• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekonomik özgürlük palavrası

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Son 2-3 gündür KK da kocaya, sevgiliye itaat, kocam küfretti boşanamam, kocam dövdü ama aşığım, kocam öküz ama seviyorum, kocam kaltak dedi ama affettim, kocam aileme şerefsiz köpek dedi ama olsun minvalinde konular açılıyor.

Konuları açan kadınların tamamı üniversite mezunu, çalışan, 25 yaş üstü.

Bu kadınlara ne oluyor, ne yediriyorlar da bu kadar mantıksız ve saplantılı hale geliyorlar?

Gelecek nesilleri nasıl kurtaracağız?

Hiç eğitim, ekonomik özgürlük vs demeyin. Örnekler yukarıda.
Başka bir çözüm olmalı mutlaka.

Yetistirilis tarzi , kiz erkek ayirimi yapmadan , kizlariniz ozgur ruhla yetistirse aileler o zaman kadinlar da boyle koca delisi olmaz , kendi ayaklari uzerinde durur
Ayni sekilde erkekler de pasam , pipilim , elini sicak sudan soguk suya sokmam vb yetistirilmese bu bdvdeki anlatilan hanzo erkeklerin de soyu tukenir
Buna en net ornek ben ve erkek kardesim , son derece feminist bir erkek kardesim ve ben varim , beni bilen biliyor zaten , bilmeyen profil fotoma baksin anlar :)

Öyle deme kociş başka bulunmaz. Bir de çok büyük beklentilerle evleniliyor ona göre ruh hallerine bürünülüyor. İsteme söz nişan düğün en iyisi olsun denerek yapılıyor ve boşanıldığında bu kişinin hani uçurumdan düşmesi gibi bi etkisi oluyor. Çünkü mükemmeldi herşey, paylaşılan düğün resimleri bebek resimleri mutlu pazar kahvaltıları. Boşanmak tükürdüğünü yalamak gibi bişey bilmiyorum ben öyle düşünüyorum.

Son 2-3 gündür KK da kocaya, sevgiliye itaat, kocam küfretti boşanamam, kocam dövdü ama aşığım, kocam öküz ama seviyorum, kocam kaltak dedi ama affettim, kocam aileme şerefsiz köpek dedi ama olsun minvalinde konular açılıyor.

Bu kadınlara ne oluyor, ne yediriyorlar da bu kadar mantıksız ve saplantılı hale geliyorlar?

Öncelikle erkekleri (esleri, sevgililer) hayatımızın merkezinden çıkarmalıyız.

Birde toplumsal yönü var . "Yok boşanırsam dul olurum, yok ayrılmış derler: vs. vs .

Kadinlarimiza tek başımıza da birşeyleri basarabilecegimizi öğretmek gerekiyor.

Yetistirilis tarzi , kiz erkek ayirimi yapmadan , kizlariniz ozgur ruhla yetistirse aileler o zaman kadinlar da boyle koca delisi olmaz , kendi ayaklari uzerinde durur
Ayni sekilde erkekler de pasam , pipilim , elini sicak sudan soguk suya sokmam vb yetistirilmese bu bdvdeki anlatilan hanzo erkeklerin de soyu tukenir
Buna en net ornek ben ve erkek kardesim , son derece feminist bir erkek kardesim ve ben varim , beni bilen biliyor zaten , bilmeyen profil fotoma baksin anlar :)
Birkaç üye yurtdışında doğmuş, büyümüş, okumuş.
Bu etkilere daha az maruz kaldıklarını düşünüyorum.

Gerçekten aklım almıyor.

Eğitim derdim ama evet eğitimli kadınlar da var böyle.. belki de karakter ve yetiştirilme tarzıdır?
Yani bir kız aile evinde de sürekli sustuysa, babası hiç onu desteklemediyse, onlara da sürekli itaat ettiyse, evlenince de 'olması gereken bu' diye düşünüyor olabilirler ya da ailem arkamda durmuyor ki boşanıp ne yapıcam diyenler de var.
Her nekadar çalışsalar da kendi ayaklarının üstünde durmak apayrı bir olay bence, bundan korkuyorlardır. Tahmin bunlar tabi.. Kadınlarımızın daha özgüvenli olması gerekiyor

Sen kendini kurtar gelecek nesilleri napacaksın? İnsanların çoğu enerjilerinin büyük kısmını asla değiştiremeyecekleri şeylere harcar.
Ben kendimi kurtardım.
Kızlarım, kızlarımız ne olacak, onun derdine düştüm.

Gerçekten aklım almıyor.
Oyle deme , yurtdisinda buyuk bir kitle 50 sene oncesinin turkiyesinde kalmis zihnen , cocuklarini da oyle yetistiriyor
Gittigi ulkeye ayak uydurup , medeniyeti ogrenen sayisi cok az

Sen kendini kurtar gelecek nesilleri napacaksın? İnsanların çoğu enerjilerinin büyük kısmını asla değiştiremeyecekleri şeylere harcar.

Ne kadar boş, beleş, sadece gün kurtaran bir yaklaşım..

Çocukların sadece başkalarının çocukları olmadığını, bu ülkenin insanları olacaklarını farkettiğiniz an gerçek gelişim başlar derler..
Bu konu da gelecekteki kadınlara yardım işte..

dünkü seks kölesi de seviyorum dedi ya ..
kimse kurtarılmak istemiyor ki grill.

Öyle deme kociş başka bulunmaz. Bir de çok büyük beklentilerle evleniliyor ona göre ruh hallerine bürünülüyor. İsteme söz nişan düğün en iyisi olsun denerek yapılıyor ve boşanıldığında bu kişinin hani uçurumdan düşmesi gibi bi etkisi oluyor. Çünkü mükemmeldi herşey, paylaşılan düğün resimleri bebek resimleri mutlu pazar kahvaltıları. Boşanmak tükürdüğünü yalamak gibi bişey bilmiyorum ben öyle düşünüyorum.
Sene 1980 olsa boşanmak korkutucu olabilirdi.
Gelinlikle girdin, kefenle çıkardın.

2018 yılında bu zihniyet yok denecek kadar azaldı.
Ama kocişim müessesesi hala 1950 lerde.

Eş , sevgili kisilerini hayatımızın Merkez noktasinda çıkartmadigimiz sürece çözüm çok zor. Bi tanıdığım aldatildi boşandı bu bahsettigim kişi de egitimli kültürlü biri. Tekrar barıştı aynı adamla evlendi. Çocuk yaptı ve aldatma şiddete dönüştü. Şimdi bosanamam diyor. Diyeceğim o ki bizim kadınlarımız ne zaman erkeksiz de ben herseyim derse o zaman kurtulur böyle erkeklerden

dünkü seks kölesi de seviyorum dedi ya ..
kimse kurtarılmak istemiyor ki grill.
O kızcağıza da çok üzüldüm.
10 yıl tek göz odada kanser ol, farelerle yarı aç yarı tok yaşa.
Hala seviyor.

İnanamıyorum.

Bence kadınların içindeki sevgi ve ilgi boşluğundan kaynaklanıyor..

Ailesinden (özellikle erkek rolmodel olarak babasından) yeterli ilgi, alaka ve sevgi göremeyen kız çocuklar büyüyünce en ufak ilgi kırıntısını değer verme olarak algılıyor. Erkeğin de karakteri zayıfsa sonra da ortaya yanlış evlilikler çıkıyor..

Ama kadın bir defa bağlanmış oluyor. Ve eğitimin ve aldığı maaşın önemi olmuyor..
Çünkü kadınların fıtratında adamak vardır..

Gerçekten aklım almıyor.

yok yav. yurtdışında yetişip türkiyede bi hanzoya aşık olup gelenler var.

Back