Çocuk Hastalıkları El ayak agiz hastaligi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
evet, domuz gribinden sonra miknatis oglum simdide el ayak agiz hastaligi kapti. Evden disari ciktigimiz bile yok, sadece haftasonu yarim saatligine kafedeki bir dogum gunune katildik, ordan kaptigini dusunuyorum cunku en cok cocuk orda vardi.

İlk gun sadece ateslendigi icin goturduk, doktor salgin var takip edin bakalim dedi, hakikaten de 3. Gun ellerinde ve ayaklarinda minik minik kirmizi ici su dolu dokuntuler cikti. 4. Gundeyiz fark ettim ki bacaklarinda da cikiyor. Bu hastalik nasil ilerliyor?bilen atlatan iyi gelecek tavsiyeleri olanlar varmi?

Niye kimse cevap yazmamış. Hanımefendi benimde oğlum oldu :KK43: nasıl geçti kaçıncı günde hatırlamısınız acaba baya da sene olmuş
Benim oglum subat gibi olmustu. Tum yaralarin iyilesmesi 10 gun-2 hafta civari surdu. Ama hic bir yan etki bir rahatsizlik yaratmadi. İciniz ferah olsun krem surmeye devam.

Benim çocuğumda geçirdi malesef bilasici bir hastalik etrafındaki tüm küçüklere de bulaştı. Boğazı çok kötü olmuştu hepsi baloncuk ve yemek yemekte yutkunmakta çok zorlanıyordu iyileşme süresi ongun ama işin kötüsü bir iki ay sonra tüm tırnakları kırılmaya dökülmeye başladı onun için bil bol çinko vermeye çalışın
evet, domuz gribinden sonra miknatis oglum simdide el ayak agiz hastaligi kapti. Evden disari ciktigimiz bile yok, sadece haftasonu yarim saatligine kafedeki bir dogum gunune katildik, ordan kaptigini dusunuyorum cunku en cok cocuk orda vardi.

İlk gun sadece ateslendigi icin goturduk, doktor salgin var takip edin bakalim dedi, hakikaten de 3. Gun ellerinde ve ayaklarinda minik minik kirmizi ici su dolu dokuntuler cikti. 4. Gundeyiz fark ettim ki bacaklarinda da cikiyor. Bu hastalik nasil ilerliyor?bilen atlatan iyi gelecek tavsiyeleri olanlar varmi?

X