Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları El Emeği Ciciler Buraya...

arkadaşlar annemin ördügü yelekleri gönderecektim size ama beceremedim.kardeşim hobidix.coma koymuş ordan kopyalamaya çalıştım ama yapamadım

sehacım ve edacım ellerınize saglık pek gusel olmus
polıpe ayy beyaz ustune hayvan fıgurlu batanıyeye bayıldım aslında dantel bılen bırısı bu battanıyelerı orebılır ben tabı hemen sıkılırım annem oruyor nasıl olsa hehehe kaydirigubbakcemile3

Anneannesinin ördüğü battaniye ve teyzesinin ördüğü yelekler.

Benim süslediğim bebek beşiği. İçine www.gebebe.com dan yaptığım alışverişte gelen hediye bebek şekerlerini koydum. Sanırım bunlara ek olarak 40-50 tane daha alacam dağıtmak için :)

Boyadığım araba. Daha süslemedim. Süsleyince onu da illaki gönderirim..

kesinlikle çok güzel, internette buna benzer bir patik bulmuştum, ben bir deneyim en iyisi becerebilirsem resimlerim

Güle güle kullansın miniğin araba çok güzel olmuş.Eline sağlık maşallah

Güle güle kullansın miniğin araba çok güzel olmuş.Eline sağlık maşallah

teşekkür ederiz teyzesi şimdide oğluşuma patik örmeye başladım gaza geldim buradakileri görünce, bebişte sevindi çakkıdı dansı yapıyor şimdi:teytey::teytey:

kızlar bunların hepsini canım annişim ördü daha birsürü var ama sadece üçünün resmini çekmiştik.

güle güle güzel günlerde kullansın bebişin hepside çok güzel

deniz anası ne beceriklisin maşallah.çok güzel düşünmüşsün...
edacım örgüleriniz süper.bebiin güle güle kullansın.

arkadaşlar bu patiği benim 90 küsür yaşında bir babaannem var o yaptı.. benim minik bebişime... nasıl buldunuz... ben sevindim ve hep saklayacağım...(inşallah resim görünür)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…