Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar hazırlıklardan farklı konu açtım ama el emeği olanlar burda olursa örnek görmek isteyenlere kolaylık olsun dedim.
daha önce eklemştim bunlarda devamı...
işte yaptığım pelerin:
canım güle güle kulanın cicilerinizi ikiside güzel olmuş ama yelek pek bir süslü olmuş ya ..
aslında iyi fikir elemeği ile yapılan şeyleri burada paylaşırsak yapmak isteyenlerede bir fikir olur..
hepsi çok güzeller kızlar
örenlerin ellerine sağlık
ben bu konuda beceriksizim ama siz yinede bizim küçük erkeklerimiz içinde örnekler koysanız
bizde anne annemize gösterir ördürürüz demi ama
hadi oğluşlar için yok mu bişeyler
Sn.Polipe
İlk battaniyenin örneğini çok beğendim, renkli olan, yapmak isterim acaba nasıl başlanmış olabilir ortasını göremiyorum, daha yakından görabilecğim bi resmi var mı acaba?
kızlar çok güzelmiş bunlar yaaa...
yapan varmı yada yapabilen bende istiyom:1rolleyes:
mavi gün canım sanırım bunun ortası için bi daire yapıyosun.zincir çekerek..
sonra orada sonlarda gördüğün gibi 3 yada 4 dolgu sonrazincir..bu şekilde 4 köşeyi oluşturacak gibi 4 delik araları dolgu yapıyosun..
büyütmek içinde her sırada artırman lazım dolgu sayısını 1 yada2 şer..
anlatabildimmi?:bbo:
Ortası normal tarbzanlarla başlanmış azonunda dediği gibi hersırada arttırmış o modelde trabzandan başka bişey yok.bütün keramet iptea.sbaşka fotosu yok bende en netlerini koymaya çalıştım nettekilerden