Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benim eşim kalsın ya, evde çok yardım ediyor bana :)Minimalist dediğinin takipçisi de mini olur .
Öğrenelim kahvem
Ahahah
K kahvemsi mutluluk bizde mi desek Ki?
Biz artık kk da minimal olmaya karar verdik size gerek yok
yok o uyelikle yeni ig. hesabini vermisti benim topikde bize ekleyin diye.Algernonacicekler ismini kullandığında da ig sayfasını yazmıştı o senin topikte tr_lelli
Oradaki gelinlilikli fotodan mi çıkardınız
Merak ettim
Ayyy çok güldüm,Esim karsimda sen minimalmisin dedim.
adam öyle yuzume bakiyor.
Yani minimalmi yasiyorsun dedim.
kucuk bisimi nasil bisi minik mi diyor
aiyy bu adam oldurcek beni.
Aksamda oglum ing. bisi sordu baktim siriye soruyor
len dedim yemezler.
ben ruhimucerreti kacirmisim.Ruhimucerret ,algernona.. Hepsi o zaten .
Nasıl çıktı bilgenin de o olduğu ,orayı ben kaçırmışım
Benimki de ufak sayılmaz,o zaman kilo verip mini olsunlar bariiAyyy çok güldüm,
Benim eşim ben iri yarı adamım ne minisi der kesin
Madem böyle bişey yaptın delilleri ortadan kaldır dimiyok o uyelikle yeni ig. hesabini vermisti benim topikde bize ekleyin diye.
Ben bakmistim hesabi acikti gelin cicegini gormustum yeni sayfaydi.
Sonra adini degismis yine sayfanin buradan okuyunca bi bakim dedim ayni cicek ayni resimler.
aklimda kalan o cicekti.
Ama ilk beni uyaran Amarylliss oldu..
Bu bizim şeye benziyor kuzum ,neydi hani adı ,görmezden gel tuşunu kullandığımızMadem böyle bişey yaptın delilleri ortadan kaldır dimi
Kesin diyordur inst. Sayfasının adını neden verdim diye.Madem böyle bişey yaptın delilleri ortadan kaldır dimi
O zaman gelinlikli, çiçekli foto koymasın buradan söyleyelim de, atlamasinKızlar kesin biri bizi gozetliyordur.
4 üyelikte yakındadır.
Topiklerimizi koruyalım:)
yogunsa demek hastalar muayineler falan unutmusturMadem böyle bişey yaptın delilleri ortadan kaldır dimi
Lelliiii hahahaayogunsa demek hastalar muayineler falan unutmustur
Ayyyy o kız hiç hatırlamak istemiyorum.Bu bizim şeye benziyor kuzum ,neydi hani adı ,görmezden gel tuşunu kullandığımız
Biz Kapıdan kovup, bacadan giren
Minimal nasıl olunur kızlar hadi deyin bana da.
Herkesi de nasıl tek tek etiket atıyordu başka başka topiklereAyyyy o kız hiç hatırlamak istemiyorum.
Kocaman puntolarla renkli renkli yazıyordu.
Walla burdan gozardi et butonunu söyleyen arkadaşa birdaha teşekkür ederim.
Doktor kendi derdine derman olamadiyogunsa demek hastalar muayineler falan unutmustur
O normal biri değildi bence ya, herşeyi tuhaftıHerkesi de nasıl tek tek etiket atıyordu başka başka topiklere