- Konu Sahibi Okyanus73168685
-
Ben önce korona oldum sonrasında ise aşı oldum. Uzun yıllardır panik atağımda var. Hamilelikten korkuyordum çok şükür korktuğum gibi olmadı. Korkmayın, bebek resmen bir mucize. Vücut için özellikle. Hormonlardan dolayı üzerime sakinlik gelmişti,panik atak çok yaşamadım. Tekleme de çok nadir oldu hatta son aylar oldu. Son aylarda da haliyle ödem,kilo, çabuk yorulma olduğu için oluyordu. Kan düzeyi vs arttığı için tekleme çok olmuyo rahat olun. Eğer kalbinizde bir problem yoksa korkmayın. Ben bir hafta önce tekrar gittim doktora, kalpte delik vs görmedi. Doktorun kendisi de uzun yıllardır yaşıyormuş bu teklemeyi. Bayılma,nefes darlığı vs yoksa zararlı değil dedi. Magnezyum verdi. Magnezyumda iyi geldi.Merhaba cevabınızı şimdi gördüm 2 aya yakındır aralıksız oluyor bende de sırf bu yüzden hamilelik nasıl geçer diye endişe içindeyim, henüz tam iyileşemedim ve iyileşeceğim günü iple çekiyorum. Gidip bir daha hiç uğramamasını diliyorum her gün. Sizin hamileliğiniz nasıl geçti? Ben de hamile kalmak istiyorum. ☺ Paylaşırsanız çok sevinirim bir de korona geçirip aşı mı oldunuz yoksa aşıdan önce mi korona geçirdiniz paylaşır mısınız? Bu derde derman illa vardır diyorum.
Çok teşekkür ederim şu an gerçekten içimi rahatlattınız bu aralar benim de çok azaldı umarım tamamen kaybolur gider. Çok şükür ki kalbim sağlıklı. Ben de çok doktora gittim artık doktora gitmeyeceğim zaten kendime söz verdim.Ben önce korona oldum sonrasında ise aşı oldum. Uzun yıllardır panik atağımda var. Hamilelikten korkuyordum çok şükür korktuğum gibi olmadı. Korkmayın, bebek resmen bir mucize. Vücut için özellikle. Hormonlardan dolayı üzerime sakinlik gelmişti,panik atak çok yaşamadım. Tekleme de çok nadir oldu hatta son aylar oldu. Son aylarda da haliyle ödem,kilo, çabuk yorulma olduğu için oluyordu. Kan düzeyi vs arttığı için tekleme çok olmuyo rahat olun. Eğer kalbinizde bir problem yoksa korkmayın. Ben bir hafta önce tekrar gittim doktora, kalpte delik vs görmedi. Doktorun kendisi de uzun yıllardır yaşıyormuş bu teklemeyi. Bayılma,nefes darlığı vs yoksa zararlı değil dedi. Magnezyum verdi. Magnezyumda iyi geldi.
Evet bazen azalıyor bazen tekrar geliyor. Bende de mesela tekleme azaldı şimdi çarpıntı vs olarak devam ediyo. Bence panik atak streste etkili. Farklı şekillerde dönüş yapıyor ve istemsiz insanın aklı takılıyor. Doktor bile dedi bir tedavisi yok kafaya takmamaya çalış dedi. Hamileliğiniz de güzel geçer inşaallahÇok teşekkür ederim şu an gerçekten içimi rahatlattınız bu aralar benim de çok azaldı umarım tamamen kaybolur gider. Çok şükür ki kalbim sağlıklı. Ben de çok doktora gittim artık doktora gitmeyeceğim zaten kendime söz verdim.o zaman düzenli magnezyum alayım ben de de bir ara başlamıştım ama çok düzenli kullanmadım. İnşallah ben de çok faydasını görürüm. Dilerim hamileliğimde harika geçsin. Dediğiniz gibi hamilelik ve bebek bir mucize. Çok teşekkür ederim tekrardan.
Bu arada bendeki magnezyum dörtlü olan size ne verdi acaba?
Çok teşekkür ederimEvet bazen azalıyor bazen tekrar geliyor. Bende de mesela tekleme azaldı şimdi çarpıntı vs olarak devam ediyo. Bence panik atak streste etkili. Farklı şekillerde dönüş yapıyor ve istemsiz insanın aklı takılıyor. Doktor bile dedi bir tedavisi yok kafaya takmamaya çalış dedi. Hamileliğiniz de güzel geçer inşaallahBendeki magnezyum suda eriyen tablet yuvarlak şekilde. Bir büyük kutuda iki paket çıkan var ya ondan. Ama hamilelik düşünüyorsanız önce kadın doğuma gidin öncesinde folik asit vs başlıyorlar.
Rica ederimÇok teşekkür ederimben de çoklu olana başladım şimdi bir de tarçın ve bal kürü duymuştum her sabaha aç karnına bir tatlı kaşığı bal bir çay kaşığı tarçın diye o da çok iyi geliyormuş aklınızda olsun
Evet çok zor hepimize çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versinRica ederimBen düşüncelerle baş edemiyorum psikiyatriye gidicem büyük ihtimalle. Bakalım terapi de alayım diyorum. İnşaallah faydası olur. Kendi kendime baş etmekte çok zorlanıyorum
Amin inşallahEvet çok zor hepimize çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin
Merhabalar nasıl oldunuz acabaBende de Corona zamanından çok öncesinde de olurdu ama adet öncesi olurdu ve çok takmamaya çalışırdım. Fakat koronadan ve aşıdan sonra sık olmaya başladı. Panik atak durumum var. Doğum yaptım, sonrasında daha çok panik atagim arttı. Stresten gün boyu tekleme hissi ile dolaştığım zamanlar oldu. Sayısız kardiyoloji doktoruna gittim. Çok şükür bı şey çıkmadı. Sonrasında bir doktora daha gittim ama ilgilenmedi bile adama akıllı,kalpte delik vs olabilecegini söyledi,ağız yoluyla kalbe bakılması gerektiğini söyledi. Ben inanmadım çünkü iki saniye sürmeyen bir muayene ve daha önce de bircok farklı doktor bunu goremicek kadar kör olamazdı. Bu son doktor ücretliydi ve ekstra ücret almak için böyle bir şey yapacağını düşündüm. Dediğiniz gibi stresli olursam o gün hep kendini belli ediyor ekstra atimlar. Bir de kansızlık durumu vardı bende o da çok etkiliyordu. Şükür şimdi stresim bir nebze de olsa azaldı, kan ilacı da fayda etti. Ama bir anda olunca insan ister istemez korkuyo ve hemen doktora gitmek istiyo. Bazen kalp atımını hızlandıracak şeylerden bile kaçıyorum. Çünkü çarpıntı olunca o da olacakmış gibi geliyoilaç vs de kullanamiyorum emziren anneyim. Rabbim hepimize şifa versin inşallah tez zamanda
Merhaba iyi misiniz nasıloldunuzMerhaba cevabınızı şimdi gördüm 2 aya yakındır aralıksız oluyor bende de sırf bu yüzden hamilelik nasıl geçer diye endişe içindeyim, henüz tam iyileşemedim ve iyileşeceğim günü iple çekiyorum. Gidip bir daha hiç uğramamasını diliyorum her gün. Sizin hamileliğiniz nasıl geçti? Ben de hamile kalmak istiyorum. ☺ Paylaşırsanız çok sevinirim bir de korona geçirip aşı mı oldunuz yoksa aşıdan önce mi korona geçirdiniz paylaşır mısınız? Bu derde derman illa vardır diyorum.
Merhaba yazdığım şeyleri yaptığımdan beri daha iyiyim bu günüme de şükür diyorum siz nasıl oldunuz?Merhaba iyi misiniz nasıloldunuz
Ben bu ara çok zayıfladım korkmaya başladım 35 kiloydum önceden yani Yaklaşık 10 senedir öyleyim.Merhaba yazdığım şeyleri yaptığımdan beri daha iyiyim bu günüme de şükür diyorum siz nasıl oldunuz?
Maalesef o konuda inanın bilgi sahibi değilim ama bir diyetisyene danışsanız aslında size yardımcı olacaktır çok geçmiş olsunBen bu ara çok zayıfladım korkmaya başladım 35 kiloydum önceden yani Yaklaşık 10 senedir öyleyim.
Ama bu ara 32 kiloya düşmüşüm doktorlara gidiyorum Türkiye'de zayıflarla çok fazla ilgilenmiyorlar maalesef. Onun da bir sağlık sorunu olduğunu özellikle SSK doktorları hala anlayamadı. Ya da işlerine gelmiyor bilemedim.
Kadınlar kulübünde aşırı zayıflıkla mücadele eden kısmet bir türlü bulamıyorum Bana bu konuda yardımcı olabilir misin Çok da anlamıyorum kadınlar kulübün işte platformları sadece konu açabiliyorum
Alıç sirkesi kesinlikle deneyin mucize gibi bu konuda. Her sabah bir bardak suya bir tatlı kaşığı alıyorum ben.arkadaşlar aynı dertten muzdaribim, doktor çoğu kişi yaşıyor diyoda ben kimsede duymuyorum kendimi kötü hissediyorum.. üzüm çekirdeği tozu günde bir çay kaşığı yemeye başladım biraz faydası oldu seyrekleşti gibi, bu işe yaramazsa alıç sirkesi deneyeceğim oda yaramazsa kırkkilit otu deneyeceğim, tavsiye ile denemeyin araştırın mutlaka sizlerde. Hepimizi allah kurtarsın bu sıkıntıdan inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?