Bende de Corona zamanından çok öncesinde de olurdu ama adet öncesi olurdu ve çok takmamaya çalışırdım. Fakat koronadan ve aşıdan sonra sık olmaya başladı. Panik atak durumum var. Doğum yaptım, sonrasında daha çok panik atagim arttı. Stresten gün boyu tekleme hissi ile dolaştığım zamanlar oldu. Sayısız kardiyoloji doktoruna gittim. Çok şükür bı şey çıkmadı. Sonrasında bir doktora daha gittim ama ilgilenmedi bile adama akıllı,kalpte delik vs olabilecegini söyledi,ağız yoluyla kalbe bakılması gerektiğini söyledi. Ben inanmadım çünkü iki saniye sürmeyen bir muayene ve daha önce de bircok farklı doktor bunu goremicek kadar kör olamazdı. Bu son doktor ücretliydi ve ekstra ücret almak için böyle bir şey yapacağını düşündüm. Dediğiniz gibi stresli olursam o gün hep kendini belli ediyor ekstra atimlar. Bir de kansızlık durumu vardı bende o da çok etkiliyordu. Şükür şimdi stresim bir nebze de olsa azaldı, kan ilacı da fayda etti. Ama bir anda olunca insan ister istemez korkuyo ve hemen doktora gitmek istiyo. Bazen kalp atımını hızlandıracak şeylerden bile kaçıyorum. Çünkü çarpıntı olunca o da olacakmış gibi geliyo
ilaç vs de kullanamiyorum emziren anneyim. Rabbim hepimize şifa versin inşallah tez zamanda