- 18 Nisan 2020
- 183
- 100
- 28
- 39
- Konu Sahibi Elifim0713
-
Gećmiş olsun canim. Benimkini şırıngayla cektiler 1 gun sonra sargıyı açtım hala şişti anlamadım yam cekemedi mi ki doktor
Kızlar bileğimde bezelye gibi bi kist cikmisti doktora gittim dün şırıngayla cekti sıvıyı. Bugün açtım sargıyı. Şişlik duruyor gibi ama morluk ve elimdede şişlik var. Acaba iner mi ki yaşayan oldu mu daha önce yoksa kisti tam alamadı mı doktor ki
Tekrar doktora gittiniz mi iyileşti mi bileğiniz bana bilgi verirsen çok sevinirim çünkü bende de var aynı sorunKızlar bileğimde bezelye gibi bi kist cikmisti doktora gittim dün şırıngayla cekti sıvıyı. Bugün açtım sargıyı. Şişlik duruyor gibi ama morluk ve elimdede şişlik var. Acaba iner mi ki yaşayan oldu mu daha önce yoksa kisti tam alamadı mı doktor ki
Merhaba, benim de bi on gundur var ve sinir bozucu bi agri sizisi var gece gunduz. Ben daha onceden de bi iki kez gormustum. Kemik cikintisi sanmistim. Cok da onemsememistim ve kaybolmustu. Ne kadar sure durdugunun ve me zaman gectigini farketmedim bile. Ama bu kez agri yapinca huzursuz oldum. İyot gercekten ise yaradi mi? Gunde ne kadar surdunuz? Elinizi islatmamaniz mi gerekiyor? Cevap verirseniz sevinirim.Kızlar doktora gittim çare bulamadım. Ameliyat dedi ama ameliyat sonrası da riskli olduğu için kabul etmedim. Hasan hüsnü eren diye bir doktor var instagramda iyot üzerine ćalışmaları var. Kistin üzerine 1 damla damlatıp kisti yok olanlar olmuş. Bende Deneyeyim ne olacak dedim. Denedim ve 1 ay içinde kist küçüldü ve kayboldu. Geçenlerde ters bir hareket ettim tekrar çıktı şimdi yine kullaniyorum. İyot solisyon % 2 lik diye geçiyor
Benim sol bileğimde iç tarafta var doktora gittim bişey olmaz ağrı yapınca soğuk kompres yap geçer dedi fakat elimi çok kullandığım zaman ağrı yapıyor tekrar doktoruma gideceğim size bilgi veririm kızl
Merhaba tekrar cikti mi acababenim sag kol bilegimde 1 yil önce çıkmıştı. sert bezelye büyüklüğünde idi. çok agri yapiyordu. bazen kolumu kaldıramıyordum. tekrar çıktığıni duydugum için aldirtmadim. onla yaşamaya alıştırdım kendimi. dün yolda yürürken ayağım takildi düşerken ellerimi koydumm yere bir ses duydumm. kolumm agridi 1 saat baktimm kist kaybolmuş. ama yer edindigi icin kist yeri belli sanirimm tekrar merhaba diyecekkbu arada benm ayak bilegimin arka kisminda da var. neden cikiyir bilmiyirumm. agridigi dönem de ayagimin uzerine basamiyirumm.
Merhaba. Evet benimde ağrılarım oluyordu. İnanın bardak taşısam ağrı yapıyordu. İyotu her gün bir defa üzerine kulak çöpü ile sürdüm. Islatmamak diye bir şey yok. Zaten hemen deri iyotu emiyor günlük yasamınıza devam ediyorsunuz.Merhaba, benim de bi on gundur var ve sinir bozucu bi agri sizisi var gece gunduz. Ben daha onceden de bi iki kez gormustum. Kemik cikintisi sanmistim. Cok da onemsememistim ve kaybolmustu. Ne kadar sure durdugunun ve me zaman gectigini farketmedim bile. Ama bu kez agri yapinca huzursuz oldum. İyot gercekten ise yaradi mi? Gunde ne kadar surdunuz? Elinizi islatmamaniz mi gerekiyor? Cevap verirseniz sevinirim.
Merhaba. Evet benimde ağrılarım oluyordu. İnanın bardak taşısam ağrı yapıyordu. İyotu her gün bir defa üzerine kulak çöpü ile sürdüm. Islatmamak diye bir şey yok. Zaten hemen deri iyotu emiyor günlük yasamınıza devam ediyorsunuz.
Size de iyi gelir umarım geçmiş olsunTeşekkürler yeni gordum mesaji. Deneyecegim ins.
tekrar merhaba dedibenim sag kol bilegimde 1 yil önce çıkmıştı. sert bezelye büyüklüğünde idi. çok agri yapiyordu. bazen kolumu kaldıramıyordum. tekrar çıktığıni duydugum için aldirtmadim. onla yaşamaya alıştırdım kendimi. dün yolda yürürken ayağım takildi düşerken ellerimi koydumm yere bir ses duydumm. kolumm agridi 1 saat baktimm kist kaybolmuş. ama yer edindigi icin kist yeri belli sanirimm tekrar merhaba diyecekkbu arada benm ayak bilegimin arka kisminda da var. neden cikiyir bilmiyirumm. agridigi dönem de ayagimin uzerine basamiyirumm.
Merhaba, nereden temin ettiniz, internetten orjinal gelmeyebileceğini okudum. Bir de saf şekilde mi damlattınız yoksa su ile seyrelterek mi?Bunu kullandım ben
Hepsi burada sitesinden almistım ben. Memnun kaldım. Baya yorum var altında okuyup karar verebilirsiniz. Yüzde 2 lik iyottan 1 damla seyreltmeden damlattım her gün.Merhaba, nereden temin ettiniz, internetten orjinal gelmeyebileceğini okudum. Bir de saf şekilde mi damlattınız yoksa su ile seyrelterek mi?
Ben yaşadim birebir ayni nohut kadar bi kistti şırıngayla cekti ve 1gün hiç açma sargiyi dedi. Zamanla az olan şişlikte indi ve hic tekrarlamadi bir daha. İnşallah sizinde tez zamanda iyileşir ve tekrarlamazKızlar bileğimde bezelye gibi bi kist cikmisti doktora gittim dün şırıngayla cekti sıvıyı. Bugün açtım sargıyı. Şişlik duruyor gibi ama morluk ve elimdede şişlik var. Acaba iner mi ki yaşayan oldu mu daha önce yoksa kisti tam alamadı mı doktor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?