El ayak hastalığını bilen acil 😢

Semanurklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
3
1
36
33
3 gündür boğazım diyor çocuk bugün elleri ayakları de sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı bu nasıl bir şey böyle önerileriniz var mı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

3 gündür boğazım diyor çocuk bugün elleri ayakları de sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı bu nasıl bir şey böyle önerileriniz var mı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Evde kardeşi filan varsa dikkatli olun bulaşıcı topuklarına bakın benek benek şeyler var mı meraklanmayın 3 4 güne geçiyor kreşe filan göndermeyin parka filan okula ya da kreşe gidiyorsa ordan kapmıştır ilacı yok ağrı kesici verin boğazına iyi gelir ama dua edin kaşıntı yapmasın sormayın annem kaşınıyor mu gibi aklına sokmayın o siz söyler zaten kaşınırsa

Beta da olabilir. Hemen bogaz kultur yaptirip antibiyotige baslamaniz gerek. Yoksa kalp romatizmasina sebep olabiliyor

Antibiyotik kullanıyoruz bugün de stafine diye bir krem yazdı doktor bide kükürtlü sabun aldım işte bakalım bide kızım var inşallah ona da geçmez onun da boğazları şiş hayırlısı

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…