Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.Kızlar şarjlı el süpürgenizi hep şarjdamı bırakıyorsunuz,yoksa iyice dolduktan sonra fişi mi çekiyorsunuz?Ömrünün uzun olması için hangisi doğrudur acaba?
ben hep şarjda tutuyorum.......öyle duymuştum yoksa aküsü bozuluyormuş ömrü kısa oluyormuş bide çekim gücü hemen bitiyomuş........sadece uzun süreli evde olmadığımda fişden çıkartıyorum ne olur ne olmaz diye
ben hep şarjda tutuyorum.......öyle duymuştum yoksa aküsü bozuluyormuş ömrü kısa oluyormuş bide çekim gücü hemen bitiyomuş........sadece uzun süreli evde olmadığımda fişden çıkartıyorum ne olur ne olmaz diye
kızlar peki sürekli şarjda durması gereksiz yere elektrik harcamazmı artık telefonun şarjı dolunca bile uyarı veriyo şarj aletini çıkartın enerji tasarrufu için diyee
??????????
evet eğer şarjda kalmazsa bitiyor ben şarjı ısınmış diye ve içi zaten şarj oldu 1 yada 2 kere kullanırım diye çekmiştim fişi hemen bitti süpüremedim bile