- 22 Temmuz 2017
- 45.572
- 134.866
- 598
Teşekkür ediyorumEllerine sağlık başarılar dilerim genelde sunuma bakıyorum hep ve sunum çok guzel görünüyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumEllerine sağlık başarılar dilerim genelde sunuma bakıyorum hep ve sunum çok guzel görünüyor :)
Kazanmadığım da oldu, yöresel yemeklerdeAbla ben sana ne dedim, o tabaklara ne koyarsan koy olur dedim kazanirsin dedim.
Keramet o tabakta ahh gozum kaliyo her seferinde
Eline emegine saglik basarilar dilerim, bu seferde kazanirsan artik fasulyeden olcaksin sira bize gelcek
![]()
Teşekkür ediyorum canım benimEllerine saglik yasminimBu tabaklarla sunum yasaklanmali
![]()
Birinciliğin yanından geçebileceğimi sanmıyorum canım, katıl benceyine kk hediyesi tabaklar yine birinciliğe koşacak tarif
hiç katılmasam mı ne yapsam?![]()
en büyük haksızlığı kendine yapıyorsun bi kerem sen geçemesen bile tabakların geçerBirinciliğin yanından geçebileceğimi sanmıyorum canım, katıl bence![]()
I-ııııı, benim onlar, virmeeeeemmmTabaklarını bana ver![]()
Tabaklarım yemek topiğinin assolisti olduen büyük haksızlığı kendine yapıyorsun bi kerem sen geçemesen bile tabakların geçer![]()
Teşekkür ediyorum canım benimEllerine sağlık Yasminim
Sunumuna bayıldım ve daha iyisi gelene kadar ben seni tutuyorum
Bol şans Canım![]()
Artık 2-2 buçuk saat mesafemdesin. Ailenle misafirim olabilirsinMuhteşemsin,akraban falan olsaydımda nefis yemeklerinden tatma şansım olsaydı
![]()
Bildigimiz tavuk suyu corbanim sarimsaklisi
Ellerine saglik
Bayildim
Artık 2-2 buçuk saat mesafemdesin. Ailenle misafirim olabilirsin![]()