- 21 Temmuz 2008
- 17.360
- 54.184
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
Ama pazartesi salı benim diziler var o iki gün nöbeti kaçırabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam aralarında nöbet tutarsın :)Ama pazartesi salı benim diziler var o iki gün nöbeti kaçırabilirim
Öyle miydiTopik sahibi önceden tokide oturuyordu, kiraya ne zaman geçmiş
Algernona tokide idi ben öyle hatırlıyorum .Öyle miydi
Ben onu hep kirada oturuyor biliyordum. Allah allah gözümden kaçmış demekki:)
O değilde şehrine semtine kadar biliyorum tabi yalan söylemediyse
Ama pazartesi salı benim diziler var o iki gün nöbeti kaçırabilirim
Peki canımBsy olmazki arada destek oluruz biz nobete geliriz
Satamadiysa da şimdi bize inat satarAlgernona tokide idi ben öyle hatırlıyorum .
Gelinlik satıldı mı acaba, amaç minimal.. ..
Yettiiim kanki :)
Hep derim ''kadin milletinden korkacaksin'
Dünya savaşı çıkartacak sinsilige, savaşı sonlandırarak zekaya sahip kadınlar var.
Bir de minimalist olayım derken yalandan maksimalist olanlar var onlar ayrı tur
İyi uykular minimal kahvemBenim uyku saatim geldi, herseyde minimalist olabilirim ama uykuda asla :)
Minimal turtiş çok mersi canım, sen beklemede kal gelen giden olursa uyandırma beni :)İyi uykular minimal kahvem
Ben bu akşam şekerleme yaptım, şimdi uyku muydu gelmiyor ...
Tamam canım beklemedeyimMinimal turtiş çok mersi canım, sen beklemede kal gelen giden olursa uyandırma beni :)
Olur kankim her işin üstesinden gelirsin sen :)Mia- nin topiginin uzerine minimal topik mi olurmus yanlis burdan baslamis bence.
Ay bildim bildim bizim ruhimucerret :))))damla cikolata m da çözmüştü onu, ailecek Dr bunlar Vs diye çıtlatmıştı bana ,çağırıyoruz beybisi hadi gel minimal olacaz
Nasıl aldınız o gramajda altın satılıyor muBugün 28,20 liralık 0,12 gram altın aldım