El bileğinde ganglion kisti

Ben yaşadim birebir ayni nohut kadar bi kistti şırıngayla cekti ve 1gün hiç açma sargiyi dedi. Zamanla az olan şişlikte indi ve hic tekrarlamadi bir daha. İnşallah sizinde tez zamanda iyileşir ve tekrarlamaz
Ben ortopedi doktoruna gittim teşhis için, bana şırıngadan bahsetmedi. Dinlendirecekmişim bir süre, eğer geçmezse el cerrahı görüp ameliyat etmeliymiş. Şırınga ile hangi doktor çekiyor acaba, el cerrahı mı? Neden direkt ameliyat dedi anlamadım.

Hepsi burada sitesinden almistım ben. Memnun kaldım. Baya yorum var altında okuyup karar verebilirsiniz. Yüzde 2 lik iyottan 1 damla seyreltmeden damlattım her gün.
O kadar araştırdım ki müdahalesiz iyileşme için ne yapılabilir diye tuzu da deneyeceğim bir de frankincense diye yağ varmış ne derece doğru bilmiyorum onu da deneyeceğim.

Acaba kistiniz çok mu büyük evet ameliyatta yapabiliyorlar ama benim doktorum şırıngayla cekti. Tekrarlama ihtimali var dedi ama tekrar etmedi şükür. Ortopedi doktoruydu gittiğim.

Acaba kistiniz çok mu büyük evet ameliyatta yapabiliyorlar ama benim doktorum şırıngayla cekti. Tekrarlama ihtimali var dedi ama tekrar etmedi şükür. Ortopedi doktoruydu gittiğim.
Yok aksine küçük yani öyle bakınca anlaşılmıyor. Spor yaparken ağrım oluyor bana da şırınga mantıklı geldi, başka yerlerde de okudum. Ama bahsetmedi doktorum çok şanslısınız umarım tekrarlamaz:)

Merhaba benimde 1 aydır ayağımın altında bezelye kadae bir sertilik var. Emar çekildi subkondral kist yazıyor. Doktor iyi huylu dedi ama herhangi bir ilaç vermedi. İlçedeyim merkeze gönderdi. Ben de biraz tedirgin oldum. Sizin süreç nasıl oldu

Ben de bugün kullanmaya başladım inşallah işe yarar.
Kistin üzerine sürüp masaj yapıyorum

Ben yaşadim birebir ayni nohut kadar bi kistti şırıngayla cekti ve 1gün hiç açma sargiyi dedi. Zamanla az olan şişlikte indi ve hic tekrarlamadi bir daha. İnşallah sizinde tez zamanda iyileşir ve tekrarlamaz
Merhaba ben de bugun şırınga ile aldırdım. Sargıyı yarim saat sonra cikarabilirsiniz dendi. 1 gun mu bekletsem. Ve şişlik var gibi zamanla mi iner

Kiz kardeşimin el bileğinde çıktı ceviz büyüklüğündeydi içini bosalttirdi tekrar çıktı aynı yerde suanlik duruyor korkudan aldiramiyor

O kadar çok ağrıyordu ki aldirdim. Parmaklarim dahi ağrıyor du. Şimdi nasıl olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…