• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekpss hakkında

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
31
Kızlar merhabalar;
Bilenler bilir ben bipolar ve borderline hastasıyım. Ve aynı zamanda tremorum var yani kronik el titremesi. Kolumda da kübital tünel sendromu ameliyatı var. Psikiyatri kliniğine de yattım. Kısa bir süre. Ben rapor alacağım engelli KPSS için. Bugün de kitapları aldım çalışmaya başladım. Ama olaylara yine her zaman olduğu gibi duygusal yaklaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım nereden başlamalıyım. Plan yaptım ama sınava da az kaldı offf telaş bastı.

Reklam olmayacaksa eğer, YouTube benim hocam :))) muthisler bence. Hızlıca konu çalışmaya ve soru çözmeye başlayın. Vaktiniz var ama gününüzün çoğunu ona ayirmalisiniz. Yapabilirsiniz hadi :))
Ya ben onların sayesinde kazandım çok şükür. :) konu sahibi ramazan yetgin engin Eraydın şiddetle tavsiyemdir

Eger biraz temeliniz varsa konulara goz atip hemen sorularini cozebilirsiniz takildiginiz yerde konu anlatimina donersiniz boylece daha hizli ilerlersiniz

Rapor aldınız mı ? almadıysanız yetirmesi zor

Ben normal kpssye benim hocamla hazırlandım ve kazandım tavsiye ederim çok iyi ve zevkli dinlemesi. Özellikle tarih çok iyi puan getiriyor kpssde

Bence yapabılırsınız internetten calısın cok harıka anlatıolar.Çıkmış sorulara bakın.Başarılar

Tarih nasil cok iyi puan getiriyor o kismi anlayamadim?
Kac puanla atandiniz?
Standart sapma var böyle sınavlarda tarih ve matematik en çok yapılamayan dersler olduğu için sapmasj yüksek. Ben sınavda anayasa ve coğrafya çözmedim 82 küsürle atandım. Ekpss değil normal kpss

Rapora 20sinde başvuracağım. 2 haftaya çıkıyor sanıyorum ki. 12 Şubat son başvuru tarihi

Back