Eksik jumbo çatal,bıçaklar tamamlanabilir mi?

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
156
Diğer
Jumbo çatal bıçak takımımda 2 yemek bıçağı 1 tanede çatalım kayıp.3 parça için yeni set almak istemiyorum ama böyle de çok kötü oluyor.
Jumboların tek parça olarak satıldığı fabrika satış mağ. gibi yerler varmıdır acaba:çok üzgünüm:

Bir komşumuz vardı. Yıllar yıllar önce,jumbo çatal bıçakları parası oldukça tek tek alıp takım yapmaya çalışırdı. Bulunduğum yerde fabrika satış mağazası yok. Bir jumboya gidip sordun mu? Onlar yardımcı olabilirler. Takımı aldıktan sonra istediğin parçaları sipariş ediyorsun getiriyorlar diye biliyorum.

Üzülme kelebekim :teselli:ürünü alalı ne kadar zaman oldu bılmıyorum ama jumbo yetkili bayileri bu konuda her türlü hizmeti veriyorlar.ben de yeni aldım çünkü.
Bana kayıp yada kırılma yani parcanın eksılmesı durumunda eger garanti süresi bitmemiş ise ücretsiz eksik olan parçanın teslimi,garantisi bitmiş isede ücretli teslim garantisi verildi.Ben en yakın bayiiye uğramanı tavsiye ederim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…