El akrabadan iyidir derlerdi de inanmazdım :(

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
kızlar çok kötüyüm
benim abim rahatsız senelerdir. biz sürekli arastırıyoruz bu mu iyi olur, bunuda deneyelim diye. her yere gittik diyebilirim.
dün internetten bi hastane buldum. istanbuldaymış. istanbul bizim bulundugumuz şehire 12 saat uzaklıkda. aradık konuştuk dediler bi yakınınız varsa burda onla gönderin raporları v.s bakalım tekrar konuşalım sizinle diye.

çok samimi olduğumuz biz akrabamız var. burda olduklarında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.
onlar yarın istanbula gideceklerdi, orda yaşıyolar.

aradık dedik böyle böyle getirelim size bugün raporları bi iletin o hastaneye ne zaman müsait olursanız. önce tamam dediler
ben yola çıktım. annemi aramışlar. biz götüremeyizde orası bize uzakta falanda filanda.ki istanbulun üç semtinde var bu hastane.
annemde tamam demiş. ama çok zorumuza gitti.
lafa geldim mi de yok şöyle severiz yok böyle severiz.

bende annemi ağlıyo görünce. aldım telefonu msj attım. "sizde iyigün dostuymuşunuz yazıklar olsun Allah"a havale ediyorum" yazdım.
bide üste çıkıyolar. bunuda dedinya artık hiç unutmicam felan yazmış. eyvAllah yazdım bende.

mesajı atmakla yanlış mı yaptım sizce?
çok sinirlendim amaaa öfkem geçmiyo.

Hiç te yanlış yapmamışsınız. İyi bile yapmışsınız. Herkes yerini bilsin, kimsenin de yaptıkları umarsızlığı fark etmediğini düşünmesinler.
Allah şifa versin...

Hah tam yarama tuz bastın. Kesinlikle iyi yapmışsın. El akrabadan gerçekten iyidir.Elbette ki akrabaları ile araları iyi olan insanlar var, çok özeniyorum onlara. Keşke benimde aram iyi olsa ama varlıkları zarar gerçekten. Hepsinden nefret ederim. Elden rica etseniz yapar ama akraba böyle oluyor işte. Ay yine delirdim. Haketmişler, az bile yapmışsınız.

işte bide bizim ailecek onlarla aramız çook iyidi. kötü olsak yine bu kadar içime oturmazdı.

bide kızlar kapıdan girip, canım annemi öyle ağlarken görünce naasıl içim yanıdı

Son düzenleme:
mesaj atmayıp sadece mesafe koysaydınız usulen daha uygun düşerdi bence ama atmışsınız bir kere,bundan sonra muhatap olmayın hiç.

Yanlış yapmamışsınız üzülmeyin lütfen:26:
Nasıl insanlar olduklarını görmüş oldunuz canınızı sıkmayın

Akrabalık cinsel yolla bulaşan bir hastalık diye okumuştum bir yerde. İronik bir yaklaşım yinede sonuna kadar katılıyorum. Rabbim hastanıza şifa versin. Geçmiş olsun.

Az bile yapmışsın..

Önce söz verip sonra gidemeyiz veremeyiz de ne demek ? Dalga geçer gibi

Acil şifalar diliyorum..

Başkasına iş emanet edilmiyor boşverin onlar kendi kaybetti. Bence kargoyla gönderin hastaneye en sağlam yol bu. Akraba bile olsa kimseye işini vermeyeceksin. Annem hep der kimsenin bir bardak suyuna muhtaç olma diye. Böyle durumlarla karşılaşmamak için kolay kolay istemem kimseden bişey. Ha isteyenler olursa yaparım ne gerekirse elimden geldiği kadar ama bu da benim kendi tercihim.

Çok ayıp etmişler, yapılamayacak bir şeyse baştan söz vermemek gerekir, hastane ile diyalog kurup kargo ile yollayın evrakları daha yolu yok ise ben İstanbul'dayım elimden geldiğince yardımcı olurum, konu hastalık olduğu zaman çok zor, Allah kimseye derman aratmasın, tez vakit şifasını versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…