iyi görünmeye başladı..

neutrogena el kreminin eşantiyonunu denemiştim.mis kokulu bi krem değil biraz da vazeline benzer bi yapısı var ama gerçekten iyi geliyo kuruluğa.artık onu alıyorum bittikçe.yine de gerekmedikçe krem kullanma taraftarı değilim hergün sürmem.sonra bi gün unutsam ellerim aşırı derecede kuruyo ve kaşınıyo..eğer ellerim çok vahim durumdaysa da bolca krem sürer plastik eldiven geçirir emmesini beklerim.zaten hemen düzelir o zaman..

bende avon kullanıyorum el için gliserinli el kremini ayak içinde avonun kremini

kızlar ben avonun multıvitaminli el kremini
ayak içinde fort works serinletici ve topuk kremini bide ayak banyosunu kullanıyorum.
tavsiye ederimm

ben dove kullanıyorum çok memlunum tavsiye edrim yumuşacık yapıyor...

ben lapitak ın el kremini ve ayak kremini kullanıyorum ve çok memnunum...hem fiyat olarak hesaplı hem de nemlendirme açısından tatmin edici..Ayağımdaki nasırın büyük bir kısmını yumuşattı..hatta nasırın bir kısmını zorlayarak çıkardım bile...

El Için Vazgeçilmezim Neutreguena 2. Tercih Nivea S.o.s Ayak Lapitak Yada Pieditak çok Benziyolar Belki Ayni Firmadir Yapan
Ama Elinize Muhakkak Deneyin Neutreguena

ayak için= avon foot works
el için= neutrogene (doğru yazamadım anlayın sizz:roflol:)

ellerime neutrogena kullanıyorum memnunumda ama hususen tırnak etleri için Mavala'yı çok öneriyorlar...kullanmadığım için tavsiye edemiyeceğim ama birçok iddialı güzellik merkezinde ürünleri kullanılıyor ve kullanıp övene de çok şahit oldum...

benim ellerim çok kuru.bütün ürünleri denedim.neutrogena bana en iyi geleni.sürüyorum 5 dk sonra yumuşacık.bide emilimi çok yüksek yapış yapış olmuyor

kızlar benim ellerim kışın çok kuruyor. çatlayıp kanıyor. avonun gliserinli kremini kullandım.
yumuşak yapıyor ama günde 1-2 defada arkonun kalsik yağlı kremini kullanıyorum. çantamda taşırım hep. ayaklarım için eczaneden terkur adlı bir krem aldım. hem koku oluşumunu önlüyor hemde rahatlatıyor. ayrıca koltukaltına da sürebiliyorsunuz. denein tavsiye ederim. eşimde ayakları için kullanıyor. biliyorsunuz erkeklerin ayak kokuları çekilmez. işe yaradı koku falan kalmadı. :dance:

Bende Avon kullanıyorum çokta memnunum. :sm_cool:
81783900776566628185944iz9.jpg

kızlar bende avonun el kremini kullanıyorum ve memnunum ellerim yumşacok oluyor

ben nerdeyse avonun tüm kremlerini kullandım diyebilrim. bir çok paralar döktüm. krem kremsiliğini kaybedince şapka çıktı kel göründü misali oluyor.kullanmadığım krem kalmadı nivea arko siraseptin dove bepanten fito dermovate basiscrem vazelinpür ıspartadan getirilmiş gül losyonları
dedim ya şakba düştü kel göründü diye
kafamçokkarıştı

ben de avonun el ve ayak kremlerini kullanıyorum bazen ellerim için victoria secret's ın parfümümle aynı kokuya sahip kremini kullanıyorum

Back