Ablasyon konu başlığından takip ediyorum sizi.tesekkur ederim iyi dilekleriniz için..ancak ben çarpintilarim esnasında çok rahatsızlik hissetmiyorum yani bayılma hissi veya daha rahatsız edici olduğunda ablasyon olmak gerekmiyor mu?siz acile gidiyordunuz sanirim carpintilarinizda.Öncelikle geçmiş olsun. Ömür boyu ilaç kullanmak zorunda değilsiniz. Ablasyon tedavisi olmalısınız. Konumu gördünüz zaten. İyi ve güler yüzlü bir doktor bulup vakit kaybetmeden ablasyon ol bence . Allah çocuklarınıza bağışlasın inşallah sizi.
Doktorunuz kalp yetmezliğine gidebilir dediği için ablasyonu önerdim size. Evet ben acile gidiyordum sürekli. Çarpıntılar çok fazlaydi. Benle birlikte ablasyon olan hasta ile de konuştum . Onun durumu benden farklı idi mesela. Tekleme oluyormuş bir de o çarpıntıyı boğazında hissediyormuş. İkimiz de bayılmadık hiç. Ama ne zaman bu durumu yasayacagim acaba korkusu çok korkunç bir durum. Hastaneden uzağa bile gitmek istemiyordum zorunlu haller dışında . Bir de benim doktorum ilaçlar bu rahatsızlığı baskılar sadece. Tamamen geçirmez dedi. Ki ilaçlara rağmen çarpıntı ataklarım devam ediyordu. Allah hepimize şifalar versin ne diyeyim. Yaşamayan anlayamaz.Ablasyon konu başlığından takip ediyorum sizi.tesekkur ederim iyi dilekleriniz için..ancak ben çarpintilarim esnasında çok rahatsızlik hissetmiyorum yani bayılma hissi veya daha rahatsız edici olduğunda ablasyon olmak gerekmiyor mu?siz acile gidiyordunuz sanirim carpintilarinizda.
Çok teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için,insallah bir daha o atakları yasamazsin ve bu durumu yaşayan herkese Allah şifalar versin.tecrübelerini paylaşmaya devam edersen çok memnun olurum..Doktorunuz kalp yetmezliğine gidebilir dediği için ablasyonu önerdim size. Evet ben acile gidiyordum sürekli. Çarpıntılar çok fazlaydi. Benle birlikte ablasyon olan hasta ile de konuştum . Onun durumu benden farklı idi mesela. Tekleme oluyormuş bir de o çarpıntıyı boğazında hissediyormuş. İkimiz de bayılmadık hiç. Ama ne zaman bu durumu yasayacagim acaba korkusu çok korkunç bir durum. Hastaneden uzağa bile gitmek istemiyordum zorunlu haller dışında . Bir de benim doktorum ilaçlar bu rahatsızlığı baskılar sadece. Tamamen geçirmez dedi. Ki ilaçlara rağmen çarpıntı ataklarım devam ediyordu. Allah hepimize şifalar versin ne diyeyim. Yaşamayan anlayamaz.
Amiiiiiin inşallah . Şu anlık bir sıkıntım yok. Yaklaşık bir ay kadar sonraki kontrole gittiğimde yine sonucu paylaşırım. Siz de ihmal etmeyin. İnsanın psikolojisini bozuyor bu rahatsızlık.Çok teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için,insallah bir daha o atakları yasamazsin ve bu durumu yaşayan herkese Allah şifalar versin.tecrübelerini paylaşmaya devam edersen çok memnun olurum..
Merhabalar. Gecen hafta aniden başlayan ekstralarım beni de inanilmaz rahatsiz etti ve asiri korkuttu. Ilk defa yasadigim icin adinin ekstrasistol oldugunu bile bilmiyordum. Devlet hastanesine gittigimde kalbimde yapisal bir bozukluk olmadigini ancak bir ay sonra takilacak olan holtere gore yorum yapabilcegini soyledi. Bir ay bekleyemezdim sonucta ölüyorum saniyorum. Ozele gittim holter takildi yine kalbimde yapisal bir bozukluk olmadigi soylendi. Normalde 3 4 kati kadar olan ekstralarim holter takildigi gun 148 cikti. Bir de kalp atislarimin hizlandigini soyledi. Concor adli ilaci verdi. Kullandim ama elimde uyusukluk vs olunca doktora danistim birakmami eger ekstralarim artarsa tekrar gitmemi soyledi. Elimde uyusukluk nefes darligi devam edince tekrar gittim. Dahiliyeye yonlendirdi. Idrarda enfeksiyon, d ve b9 vitamin eksikligi cikti. Ama bu sefer de asiri halsizlik, gunluk aktivitelerde kisitlilik meydana geldi. Ilaclari kullanayim gecer derken bugun itibariyle bir hafta olmasina ragmen halsizligim duzelmedi ama ekstralarim gunde 10 20ye kadar dustu cok sukur. ama halsizligim gecmiyor cok bitkin bir haldeyim hep yatiyorum sizin son durumunuz nedir?
Çok geçmiş olsun,anlaşılan kalp ritmi ve kalple ilgili bir rahatsızlığınız yok bence ekstra atımlariniz vitamin eksikliğine bağlı olabilir idrarda enfeksiyon da olduğuna göre geçici bir enfeksiyonel durum geçiriyor olabilirsiniz bu durumda halsizlik yapıyordur tabi bu sadece benim tahminlerim doktor tabiki de en doğrusunu söyler.concoru ben de kullanıyorum sabah ve akşam yarım olmak üzere 1tane içiyorum ancak ekstra atımlarim geçmedi malesef ben de bı uyuşukluk yapmadı ama belki sizde yan etki olarak uyusukluk yapmış olabilir çünkü sanırım concordan sonra uyuşukluk başlamış tekrar çok geçmiş olsun
Tüm tetkikler yapılmasına rağmen birşey çıkmiyorsa psikolojik olabilir çok geçmiş olsun canımIdrar yolu enfeksiyonum hic yok denilebilcek kadar az. Ilaclari duzenli kullanmama ragmen gecmiyor halsizligim. Beyin mra bakildi. Psikolojik oldugunu soyledi doktor. Psikoloji bu denli yapar mi insani bilemiyorum acikcasi. Tesekkurler bu arada
Evet televizyonda bir programda bu otun iyi geleceğini söylemişlerdi. Aldım, çayını içtim. Faydasını görmedim hatta sanki daha da rahatsız etti. Evin bir köşesinde duruyor, içmiyorum. Sen denedin mi?Kirkkilit otu deneyen var mı?
Evet denedim bana da etkisi olmadı,ancak tekrar doktora gittim bu sefer bir profesöre gittim 1 aydır verdiği ilaçları kullanıyorum çok şükür geçti gibiEvet televizyonda bir programda bu otun iyi geleceğini söylemişlerdi. Aldım, çayını içtim. Faydasını görmedim hatta sanki daha da rahatsız etti. Evin bir köşesinde duruyor, içmiyorum. Sen denedin mi?
Hangi doktora gittin canım?Evet denedim bana da etkisi olmadı,ancak tekrar doktora gittim bu sefer bir profesöre gittim 1 aydır verdiği ilaçları kullanıyorum çok şükür geçti gibi
İzmir dokuz Eylül hastanesi prof.özhan göldeliHangi doktora gittin canım?
Ben istanbul'dayım amaİzmir dokuz Eylül hastanesi prof.özhan göldeli
Özelinden randevu aldım 6 ay boyunca ilaç kullanicam sonra eğer ekstra atım olmazsa kesebiliriz dedi bakalım nolcak.bugun doktordan geldim ancak mitral ve triküspit kapak yetmezliğimin minimal düzeyde olduğunu da öğrendim sıkıntı olmayacağını söyledi doktor.ama bu duruma da uzuldüm tabiki..
Çok sağol canım insallah sen de iyileşirsinBen istanbul'dayım amaİnşallah çabucak ve sonsuza dek iyileşirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?