• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El birligiyle prensim de elimden kaýip gitti

Bence instagrama bir ara verin. Orda sapık, ağzı bozuk erkekler dolu. Size de küfür etmiş. Kendinize bu muameleyi mi hak görüyorsunuz? Lütfen kendinize değer verin. 39 yaşındasınız. Kıymetinizi bilin. Hayat böyle geçmez. Anlıyorum yalnızlık zor bir şey fakat sosyal medyadan doğru kişiyi bulmak düşük bir ihtimal.

Diplomatik kriz icin sagolun belki de hasas kalpli birinin kalbini kirdim fake fake diye diye; adam dun bana resim atti anlik goruntu kendisi benden istedi normal resim attim kabul etmedi bana fake deyip engelledi el birligiyle bir murvetimin daha sonuna gelmis bulunduk.on esinde de neden birbirimizin kalbini kiriyoriz neden boyle yapiyorsun demisti prensim ellerimden kayip gitti ve S*** G (Defol) hayatimdan dedi cok ofkeliydi.herkese fake diyoruz
Başlığı görünce evcil hayvanınız öldü sandım 🙄

Ceren simdi napim nerden bulayim sana prens kendim bulamamisim Turk fakirini bulmusuz elimizde bunlar var. Yine arap marap en azindan zenginler bosver bizimkilerden iyi
Prens yine yazdi:)israrla gorusmek istiyor tum kadinlar erkekler yalvariyormus kendisine o yine bana yaziyormus selfie cekip at boyle delilik mi olur senin fake olmadigini anlarsam haberlesecegiz artik diyor birbirinizden haberimiz olacak diyor bana :))

Ya siz ceren gsnin gerçek olduğuna inanamıyorsunuz ama benim arkadaşım da benzer durum yaşadı. Bir eleman instada “arascanuzan” nickiyle hesap açmış cem uzanın kuzeni olduğunu, ingilterede yaşadığını, 20 tane şirketi olduğunu, oxford ve cambridgede okuduğunu söylüyordu (birinde lisans diğerinde yüksek yapmış). Bir sürü kızı da kandırmış aynı anda 100 tane kızla falan konuşuyor muhtemelen. Fotolar da amerikalı bir fenomenin fotosu. Gidin instada bakın adamın nickine ne demek istediğimi anlarsınız :d elemanın profil ben feykim diye bağırıyor ama bir sürü kişi inanmış. olabiliyo yani :rolleyes:
Eşime instagramdan bir kadın yazdı , Amerika'dan ,babası Turkmus o yüzden Türkçe biliyormuş bilmem kaç milyon doları varmış kendisi amansız hastalığa yakalanmış dul ve yetimlere de dağıtmak şartıyla eşime mirasıni birakacagini söyledi. Hastaneden yüzlerce foto attı günlerce yazdı😂 eşim de dedi dur bakalım ne diyecek. en son ; isim soy isim TC adres istedi neymiş kargoyla yollayacakmis parayı😁eşim de tamam PTT ye yolla ordan alayim dedi yoook illa TC ver dedi 😂baktı eşim TC vermiyor okkalı küfür edip engelledi😂😂😂😂😂

Diplomatik kriz icin sagolun belki de hasas kalpli birinin kalbini kirdim fake fake diye diye; adam dun bana resim atti anlik goruntu kendisi benden istedi normal resim attim kabul etmedi bana fake deyip engelledi el birligiyle bir murvetimin daha sonuna gelmis bulunduk.on esinde de neden birbirimizin kalbini kiriyoriz neden boyle yapiyorsun demisti prensim ellerimden kayip gitti ve S*** G (Defol) hayatimdan dedi cok ofkeliydi.herkese fake diyoruz
Amaaan böyle bir prensin prensesi olmak ister miydiniz?
Bu nerenin prensi bilmiyorum ama isterseniz rotanızı Pakistan a çevirin.
Ortak çevremizin olduğu biri bu şekilde Pakistan lı pilot bulmuştu 🤣🤣

AMa benim icin kurdugu cumleler cok derin eger bu insan gercektrn dusumdugum kisiyse hayatimin aski olur benim gibi dusunuyor sevimli sey:)
Yahu dün sana nasıl Ku fur haka retler etti. Allah aşkına eğleniyorsanız söyleyin boşuna sinirlenmeyeyim

Sana yemin ederim dogru istanbula arada geliyorum musait olursan gorusuruz bile dedi bana egitim kariyerimi sordu neden yalan soyliyeyim .Sadece unlu oldugu icin fake hesap cok ,ona sahte dedigim icin goruntulu konusalim dedi; yapay zekadan bahsettim o zaman selfie cekip atalim dedi kabul etmedim ne yapayim daha diyor .Kendimi cok yalniz hisdediyorum dedi duygusal olarak stres altindayim hicbir kadini hayatimda istemiyorum dedi sen de param i istiyorsun vs deyince kizdim ona . Herkes beninle param icin birlikte olmak istiyor gibi konustu sanki senle onceden bir bagimiz varmis gibi hissediyorun dedi sktr git demesi ona surekli fakesin dememden kaynakli unlu biri oldugu icin imkansiz hissettigim icin onun olmadigini dusundugum icin sinirleniyor sadece.Sadece sizin badiniza boyle bir sey gelse ne yaparsjniz gercekten ptensse ve bir cocugu varsa sizinle arkadaslik kurmak istiyorsa ozel bagi varmis gibi hissediyorsa ne dusunurdunuz.
Yahu dün sana nasıl Ku fur haka retler etti. Allah aşkına eğleniyorsanız söyleyin boşuna sinirlenmeyeyim

Sen buradaki kıskanç gacıları dinleme kudurmuş hepsi. Mutluluklar aşkım ❤️
Canim ama haklilar kiskanclik degil ki teknoloji caggindayiz beni dikkatli olmam konusundan uyariyorlar.Sadece su sozleri cok dokundu bana senin gercek olmadigini dusunuyorum senle konistugunuzda da sanki gecmiste bir yerlerde bagimiz varmis gibi hissediyorum gercek olmadigini dusundugum birine hislerimi soyleyemiyorum cok sabastim kendimi deli gibi hissediyorum baskasina bunu soyleyemedim cunku gercek gibi degildin beni cevrem deli oldugumu hissederdi diyorbu cumleleri cok dokundu bana.Cunku ben ona hep iyilikle karsilik verdim hic incitici konusmadim kendisiyle bunun imksmsiz oldugunu dusunuyor ama kulturler farkli sosyal statu farkli imksnsiz gibi bir sey ben hayatimdaki birini baskasiyla paylasamam.Orda kac kisiyle beraberler bilmiyorum bilr ki ben arap ullesine de gidemem yani bana cok ters.Ailrm zaten musade etmez buna.

Sadece sizin badiniza boyle bir sey gelse ne yaparsjniz gercekten ptensse ve bir cocugu varsa sizinle arkadaslik kurmak istiyorsa ozel bagi varmis gibi hissediyorsa ne dusunurdunuz.
images (19).jpeg

Benim babam da Metonyanın prensi der engellerdim ne yapayım 😆 inanma öyle şeylere prensin o kadar çevresi işi gücü var ama tanışma uygulamalarında kendine insan mı kovalıyor

Sana yemin ederim dogru istanbula arada geliyorum musait olursan gorusuruz bile dedi bana egitim kariyerimi sordu neden yalan soyliyeyim .Sadece unlu oldugu icin fake hesap cok ,ona sahte dedigim icin goruntulu konusalim dedi; yapay zekadan bahsettim o zaman selfie cekip atalim dedi kabul etmedim ne yapayim daha diyor .Kendimi cok yalniz hisdediyorum dedi duygusal olarak stres altindayim hicbir kadini hayatimda istemiyorum dedi sen de param i istiyorsun vs deyince kizdim ona . Herkes beninle param icin birlikte olmak istiyor gibi konustu sanki senle onceden bir bagimiz varmis gibi hissediyorun dedi sktr git demesi ona surekli fakesin dememden kaynakli unlu biri oldugu icin imkansiz hissettigim icin onun olmadigini dusundugum icin sinirleniyor sadece.Sadece sizin badiniza boyle bir sey gelse ne yaparsjniz gercekten ptensse ve bir cocugu varsa sizinle arkadaslik kurmak istiyorsa ozel bagi varmis gibi hissediyorsa ne dusunurdunuz.
Hayallerde yaşıyorsun ve de memnunsun ablacım ne dense boş. Da, başını belaya sokacaksın bir gün.

Prensmi? Hangi ülkenin prensi bu🤣

Back