lioness81 Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2007 139 89 623 İzmir 19 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi lioness81 #21 İlaç kullanmaya devam ediyorum sizde durumlar nasıl?
L Lalenin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 2 Eylül 2013 78 26 88 Bitlis 7 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lioness81 #22 lioness81 .!.: İlaç kullanmaya devam ediyorum sizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Merhaba son durumunuz ne merak ettim ilaç kullanıyor musunuz yoksa bir işlem yapıldı mı?
lioness81 .!.: İlaç kullanmaya devam ediyorum sizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Merhaba son durumunuz ne merak ettim ilaç kullanıyor musunuz yoksa bir işlem yapıldı mı?
E elisadayy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2023 8 2 1 36 8 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lioness81 #23 lioness81 .!.: İlaç kullanmaya devam ediyorum sizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Merhaba, konu çok eski ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Tedavi ise yaradı mı? İyileştiniz mi acaba?
lioness81 .!.: İlaç kullanmaya devam ediyorum sizde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla... Merhaba, konu çok eski ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Tedavi ise yaradı mı? İyileştiniz mi acaba?
lioness81 Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2007 139 89 623 İzmir 11 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lioness81 #24 Yaklaşık 2 yil kadar ilaç kullandım,simdi biraktim cok şükür daha iyiyim, kontrole gidiyorum arada.
E elisadayy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2023 8 2 1 36 12 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lioness81 #25 lioness81 .!.: Yaklaşık 2 yil kadar ilaç kullandım,simdi biraktim cok şükür daha iyiyim, kontrole gidiyorum arada. Genişletmek için tıkla... Ben de 1bucuk aydır isoptin diye bir ilaç kullanıyorum. Ama henüz bir değişiklik olmadı kullanmaya devam etsem mi tekrar doktora mi gitsem bilemiyorum. Siz burada bahsettiğiniz profesörden memnun kaldınız mı? Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
lioness81 .!.: Yaklaşık 2 yil kadar ilaç kullandım,simdi biraktim cok şükür daha iyiyim, kontrole gidiyorum arada. Genişletmek için tıkla... Ben de 1bucuk aydır isoptin diye bir ilaç kullanıyorum. Ama henüz bir değişiklik olmadı kullanmaya devam etsem mi tekrar doktora mi gitsem bilemiyorum. Siz burada bahsettiğiniz profesörden memnun kaldınız mı? Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için