El işi Yardımmmm !!!!

FSancak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
40
48
3
36
Merhaba hanimlar. Bi konuda yardiminizi rica ediyorum. Ben bir avm revirinde calisiyorum. Hergun 12 saat boyunca buradayim. Aksama kadar oturuyorum. Burda bos oturmak yerine birseyler tasarlayip satmak istiyorum. Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorumm. Boyle kücük birseyler mi olmali? Hadi buyrun. Bekliyorrum heyecanla ❤

Keceden biseyler yapabilirsiniz. Nikah bebek mevlut sekeri yapabilirsiniz.

Canım şimdi gencler takıyor ya boyunlukmu diyolar adı nedir bilemiyorum boyunlarina takiyolar ondan orebilirsin renk renk yap ustune susle hem zevkli hemde hayal gucune kalmis suslumen dugme dik ustune kurdale dik bir suru model var nette

Eklentiler

• images.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 37

valla çok iyi anlıyorum halinizi, işsizlikten zaman geçmek bilmiyor. bende evde oturmaktan sıkılırım hep. 10marifet.org dan cokşey öğrendim ben, videlarıda var. sipariş de geliyor. keçeyi öneririm bende size, hem çok kolay hemde zevkli. kapı süsü duvar süsü bebek şekeri falan yapmaya başlayabilirsiniz. 10marifet sitesinden mesaj atıp satın alıyorlar, ilk zamanlarda bende ordan almıştım ama artık kendim yapıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…