• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Eksiklerimde yardımcı olacak hamile hatunlar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Birde depandin tek kullanımlık iç çamaşırlarından 2 paket aldım ben eve grlince bile kullandım büyük kolaylık tavsiye ederim. Telsiz çok işe yarıyor nefes almak.istiyorsun bazen. Teknosada şuan indirim var hatta ben bir tane daha aldım. Arkadaşa vermiştim doğumdan önce bozmuş ttelsizimi. Telsiz büyük kolaylık. Süt sağma makinesi gerçekten çol güzel süt arttırıyor. Alabilirsen tavsiye ederim. Eczanelerde vitamalt diye malt içecek satılıyor 11 tl civarı vitaminli baya süt getiriyor baya. Tarihine dikkat et alırken, sipariş verince getiritiyorlar. Bol bol su iç milleti dinleme en güzel sütü su içmek getiriyor. Mamayı hipp alma sakın bazı çocuklara dokunuyor. 3 farklı marka değiştirdim.
Tek kulkanımlık çamaşır doğum sonrası için sanırım. Telsize ihtiyacım da yok gibi evim zaten iki göz oda ☺ süt sağma makinesine umarım ihriyacım olmaz ama elektrikli olmayanlar daha uygun fiyatlı sanırım gerekirse ondan alabilirsin demişlerdi açıköası benim bi fikrim yok inşallah mamaya da gerek kalmaz. Süt artırıcı takviyelerin gerçekten faydası oluyo mu???

29+2deyiz bugün önümüzdeki 15 gün içerisinde beşik almayı düşünüyoruz sizce erken mi?

Benim kizim ekimde dogdu 6 ay boyunca soguk oldugu icin genelde hep cift kat giyindi. Ben kiyafeti abartmistim biraz. Ama bence ayni yetti. Zibinlari atlet gibi de kullandim. Ilk uc ay patikli pijama giydirdik. Emzik aldik ama hic emmedi. Bez ve islak mendil birdr pisil kremi alabilirsinuz. Bem sadece sebamed kullandım cok memnunum.

Benim kizim ekimde dogdu 6 ay boyunca soguk oldugu icin genelde hep cift kat giyindi. Ben kiyafeti abartmistim biraz. Ama bence ayni yetti. Zibinlari atlet gibi de kullandim. Ilk uc ay patikli pijama giydirdik. Emzik aldik ama hic emmedi. Bez ve islak mendil birdr pisil kremi alabilirsinuz. Bem sadece sebamed kullandım cok memnunum.
Teşekkür ederim cevabınız için. Emzik biberon aldım ama henüz ıalak mendil krem deterjan gibi ıfak şeyleri almadım hangi ürünü kullanmam gerektiğine de henüz karar verebilmiş değilim

Back