el işi boncuktan dantel(sipariş alınır)

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
merhaba
yatak odası takımı olarak yaptım..ilgilenen olursa mesaj atabilirler

beyaz olan 80 lira
siyah olan 70 lira

Eklentiler

• $beyaz.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 631
  • $siyahı.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 593
merhaba
yatak odası takımı olarak yaptım..ilgilenen olursa mesaj atabilirler

beyaz olan 80 lira
siyah olan 70 lira

bu örtülerden bende yaptım kendime..çok hoş oluyor özellikle gümüş ve altın sarısı olanları.ama çok çabuk kopuyorlar..2 kat naylon 50 numara iplikle yaptım bir süre sonra koptu boncuklar yerlerde..misina denedim kıvrım kıvrım oldu kazık gibi..siz nasıl yapıyorsunuz.?

ilk denemelerimde hep kopuyordu ama bitirdikten sonra hiç kopmadı.. ben çok fazla sıkmıyorum.. kullandığım ip ayakkabı dikişinde kullanılan iplerden

ilk denemelerimde hep kopuyordu ama bitirdikten sonra hiç kopmadı.. ben çok fazla sıkmıyorum.. kullandığım ip ayakkabı dikişinde kullanılan iplerden

ayakkabı dikiş lpliğini neredenalıyorsunuz ?peki bu iplikler kalın olmuyormu iğneden nasıl geçiyor?

ayakkabı dikiş lpliğini neredenalıyorsunuz ?peki bu iplikler kalın olmuyormu iğneden nasıl geçiyor?

kalın olmuyor, rahatlıkla geçirebiliyorsunuz..
eminmönünden aldım..incik boncuk satan yerlerde bu danteller için satıyorlar.. pasaj gibi bir yerdi tam olarak bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…