• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekpss hakkında bilgisi olan var mı

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
492
526
103
İyi geceler hanımlar
Başlıktan da anlaşıldığı gibi kardeşim Ekpss ye girecek bu sene gecen yıllarda da girdi 70 puan aldı ama o zaman okuyordu bu sene mezun olacak liseden
Engel durumu zihinsel ben ona Ekpss kitapları aldım ama konular çok zor gelmiş
Ben sorularına bakmıştım önceki sınavların daha kolaydı sanki
Zihinsel engel icin ayrı bir kategori ve ayrı sorular mi var ?
Bilen varsa lütfen yorumunuzu esirgemeyin

Ekpss diğer sınava gore daha basit tabi.Engelli kategorisine girdiği için.Ama aman aman da basit değil Benim bir yakınım da girecek önlisans bende baktım sorulara da yani normal diyelim basitliğine.

Ekpss diğer sınava gore daha basit tabi.Engelli kategorisine girdiği için.Ama aman aman da basit değil Benim bir yakınım da girecek önlisans bende baktım sorulara da yani normal diyelim basitliğine.
Eğitim icin bir okula gidiyor oradan ilk sınava girdiğinde çalışsın diye çıkmış soru vermişlerdi onlara çalışıp 70 alabildi ama sanki daha kolaydı
Birde bedensel engel ve zihinsel engel aynı olmayacağı icin sorular daha da basit olmaz mi

Eğitim icin bir okula gidiyor oradan ilk sınava girdiğinde çalışsın diye çıkmış soru vermişlerdi onlara çalışıp 70 alabildi ama sanki daha kolaydı
Birde bedensel engel ve zihinsel engel aynı olmayacağı icin sorular daha da basit olmaz mi
O yakınıma sordum da dediginiz gibi engelli grubu için farklı kitaplar varmış yani hepsi aynı sınava girmiyormuş.Onu araştırın derim sadece bu kadar bilgi alabildim.

Sınav farklı olur mu bilmiyorum ama normal kpssde ayrı kodları oluyor tercih döneminde ve puanlar da ona göre şekilleniyor mesela x kadrosuna herkes başvurursa puan 80 se zihinsel engellilere ek kod yani şart koyarlarsa 70 olur gibi. Moral bozmadan girsin gün olur neler olur

Back
X