• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve Ayaklar ok yen var m?

benim kışın çok üşür ayaklarım yazın hiç üşümez
kışın ayaklarım yüzünden uyumadığım çok olmuştur ayaklarım kışın ısınmadımı varya yatakta gözlerim dört döner onları ısıtabilmek için bunun için hastaneye bile gittim çok şükür birşey çıkmadı ama niye kışın ayaklarım buz gibi oluyor ya ve ayaklarım ısınmadıkça bana uyku yok ALLAH yardımcımız olsun​

benim de kışları ayaklarım hiç ısınmaz sıcak su torbası ile dolaşırım hep ayağımın altındadır. ama ellerim öyle değil.

yaz kış çorap çıkmaz ayaklarımdan
yazın gören dalga geçiyor sinir oluyorum

benımde ellerım demır gıbıydı bende kendı kendımı tedavı ettım
sabah cayını ortadan kaldırdım onun yerıne kaynar suya 2-3 tatlıkasıgı pekmes atıyorum onu cay gıbı kayvaltıyla ıcıyorum ellerım artık usumuyor

bildim bileli üşürüm vede kışı sevmem:kahve:

Benim yaz kıs hep üsür ellerim ayaklarım burnum kulaklarım -tatlicadiarzu-
Ama kansızlık ve demir eksikliginden kaynaklanıyormus, tek sonuc ilac (demir hapı) ve dogru beslenmek, malesef balık et tarzı seyleri cok yemiyorum sebze hemen hemen hic meyvede nadiren, ee ilac alcak biride degilim nefret ederim hap kullanmaktan. Nolcak halim bilmiyorum :a015:

pekmez için diyorlar ama benimde midem kabul etmiyor yüreğim bulanıyor

Benim de ellerim ayaklarım çok üşür fisfisfis

İki kat çorap,bir tane patik,bir tane ev ayakkabısı giymeme rağmen ısıtamam ayaklarımı,ellerim desen onlar da öyle çok üşürüm ben çook ..

Kansızlıktan olduğunu sanıyorum mirmirmirmir

kansızlık gibi bi sorunum yok ama benimde ellerim çok üşürr..şuanda buz gibilerr.ısınmıoo hiç.

B6, Thiamine , Niacin, B12 , B5

bunlarin eksikligi ayak yanmasina sebeb olurmus, B complex icseniz, iyi gelir belki

Son düzenleme:
Ayak usumesi icin tarif, ayalardaki kilcal damarlari aciyor. 1 kasik bal, 1 kasik karabiber karistir, krem gibi ayaga sur, hardal tozunu gazetenin ustune serp ayagini ustune bas, naylona sar corap giy,yat (aksamlari), bunun 1 ay yapilmasi gerekiyormus

Ayak usumesi icin tarif, ayalardaki kilcal damarlari aciyor. 1 kasik bal, 1 kasik karabiber karistir, krem gibi ayaga sur, hardal tozunu gazetenin ustune serp ayagini ustune bas, naylona sar corap giy,yat (aksamlari), bunun 1 ay yapilmasi gerekiyormus

Ellerim ayaklarım burnum... buz gibidir her zaman. Dolaşım problemi var bende. O nedenle hep soğuk...

pekmez için diyorlar ama benimde midem kabul etmiyor yüreğim bulanıyor

canım ben bu sorunu kendımı bıldım bılelı yasıyorum ve gıtmedıgım doktor kalmadı,hep kansızlık cıktı,pekmezı elbette her doktor soyledı,sabah ac karnınna dıye,fakat gercekten mıde bulandırıcı ama bı kac sabah denedım bı ıkı saat sonra resmen duz duvara tırmancak gbı oluyorum delikafadulden yedıklerıme artık dha dıkkat edıyorum fakat yıne aynı,o yuzden bu problemle yasamaya alıstım

benimde buz gibidir hep ellerim ayaklarım ve burnum çorap giyerim çorap bile buz gibidir ellediğimde hiç ısınmaz ellerim ayaklarım ve burnumun ucu kışı hiç sevmem çünkü çok üşüyorum yazı çok severim yazın herkes öff çok sıcak der ben ohh ne güzel sıcacık derim :delphin:iliğim kemiğim anca ısınır yazın en sıcak günlerindesempatiksalakcinni

Back