• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Ayaklarimiz icin Kullandigimiz Kremler Hangileri??

ben ellerime ipek in kullanıorum hem çok güzel yapıo hemde kullanımı rahat..böle pompalı pratik bişee:)kipalardan bulabilirisinz

Arkadaşlar ayağım için kullandığım kremi söyleyeyim. "Lapitak" marka, unisex, ayak bakım kremi. 6,50-7 lira arası satılıyor. Üzerinde birçok ayak sorununa karşı etkili olduğu yazıyordu ve 4 günde iyileşme sağladığı da yazıyordu. Denemek amaçlı aldım ve ilk geceden etkisini gösterdi. Ben bütün gün ayakkabı içindeyim, genelde de topuklu giyerim. Buna bağlı olarak şişme, deri sertleşmesi gibi şeyler yaşıyorum. Gece yatarken sürdüm ve gerçekten ertesi sabaha (normalde gece bile geçmeyen) şişliğimi almış, yumuşatmış.

Açıkcası benim ellerim çok kuruduğu için buradaki bayanlardan tavsiye aldım :) sonucunda limon.. inanılmaz bir mucizee :)

krem konusunda tecrübelerimi paylaşayım sizinle.

ben neutrogena nın yaşlanma karşıtı tüpte satılan el kremini aldım.pek beğenmedim.biraz pahalı ve emilimi güzel değil.ama şu koyu mavi kapaklı kocaman kutuda satılan yoğun nemlendiricisi çok güzel.

avon,oriflame ın kremlerini kullandım.sürdükten hemen sonra ellerimde inannılmaz derecede kaşıntı yaptılar.benim çok hassas bi bünyem var ve kozmetik ürünlere karşı da allerjim.belki de bu yüzden iyi gelmedi bilemiyorum

arko yoğun bakım kremi güzel nemlendiriyor.ama o da çok yağlı.emilimi güzel değil.

lapitak ın hem el kremi hem de ayak kremi süper.gerçekten 4 günde ellerinizi de ayaklarınızı da ışıl ışıl yapıyor.zaten ilk sürüşte bile pamuk gibi oluyor.ben çok fazla krem kullandığım için bana ekonomik gelmedi sadece.aslında bir tüpü 6-7 lira gibi bişey ama aynı fiyata neutrogena nın 400 ml lik kocaman kutuda nemlendiricisi alınabilir.

bütün bu deneyimlerimden sonra şimdi ne mi yapıyorum?

evimde her zaman vazelin bulunduruyorum.öyleki seyahate gidecek olsam nemlendiricimin yanında vazelini de mutlaka yanıma alırım.jhonson baby nin veya dalin in vazelinini (ikisi de birbirinden güzel,elinize sürdüğünüzde yağlı yağlı durmuyor,vazelin olmasına rağmen müthiş emiliyor ve alerji yapmıyor.ben hangisi denk gelirse onu alıyorum)bir de neutrogena yoğun bakım kremini evimden eksik etmem.

geceleri elime ayağıma vazelin sürerim,gündüzleri de ellerime yoğun bakım kremini.aklıma geldikçe bir de tırnağımla diğer tırnaklarımın etlerini ittiririm.ellerim de,tırnaklarım da ayaklarım da gayet bakımlı ve güzel görünür.

ben de ayaklarımı ılık su dolu kovayla yıkayıp ölü derilerden arındırırım 2 haftada bir sonra hergece vazelin sürer yatarım yumuşacık oluyolar elim için ise dove nemlendirici sürüyorum sadece:10:

ben her marka ve çeşitte krem kullandıktan sonra hayatımın vazgeçilmez kremlerini bulmuş bulunmaktayımm:28:
arko yağlı krem(hani şu bildiğimiz yeşil ambalajlı olan)
ikinciside hobby el kremi güllü olan
ayy bu ikisine aşık oldum yaa
yaşasın arkooooo:16:

body shopun vücut kremlerinin ufak kutuda olanlarından atıyorum çantaya. kokuları çok hoş oluyor ama bunlar bitince direkt el için olan bir ürün almayı planlıyorum. neutrogenayı ben de beğeniyorum el ve ayak için olan kremlerini kullanmıştım. body shopun kenevirli el kreminin yapısı harika ama kokusu berbat. en güzel nemlendirici dediğiniz gibi vazelin :46:

Back