- 21 Temmuz 2013
- 256
- 15
- 48
Kisa bir süre icin ozel tasarım amerikan servis takımlarında indirim var. Istenilen renk ve modelde hazirlanan takımlar 35 tl.:) kaçırmayın bayanlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekru olan takım olarak ne kadar öğrenebilirmiyim..?...... .........
6 kişilik 20 parça 50 tl canım.ekru olan takım olarak ne kadar öğrenebilirmiyim..
keçe malzemeden mi..6 kişilik 20 parça 50 tl canım.
Evet kalın keçeden sıcak kesimle yapılıyor. Yikanabiliyor ve leke tutmuyorkeçe malzemeden mi..
Tabi ne zaman isterseniz beklerim. :) isterseniz özel tasarımlar da yapıyoruz. Isim yazililar felankızıma çeyiz için istiyorum onada göstereyim size geri dönüş yapıcam beğenirse..
Canım pembe mavi kalple süslenmiş yuvarlak takım ise sorduğun 2 kişiliği 35 6 kişiliği 65 lira olur. Diğer siyahli takımda aynı olur. 6 tabak altligi 6 bardak altligi 6 pecetelik var içinde. Lazer kesimler 50 tl eğer düşünürsenizson eklediğiniz pembe mavili ve siyah kırmızılıyı çok beğendim pembe mavi olan takımı pembe su yeşili yapabilirmisiniz birde 2 kişilik ve altı kişilik fiyat ne olur takımın içinde neler oluyor ayy çok soru sordum kusura bakmayın lütfen :)
Canım pembe mavi kalple süslenmiş yuvarlak takım ise sorduğun 2 kişiliği 35 6 kişiliği 65 lira olur. Diğer siyahli takımda aynı olur. 6 tabak altligi 6 bardak altligi 6 pecetelik var içinde. Lazer kesimler 50 tl eğer düşünürseniz
Onlar pek etkilemiyor cnm çok bir işçilik yok en fazla düşeceği 5 10 lira biseydirbardak altlığı almasak fiyatta ne kadar değişiklik olur