- 17 Nisan 2016
- 1.032
- 2.639
- 133
- Konu Sahibi klenbe kler
-
Zaman gerekiyor bence el ayak sorununuz yok .Pratik artınca hallolur.Arkadaşlar merhaba öncelikle.Yaklaşık 10 yıllık aradan sonra babamın vefatıyla beraber araba ihtiyacımızın olduğu aşikardı keza rahatsız bir annem ve kardeşim var.Herkes araba kullanmasın gibi bir linç yemek istemiyorum.Kadınlar araba kullanmasın cümlesinden nefret ediyorum erkek yok çünkü ailemizde.(Napak ölek mi? :) Tavsiyelere ihtiyacım var şöyle ki arabayı geçen hafta aldım otomatik vites bayram dışında her gün çıkmaya çalıştım(4 gün kadar) Arabayı park ederken gaza çok mu basıyorum beceremeyip sonra bi anda panik oluyorum frene basıyorum zınk diye duruyor milleti zıplatıyorum. :) Bu oturacak mı arkadaşlar ben niye ağır ağır durup kalkamıyorum.Hem direksiyonu yönlendirip hem fren gaz ayarını yapamıyorum.El ayak koordinasyonum mu yok benim.Bakıyorum insanlar nasıl yumuşak yumuşak kullanıyor park ediyor.Bilginize,deneyiminize ihtiyacım var.
Yok zaten beklemiyorum da biraz destek sözlerine ihtiyacım var galiba :) Karamsarlığa kapılıyorum.4 günde ustalık mı bekliyorsunuz kendinizden?Kullandıkça alışacaksınız
Zamanla alisirsin kafana çok takma bol bol pratik yap. Sakin ol araba dururken boştayken el freni cekili halde gaza basma gazdan ayagini cekme pratikleri yap bos veya kalabalik olmayan genis bir yerde yaparsan daha rahat olursun. Kimse bunu annesinin karninda öğrenmedi bol pratik ve sabırla olacakArkadaşlar merhaba öncelikle.Yaklaşık 10 yıllık aradan sonra babamın vefatıyla beraber araba ihtiyacımızın olduğu aşikardı keza rahatsız bir annem ve kardeşim var.Herkes araba kullanmasın gibi bir linç yemek istemiyorum.Kadınlar araba kullanmasın cümlesinden nefret ediyorum erkek yok çünkü ailemizde.(Napak ölek mi? :) Tavsiyelere ihtiyacım var şöyle ki arabayı geçen hafta aldım otomatik vites bayram dışında her gün çıkmaya çalıştım(4 gün kadar) Arabayı park ederken gaza çok mu basıyorum beceremeyip sonra bi anda panik oluyorum frene basıyorum zınk diye duruyor milleti zıplatıyorum. :) Bu oturacak mı arkadaşlar ben niye ağır ağır durup kalkamıyorum.Hem direksiyonu yönlendirip hem fren gaz ayarını yapamıyorum.El ayak koordinasyonum mu yok benim.Bakıyorum insanlar nasıl yumuşak yumuşak kullanıyor park ediyor.Bilginize,deneyiminize ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba öncelikle.Yaklaşık 10 yıllık aradan sonra babamın vefatıyla beraber araba ihtiyacımızın olduğu aşikardı keza rahatsız bir annem ve kardeşim var.Herkes araba kullanmasın gibi bir linç yemek istemiyorum.Kadınlar araba kullanmasın cümlesinden nefret ediyorum erkek yok çünkü ailemizde.(Napak ölek mi? :) Tavsiyelere ihtiyacım var şöyle ki arabayı geçen hafta aldım otomatik vites bayram dışında her gün çıkmaya çalıştım(4 gün kadar) Arabayı park ederken gaza çok mu basıyorum beceremeyip sonra bi anda panik oluyorum frene basıyorum zınk diye duruyor milleti zıplatıyorum. :) Bu oturacak mı arkadaşlar ben niye ağır ağır durup kalkamıyorum.Hem direksiyonu yönlendirip hem fren gaz ayarını yapamıyorum.El ayak koordinasyonum mu yok benim.Bakıyorum insanlar nasıl yumuşak yumuşak kullanıyor park ediyor.Bilginize,deneyiminize ihtiyacım var.
Bu benim niye aklıma gelmemiş acabaHenüz fazla pratik yapma şansın olmamış muhtemelen. Müsait bir zamanda boş bir alana gidip dur kalk çalış. Zamanla kendini geliştirirsin ☺
Sık sık izliyorum ama parkta herkes farklı bir yöntem belirlemiş sanki biri dikine parkı boşluğu yanına alıp yapıyor diğeri boşluğun yanında ki arabaya hizalayarak çekiyor kafalar karışıyor.Birini belleyip sürekli onu izlemek lazım galiba :)Youtebedan videolar izleyebilirsiniz
Valla ben de bir karamsarlaşıyorum binmeyince de binesi gelmiyor insanın.Kapının önünde dururken evde kendimi ürkütüyorum resmen.Teşekkürler desteğiniz için.Merak etmeyin hepimiz böyle böyle öğreniyoruz. 3 ay sonra çok farklılaşacaksınız. Pes etmeyin. Ben de ilk öğrenirken ilk 6 ay kaç kere vurdum. Park edemedim vs.. Ama sonra hepsi oturdu. Imkaniniz varsa bi direksiyon hocasından 1 hafta ders alın. Ama pes etmeyin soğursunuz. Düşünsenize ilkokul mezunu bile olmayan adam araba kullanıyor siz niye yapamayasınız. Sadece biraz zaman tecrübe ❤
Otomatik araçta bu el frenini çekmeden gaza basma pratiğine gerek yok.Zamanla alisirsin kafana çok takma bol bol pratik yap. Sakin ol araba dururken boştayken el freni cekili halde gaza basma gazdan ayagini cekme pratikleri yap bos veya kalabalik olmayan genis bir yerde yaparsan daha rahat olursun. Kimse bunu annesinin karninda öğrenmedi bol pratik ve sabırla olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?