el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

çok haklısınız. ailemin yaptıklarına karşı ne olursa olun ailemin yanında durmam gerekiyor. en azından benim de ailemi kötülediğimi düşünürse eşimin gözünde ailemin hiçbir değeri kalmaz ki ben bunu hiç istemiyorum

bence sizin eşinizinde inadı var ne olursa olsun artık akraba oldunuz ablanda eşinde adam akllı konuşsun meseleyi uzatmasınlar

hayır 2 farklı görümce var o mesajları atanla aram iyi değil

ama eşimizin kardeşi annesi vs bize bi saygısızlık yaptığı zaman görüşmek zorunda değiliz diyoruz

Hani görümce-leriniz kardeş gibiydi?

O hakaretleri eden görümceye birşey olmamış gibi yakın davrandığıniza eminim ama ispat edemem.

Çünkü çok çok kıymetli eşiniz, ailesinden birine soğuk davranmanizi kabul etmemiştir.

Ama siz ablaniza yalancı gözüyle bakmaya devam edin tabi.

Ayrıca aranızin kötü olduğuna hiç ihtimal vermiyorum ama hadi diyelim ki öyle, siz o görümce evde diye kayınvalidenizin evine gitmemezlik yapabilir misiniz? Eşiniz ne der ne yapar böyle bir durumda?

Kardeşinin yerine, ailenizden birinin lafına mi inanır mesela?

Bu kadarı kapatmayın gözünüzü gerçeklere. Kardeşim olsanız yaptıklarınız dert olarak yeterdi bana herhalde.

Esinizin anneniz ve babaniz haricinde birileriyle konusmasi konusunda israrci olmayin.

Ama anneniz ve babaniz soz konusu oldugunda birseyleri yutabilmeli.

İlk gunden boyle bir olay yasamaniz sacmalik olmus.
Yalandan gorunsun ablanizla konusmayacaksa konusmasin. O ortamda ablaniz var diye kacmasin. Gormezden gelebilmeli birseyleri.

Kaçtı mı yine?

Ben kimseye boş gezen demiyorum ki
Sizinde evde işleriniz vardır eminim
Ben okumadım konuyu detaylı haklısın konu sahibinin geçmiş yazdığı konulara falan bakmadım
Ne zaman şuraya girsem senin yorumunu görüyorum
Hep buradasın belli

Rahatsız mı oldunuz burada olmamdan? Evet hep buradayım, hep başka yerlerdeyim de aynı zamanda. Bir çok şeyi aynı anda yapabilme gibi müthiş bir özelliğim var. Tek iş yapamam hiç bir zaman. Şu an dizi izleyerek yoğurt mayalıyorum mesela size yazarken. İşim de sizinki kadar yoğun değil, çok rahat çok şükür. Ev işi de yapmıyorum pek, gerekince beyimle yapıyoruz. Öyle yani, burdayım, burda olacağım önümüzdeki zamanlarda da sıkılana kadar.

Ne olursa olsun, ailene laf söyletme. Üzülen sen olursun
Ayrıca ailen istememişse haklılarmış, baksana daha ilk günden olay çıkartmaya ne kadar meraklılarmış eşin ve ailesi

Hanımlar aman diyeyim sakin olun, bakın konu sahibesi mutlu, eşi mutlu, görümceler mutlu herkes gül gibi geçinip gidiyor, siz kardeşsiniz polemiğe girmeyin lütfen
Bu kelebekliğim kaç saat sürer bilmiyorum, herkes çiçek olsun kelebek olsun istiyorum lütfen ama

KKda ne kadar takılıyorsun, takılıyor musun o zaman boşsun, işsizsin filan muhabbeti niye yapılıyorsa. Bir yandan saksı boyuyorum, bir yandan TLC dinliyorum bir yandan mola verdikçe okuyorum-yazıyorum kkda, akşam telde pdf kitap okuyorum, telefonu kurcalamaya devam ediyorum, pc oyunu oynuyoruz oğlanla 15 dk molalı, yine bi KKya uğruyorum... Eee? Noluyor yani her gün okuyup bakınca, yorumlayınca? Pandemi yüzünden evde daha çok vakit geçiriyoruz, burası da bi uğrak oluyor.

Artık şu "KKda çok geziyorsun işsizsin" muhabbeti baydı hea.
Her gün burada olduğumu takip ediyorsan, sen de her gün buradasındır, her konuda ve yorumdasındır yani neyin imajı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…