Çorbalar Ekşili köfteli tutmaç çorbası - Efsane Un sponsorluğunda

Off of pff corbaya bak bee:rolleyes: Agzim sulandi yeminle :kk77: Kiz nana neettin bacim, harika gprunuyor ,o cicek falan bayildimm :KK19: Ellerine kollarina saglik canim ,Basarilar dilememe gerek yok bence :-)

Harika olmuş ama bu:kk77: O kızarmış hamurlar nasıl lezzet katmıştır kimbilir:hamarat: Ağzım sulandı bak şindi:KK12: Ellerine sağlık, başarılar diliyooorum.

Nanacığım çok uğraşmış,çok emek vermişsin gülüm,ellerine sağlık,cidden çok lezzetli görünüyor,emeğine sağlık kuzum,yarışmada başarılar dilerim:kk77::KK19:

Çok emek vermişsin kuzum ellerine sağlık :KK68:
Başarılar diliyorum :KK19:

Yirim ben onu yirim:KK9::KK9:
Yiii onu , yiii onu :KK68:

Elinize sağlık muhteşem görünüyo :KK36:
Çok teşekkür ederim canım :KK68:

Çok lezzetli görünüyor nailem ellerine sağlık :kk77:
Melikem çok teşekkür ederim :KK37::KK37:

HADİ YA becerekli hatunsun vessselam
:cool::cool:

Off of pff corbaya bak bee:rolleyes: Agzim sulandi yeminle :kk77: Kiz nana neettin bacim, harika gprunuyor ,o cicek falan bayildimm :KK19: Ellerine kollarina saglik canim ,Basarilar dilememe gerek yok bence :-)
Nurummm bi kurdele bulamadım ya ben :KK35: kurdelesiz işi götürmeye çalışacağız artık :KK53: çok teşekkür ederim kuzum :KK36:

Harika olmuş ama bu:kk77: O kızarmış hamurlar nasıl lezzet katmıştır kimbilir:hamarat: Ağzım sulandı bak şindi:KK12: Ellerine sağlık, başarılar diliyooorum.
Ayyyy gerçekten harikaydı, keşke tüm hamuru kizartsaydim diye geçirdim içimden gerçekten çok lezzetli , çok teşekkür ederim canım :KK36:

Nanacığım çok uğraşmış,çok emek vermişsin gülüm,ellerine sağlık,cidden çok lezzetli görünüyor,emeğine sağlık kuzum,yarışmada başarılar dilerim:kk77::KK19:
Çok teşekkür ederim kuzum :KK60::KK68:

X