el emeği hediye

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
kızlar bu sevgillileer gününde karar aldık nişanlımla maddi bir şey almayacağız diye. emeğimizle bir hediye hazırlayacağız diye. ve ben fikirlerinize başvurmak istedimm. şimdiden teşekkürler.

en basitinden bi örnek veriyim.365 tane kağıt hazırla şöyle süslü püslü.her birine farklı farklı güzel bişiler yaz,
mesela aranızda geçen diyaloglar da olabilir. hergün bi tane okumasını söyle falan :)

eğer daha önceden söyleseydin şey derdim.
bi günlük tut.hergün bişeyler yaz onun için diye.ama malum 14 şuubata az kaldı bu olmaz :)

teşekkür ederim :) evet o tarz şeyler geldi benim de aklıma zaten biri bişey ör vs dese hayatta yapamam hiç bilmem örgüydü, dikişti öyle şeyler ama yazı konusunda fena değilimdir
başka başka :)

valla bizde maddi bişeyler alamıcaz beraber para biriktiriyoruz çünkü,
bende çok düşündüm de aklıma çok bişi gelmiyo valla.
gelirse yazarım :)

Hemen tükenecek bir hediye ama her ne seviyorsa, kektir pastadır poğacadır börektir sarmadır vs.. Yapabilirsin. :)

Her harfle resim çekilip , hepsini akordiyon gibi yanyana birleştirip seni seviyorum yazan bir kart oluşturabilirsin :)

bi hediye sitesinde görmüştüm anı kitapçığı gibi..
Bunu kendimizde yapabiliriz. resimleri ayarlayıp bu kitapçık gibi yapabiliriz. ister anılarınızı yazın ister küçük kendinize özgü hikaye de uydurabilirsiniz.. şık bir kutuda gayet güzel olur bence.. ben bidahaki hediyemde denemeyi düşünüyorum.

faks kagıdına renkli bir kalemle her sıraya 3 tane yazılcak şekilde seni seviyorum yazmak.
ya da istediğin şeyleri yazabilirsin.
alt alta geldiklerinde çok güzzel dduruyorlar.
istediğin kadar yazabilirsin atıyorum 5metre 10 metre vs. bu sana kalmış.
rulo gibi sarıp kurdeleye baglayıp verirsin. açtıkça okur sayfalarca..

ben bi kutu hazırlamıştım doğum gunu ıcın ıcıne ılk bındıgımız bısıkletın suslerını ve dıs gorunusune gore susledım evde vardır muhakkak vıtrınde duran araba bısıklet falan onları kullanabılırsın :) ılk yedıgımız yemek gıttıgımız tıyatro vs fıslerını koydum bıde agrı kesıcı haplarının ıcını bosalttım herbırıne notlar yazdım ılac sısesının ıcıne koyup ustunudede basını agrıttıgım zamanlarda yazdım flörumu koydum ben kokan ve benı hatırlatan seyler koydum sende boyle bırsey yapabılırsın:))

Son düzenleme:
sevgililer günü geçti ama kendin ördüğün bi atkı çok güzel olurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…