Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
El örgüsü atkı bere istiyorum. Yapıp satan var mı?
Merhaba. Oğluşumla el örgüsü atkı bere arıyorum. Yapan var mıdır acaba? Saç örgüsü ponponlu atkı ve aynı şekilde bere istiyorum. Kulaklıklı olan. Yani kulak kısmı uzun. Yapan varsa bana özelden ulaşabilir mi
istediğiniz belli bir model varsa resmini gönderirseniz,arzu ettiğiz renk ve ölçüde yapabilir ,adresinize gönderir.İstanbul da örgü mağazamız mevcuttur ve her türlü sipariş değerlendirilir
istediğiniz belli bir model varsa resmini gönderirseniz,arzu ettiğiz renk ve ölçüde yapabilir ,adresinize gönderir.İstanbul da örgü mağazamız mevcuttur ve her türlü sipariş değerlendirilir
merhaba istediğiniz modeli örebilirim.yada size kitaplardan model gönderebilirim.Burda yeniyim.siz bana özelden ulaşabilirmisiniz :) Uygun fiyata örebilirim