• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El birligiyle prensim de elimden kaýip gitti

ceren_gs

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
547
196
303
Ankara
Diplomatik kriz icin sagolun belki de hasas kalpli birinin kalbini kirdim fake fake diye diye; adam dun bana resim atti anlik goruntu kendisi benden istedi normal resim attim kabul etmedi bana fake deyip engelledi el birligiyle bir murvetimin daha sonuna gelmis bulunduk.on esinde de neden birbirimizin kalbini kiriyoriz neden boyle yapiyorsun demisti prensim ellerimden kayip gitti ve S***** G** (Defol) hayatimdan dedi cok ofkeliydi.herkese fake diyoruz

Eski konunuzu bilmiyorum normal resim attiniz kabul etmedi derken nasil resim istiyordu ki nude mu? Problem ne birsey anlamadim

Diplomatik kriz icin sagolun belki de hasas kalpli birinin kalbini kirdim fake fake diye diye; adam dun bana resim atti anlik goruntu kendisi benden istedi normal resim attim kabul etmedi bana fake deyip engelledi el birligiyle bir murvetimin daha sonuna gelmis bulunduk.on esinde de neden birbirimizin kalbini kiriyoriz neden boyle yapiyorsun demisti prensim ellerimden kayip gitti ve S*** G (Defol) hayatimdan dedi cok ofkeliydi.herkese fake diyoruz
Şeyinin keyfini bulamayınca adiyoss deyip önündeki maçlara bakmış işte ne mürüvveti?

Diplomatik kriz icin sagolun belki de hasas kalpli birinin kalbini kirdim fake fake diye diye; adam dun bana resim atti anlik goruntu kendisi benden istedi normal resim attim kabul etmedi bana fake deyip engelledi el birligiyle bir murvetimin daha sonuna gelmis bulunduk.on esinde de neden birbirimizin kalbini kiriyoriz neden boyle yapiyorsun demisti prensim ellerimden kayip gitti ve S*** G (Defol) hayatimdan dedi cok ofkeliydi.herkese fake diyoruz
Bir prens hiç, bir kadına s.... g..... defol dermi sizce,bir erkek bir kadına şu sözleri sarf ediyorsa ki hayatında olup olmamanız sizi tanıyıp tanımaması önemli değil şu sözleri sarfedebilirmi,bir insanı ya yolculukta ya ayrılıkta tanırsınız,ayrılırken takındığı tavır sizi tavlamaktan vazgeçmiş özünü sergilediği çıkarsız bir tavır,tavlamak için herkes prens gibi elbetteki ama ayrılırken gargamele dönüşmüş,çıkarlar işin içinden çıkınca gerçek neyse o ortaya çıkar,bu arkadaş hassasiyetten ve terbiyeden bu kadar bi haber konuşabiliyorsa bence siz iyi kurtardınız kendinizi,aile terbiyesi almış olgun oturmasını kalkmasını bilen nerede ne tepki verebileceğini bilen olgun bir erkek s....g.... demek yerine biz uygun değiliz kusura bakma der engellerdi enazından.

Bir prens hiç, bir kadına s.... g..... defol dermi sizce,bir erkek bir kadına şu sözleri sarf ediyorsa ki hayatında olup olmamanız sizi tanıyıp tanımaması önemli değil şu sözleri sarfedebilirmi,bir insanı ya yolculukta ya ayrılıkta tanırsınız,ayrılırken takındığı tavır sizi tavlamaktan vazgeçmiş özünü sergilediği çıkarsız bir tavır,tavlamak için herkes prens gibi elbetteki ama ayrılırken gargamele dönüşmüş,çıkarlar işin içinden çıkınca gerçek neyse o ortaya çıkar,bu arkadaş hassasiyetten ve terbiyeden bu kadar bi haber konuşabiliyorsa bence siz iyi kurtardınız kendinizi,aile terbiyesi almış olgun oturmasını kalkmasını bilen nerede ne tepki verebileceğini bilen olgun bir erkek s....g.... demek yerine biz uygun değiliz kusura bakma der engellerdi enazından.
Ben de ona sen nasil bu cumleleri kullanabıliyorsun bir prenssen dedim bilmiyorum nasil bir psikolojisi var hukmeder gibi konusuyor bana saygi duymuyorsun diyor surekli .

Bir de sen kendini farkli biri sanan aptal bir kadin gibi konusuyorsun dedi ve hala kibarligimi bozmadım duzgun bir dille konusup hoscakal dedim telegramdan engelleyip uygulamadan yazdi bana ve bitti ben uslubumu hic bozmadim ve iyi niyetimi de hep iyilikle karsilik verdim ona.Nasil bir baski ve stres varsa kendisinde duygusal anlamda bana kukredi yani ,bu ullede kadin kitligi mi var hic mi kadimin degeri bilinmiyor hep bana saygi goster bana deger ver daha cok deger vereceksin tarzinda konusuluyor sanki hukmeder gibi ordaki kadinlara acidim.

Aşkım online chat yaptığın bir adam için fazla anlam yüklemiyor musun sence? Oldu olacak gelinlik de alaydın?

İmza Layd Diana 💋

Seni beğenmemiş olabilir mi? Biz sana ne prensler buluruz. Henry Cavill fotoğrafı koyup sana istek atsam yersin be ablacığım, şu internetten prens bulma işine ara versen?

Ya siz ceren gsnin gerçek olduğuna inanamıyorsunuz ama benim arkadaşım da benzer durum yaşadı. Bir eleman instada “arascanuzan” nickiyle hesap açmış cem uzanın kuzeni olduğunu, ingilterede yaşadığını, 20 tane şirketi olduğunu, oxford ve cambridgede okuduğunu söylüyordu (birinde lisans diğerinde yüksek yapmış). Bir sürü kızı da kandırmış aynı anda 100 tane kızla falan konuşuyor muhtemelen. Fotolar da amerikalı bir fenomenin fotosu. Gidin instada bakın adamın nickine ne demek istediğimi anlarsınız :d elemanın profil ben feykim diye bağırıyor ama bir sürü kişi inanmış. olabiliyo yani :rolleyes:

Bir de sen kendini farkli biri sanan aptal bir kadin gibi konusuyorsun dedi ve hala kibarligimi bozmadım duzgun bir dille konusup hoscakal dedim telegramdan engelleyip uygulamadan yazdi bana ve bitti ben uslubumu hic bozmadim ve iyi niyetimi de hep iyilikle karsilik verdim ona.Nasil bir baski ve stres varsa kendisinde duygusal anlamda bana kukredi yani ,bu ullede kadin kitligi mi var hic mi kadimin degeri bilinmiyor hep bana saygi goster bana deger ver daha cok deger vereceksin tarzinda konusuluyor sanki hukmeder gibi ordaki kadinlara acidim.
Hiç değeriniz olmadığını hakaretlerinden anlamanız gerekiyor zaten

prens mi 🤣🤣🤣

Back