mltmgksl Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2014 1.931 83 83 10 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mltmgksl #1 Merhaba Yarin sevgilimle 2.yilimiz doluyor ben ona anlamli bisey hediye etmek istiyorum ancak suan calismiyorum ve maliyeti az olan evde kendi emegimle yapabilecegim onerilerinizi bekliyorum saolun :) Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
Merhaba Yarin sevgilimle 2.yilimiz doluyor ben ona anlamli bisey hediye etmek istiyorum ancak suan calismiyorum ve maliyeti az olan evde kendi emegimle yapabilecegim onerilerinizi bekliyorum saolun :) Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
M mutlusabundukkanim Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz. Sahte Profil 29 Mayıs 2014 29 0 26 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mltmgksl #2 Sabunlarimizi gordunuzmu ? Oldukca uygun ve şık bir hediye hazirlayabiliriz sizin için iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabunlarimizi gordunuzmu ? Oldukca uygun ve şık bir hediye hazirlayabiliriz sizin için iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi