El ve Ayaklarimiz icin Kullandigimiz Kremler Hangileri??

icel

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
171
1
316
İstanbul
slm arkadaşlar.geçen gün bi güzllik uzmanına gittim, tırnak etlerinizi kesmiyosunuz dimi dedi, tırnak eti artık sadece burada kesiliyo yurt dışında böyle bişey yok dedi! aslında hepimiz biliyoruz kesilmemesi gerektiğini ama bu etleri itmek için en iyi kremi bulamadık. bende düşündümde herkes tecrübesini yazsın yada ayrı ayrı ürünler alıp yada makassız manülür yaptırıp en iyi kremleri bulalım! bide gündüz ve akşam için en etkili kremide tartışalım ne dersiniz?

şuanda ben neutrogene klasik kremini kullanıyorum.body shop kenvir ile bunun arasında kalmıştım fakat çok fazla yorum okudum ve bu daha iyi gibi geldi.body shop gibiiğrenç kokmuyo en azından. ama gündüz kullanılacak bi krem değil çünkü emilimi kötü yani gece kullanmak daha iyi.gündüz içinde bi krem almayı düşünüyorum zizinde tavsiyelerinizle?
aklımda olanlar; neutrogenenin diğer kremleri( yaşlılık için kremi, el ve tırnak kremi var bide kavanoz içinde) nivea (sos, yine yaşlılık için) loccatane (yanlış yazmış olabilirim) sally hanson

tırnak için trind, mavala, sally hanson bide layla var. nereye gitsem sorsam hep kendi ürünlerini tavsiye ediyoler iyi bi katükül kremi almalıyız bence ve şu et kesmeyide bırakmalıyız!
mavala ile bi kere manükür yaptırmıştım güzel gibiydi ama netde araştırmalarıma göre trind daha iyi, ee o uzmnda sally hanson diyince şaşırdık kaldım! layla için bi fikrim yok çünkü çok yeni. ha bide quick manukure var ??
arkadaşlar tecrübelerimizi kullandıklarımızı yazalım...

bende bady shop'un Hemp Hand Protector kremini aldım. kokusu berbat ama elleri yumusacık yapıyor. en iyisi gece yatarken sürmek

aslında bakım için gece ayrı krem gündüzde şöyle güzel kokan emilimi daha iyi bi krem kullansak daha iyi olur sanki..ama hem iyi hem çok güzel kokan bi krem bilmiyorum
bu arada kamill i çok övüyolar neutrogen yada bodyshopdan daha iyi olabilir

ellerime neutrogena kullanıyorum memnunumda ama hususen tırnak etleri için Mavala'yı çok öneriyorlar...kullanmadığım için tavsiye edemiyeceğim ama birçok iddialı güzellik merkezinde ürünleri kullanılıyor ve kullanıp övene de çok şahit oldum...

kızlar ben avonu gliserinli el kremini kullanıyorum acayip memnunum benim ellerim önceden tabiiri caizse kütük gibiydi ve çok çatlardı dolatısıyla 2,5 senedir kullanıyorum çokmemnunum

kızlar bende avonun el kremini kullanıyorum ve memnunum ellerim yumşacok oluyor

neutrogenenin yaşlanma karşıtı kremini alacağım sanırım onun kıvamı daha hafifmiş emilimi iyiymiş yanlız niveanında var o öyle bi kremi onu bilmiyorum

selam kızlar bende avonun gliserinli el kremini kullanıyorum ve de çok memnunum asla değiştirmeyi düşünmem

bende avon kullananlardanımm avon(nail experts ) elleri yumuşacık yapıyo vede tırnak sertleştirici özelliğide varr tavsiye ederim

bende oriflamenin 24 saat nemlendirici kremini kullanıyorum çok ii onu da denemenizi tavsiye ederim..

Bence avon o kadarda iyi bi ürün degil..isim satıyor..bu güne kadar özellikle ayaklarımda avon dahil bi çok krem vs. denedim..ama şu lapidak el ve ayak için ayrı ayrı satılan ürün gibisini görmedim .. çok memnunum hem kokusu çok güzel hemede el ayak düzenli bütün sorunları yok ediyor.. fiyatında çok uygun 6,5 ytl...marka ya para vermeye degmez....

avonun kremini ilk aldıgımda çok hoşuma gitmişti ama bozdular sankii
ben böyle sürekli nemli tutucak bi krem istiyorum yaptılarmı ondan:)

kızlar ben neutrogena yı tavsıye ederm.brz sert surusu ama elllerı pamuk gıbı yapıyorr.rusyanın sogugna bıle ıyı gelıyor:)

selam kızlar aynen benimde ellerim soguktan çok kuruyor ama geçen gün bir ürün gördüm içinde deniz tuzu var ürünü aldım ve sadece 1 kere kullandım ürün mükkemmel mutlaka alın çok pahalı birşey deyil
kesinlikle alın elleriniz yumuşacık olucak ürünün adı :MİSS NİTA mutlaka alın faydasını görüceksiniz :)

konu ile alalsız ama neutrogena yüz jeli kullanıorum çok ii..el kremide iidir bnce..aslında nivea da ii...suanda avon kullnıorum ama arkasınn dediği gibi adı var..yani oturmuş markadan sasmıcksın aslında..bn bi ara sebamed balsam kullnmıştım oda iidi tırnak kenarlarındaki sertlikler için iyiydi..

Ben iyi denilen markaların çoğunu kullandım ama memnun kalmadım.En sonunda canıma tak dedi.Vazelin almaya karar verdim.Johnson's ın aloe vera ve E vitaminli vazelinini aldım.Çok memnunum.Zaten bebekler için kullanılan bir ürün, bebek cildi çok hassas sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…