- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Teşekkür ediyorumEllerine sağlık başarılar dilerim genelde sunuma bakıyorum hep ve sunum çok guzel görünüyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorumEllerine sağlık başarılar dilerim genelde sunuma bakıyorum hep ve sunum çok guzel görünüyor :)
Kazanmadığım da oldu, yöresel yemeklerdeAbla ben sana ne dedim, o tabaklara ne koyarsan koy olur dedim kazanirsin dedim.
Keramet o tabakta ahh gozum kaliyo her seferinde
Eline emegine saglik basarilar dilerim, bu seferde kazanirsan artik fasulyeden olcaksin sira bize gelcek
Teşekkür ediyorumElerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ediyorum canım benimEllerine saglik yasminimBu tabaklarla sunum yasaklanmali
Birinciliğin yanından geçebileceğimi sanmıyorum canım, katıl benceyine kk hediyesi tabaklar yine birinciliğe koşacak tarif
hiç katılmasam mı ne yapsam?
en büyük haksızlığı kendine yapıyorsun bi kerem sen geçemesen bile tabakların geçerBirinciliğin yanından geçebileceğimi sanmıyorum canım, katıl bence
I-ııııı, benim onlar, virmeeeeemmmTabaklarını bana ver
Tabaklarım yemek topiğinin assolisti oldu herkesin gözü onlardaen büyük haksızlığı kendine yapıyorsun bi kerem sen geçemesen bile tabakların geçer
Teşekkür ediyorum canım benimEllerine sağlık Yasminim
Sunumuna bayıldım ve daha iyisi gelene kadar ben seni tutuyorum
Bol şans Canım
Artık 2-2 buçuk saat mesafemdesin. Ailenle misafirim olabilirsinMuhteşemsin,akraban falan olsaydımda nefis yemeklerinden tatma şansım olsaydı
Bildigimiz tavuk suyu corbanim sarimsaklisi
Ellerine saglik
Bayildim
Artık 2-2 buçuk saat mesafemdesin. Ailenle misafirim olabilirsin